Ty neumíš číst
Originální schránky pod sedadla
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Polička pod sedadlo
Wosa
Ty neumíš číst

Ty neumíš číst
-
Wosa - FK
V klidu, já tim jen mířil k tomu, zda neni nějákej rozdíl v GLX a LX krom potahu.. 
Jde to na všechny krom výškově stavitelných. Já teda ještě musel truchu přihnout tu páku na posouvání sedadla ale nic složitýho.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem v klidu, jen mě zaráži, že se ptáš na to co se již v tomto topicu řešiloWosa píše:V klidu, já tim jen mířil k tomu, zda neni nějákej rozdíl v GLX a LX krom potahu..
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
musím říci, že schránky jsou fajn a i když tu pod řidičem používám několikrát denně, tak stále drží a žádný plast se zatím neurval. Jen aby obě lépe chodily, tak jsem kolejničky lehce namázl tukem, ale opravdu lehounce.
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
-
hansdegroot - FK
Ako ma tu skrinku vysku ?
Mne sa zda, ze mam strasne malo miesto pod sedackou. Mam ST, LXi z roku 1997.
edit Marty_pv: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4!
Mne sa zda, ze mam strasne malo miesto pod sedackou. Mam ST, LXi z roku 1997.
edit Marty_pv: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4!
Taky se zeptám.Mám 1.3 MPi r.v.1999.Sedačky nemám výškově stavitelné,ale řidičovu mám o 4 cm zvednutou.Šla by tam taVit125 píše:Jde to na všechny krom výškově stavitelných. Já teda ještě musel truchu přihnout tu páku na posouvání sedadla ale nic složitýho.
polička ?
jelikož nikdo neví jakým způsobem ji máš zvednutou, když teda nemáš výškově stavitelnou, tak ti asi nikdo neporadí. Ale polička se přichytne na šrouby které spojují sedačku s kolejničkou, tak pokud to tam máš zachované tak by ti tam měli jít, ale jinak těžko říct