Diagnostika akčních členů-ABS
Diagnostika akčních členů-ABS
Zdravím.Nemáte někdo prosím zkušenosti s "diagnostikou akčních členů"? Dnes jsem tuto diagnostiku prováděl pomocí Vag-com 304 na ABS u Feldy 1.6 LK.V paměti závad žádné chyby,diagnostika proběhla bez problému ale jako poslední hlášení před ukončením napsala "CHYBA:FUNKCE NEDOSTUPNA".Poté jsem raději opět kontroloval paměť závad,ale ta je OK.Děkuji za radu.
-
Marty_pv - FK
Re: Diagnostika akčních členů-ABS
Daignostika akčních členů a čtení z bloku hodnot by se hlavně měla dělat vždycky s příslušnou Dílenskou příručkou (ABS je v Podvozku, 45-5 a dál)
DP říká že diagnostika ABS se provádí na zvednutým autě a musíš mít pomocníka (pročti si strany 45-18 a dál)
DP říká že diagnostika ABS se provádí na zvednutým autě a musíš mít pomocníka (pročti si strany 45-18 a dál)
To vše jsem v DP studoval,ale tam se diadnostika provádí přístrojem Vag a postupuje se podle jeho pokynů.U vag-comu se taktéž postupuje podle pokynů a oba postupy jsou rozdílné.
edit Marty_pv: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
edit Marty_pv: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
-
Marty_pv - FK
Potom bych to neřešil, pokud chodí čerpadlo, umí bloknout kola a senzory ukazujou správnou rychlost kol tak není důvod
Jiný postup než v DP asi nenajdeš
Jiný postup než v DP asi nenajdeš