hele já to taky zkoušel a nikdy to nedopadlo nejprve sem měl pásky v parabolách,v noci to svítilo pěkně ale přes den nebylo vidět že tam něco svítí,pak že si udělám vlastní udělal sem pásek 12*10mm led diody z nejvyšší svítivostí ve třídě když bylo pod mrakem nebo nepalilo slunce tak to bylo jako u AUDI ale jak vyšlo slunce tak z odrazu v parobole nebylo zas nic vidět a ostatní na mě blikali že nesvítím .Tak můj poslední pokus byl že sem vyndal parabolu koupil 2 ledky do každě paraboly s 1má výkon 2,5W vyvrtal do paraboly díru 5mm ledky usadil a svítí to jako ďas nikdo ať je jak chce na mě nebliká že nesvítim je to skoro jak potkávačky policajti nic nerikaj protože za provozu nepoznáš rozdíl maj teplotu asi 3000K tak svítej jako žárovka už takle jezdím půl roku se spotřebou 10W a nemam problém je to jediný účiný a pokud trvaš na tom jako to maj audiny tak te to vyjde jednou tak dráž nez homologovaný svícení.
tydy byla ve světle jen 1 dioda 2,5W:
je to blbá fotka ale jen pro představu:
jinak cena 1 led 2,5W 80Kč a kní rezistor asi 10Kč krat 4 zhruba 360Kč jediný co je účiny taky sem chtel pásky ale prostě to nešlo