Hluk pod stropním tapecem

vybavení a úpravy interiéru atd.
borlan - FK

Hluk pod stropním tapecem

Příspěvek od borlan - FK »

Původně jsem myslel, že to "šramocení-rachtání" jde z kufru, nebo to dělá volné plato. Ale nyní si čím dál více myslím, že to je mezi střechou a tapecem. Jak to tam vlastně vypadá? Jak jsou tam kabely vedeny - přichyceny, nebo je tam nějaká vycpávka? Můžou se uvolnit a rachtat? A není pak nějaká finesa jak to odstranit bez demontáže tapecu? Do sundávání stropního tapecu se mi teda vůbec nechce, tak jestli není něco osvědčené...nějaká "laparoskopická" operace :lol: , nastříkání něčeho dovnitř...nevim...

Ví někdo? Dík předem...
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Hluk pod stropním tapecem

Příspěvek od 103457 »

Pod tapecem, žádné kabely nejsou, ty jsou vedeny krajem střechy a jsou buď přilepené takovou modelínou nebo utěsněné molitanem. Mezi střechou a tapecem nemá co drnčet- rachtat, jelikož tam nic není.
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

Kolega má pravdu nemá tam co rachodit kabely vedou na 1 straně jakoby ve sloupku ,ale když jsem koukal pod tapec tak mezi ním a střechou mám molitan nemám tam prázdné místo
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Já mám molitan na tapecu a to jenom v místě , kde jsou výztuhy střechy. Mám combíka 1,6 r.v. 97 je možné, že byly různé inovace i různé provedení v závislosti kratká-dlouhá felda a roku výroby.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Bud tam mas cvrcky nebo mysi :lol: :lol:
Ne ted vazne me jedine napada zkontroluj si madla po stranach zda jsou dobre dotahle a pak ten plast u patych dveri. Pripadne co antena drzi jak ma? Na ni se da podivat kdyz sundas ten plast vzadu je tam jen nacvaknutej a myslim tahej smerem dozadu vozu.
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

nebo možná stropní světýlko nemá kolem sebe molitan a bouchá do plechu(střechy), ale tak jako tak to budeš muset sundat a pak zjistíš co to je. sudnání je jednoduchý.odšroubuj clonítka, madla na stropě, a sundej zadní nacvaklej plast co je pod anténou.potom ještě musíš odpojit světýlko až budeš mít stropnici dole.
ještě mě napadlo jestli ti nevypadl molitan okolo ocelovýho konetkoru co je pod anétnou..
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

dexter .... + ještě horní části A,B,C sloupku a těsnění dveří :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Dexter - FK

jo vidíš to :) , A-čka jsem sudnal ale zbytek ne a šlo to taky :D
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Hmhmhm...no i když popisujete demontáž jako jednoduchou, tak se do toho asi nepustím. Jedině snad zkouknu ten zadní plast, jestli mi půjde ok dolů. Nemůže se mi tam blemcat kabel od antény?

Ale jak říkám, pokud to bude komplikace a není finesa zvenčí, tak na to kálím. Není to tak hrozné, projevuje se jen na nerovnostech...

Tak dík za reakce... :thumleft:
Dexter - FK

no když už sundáš ten zadní plast tak ta stropnice se tam trochu svěsí a dostaneš se pod anténu tak se koukni jestli tam nemlátí ten konektor od antény do něčeho.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Me ted jeste napadlo a nelita ti neco venku pos stranach jak jsou nad dvermi a az dolu k prednimu sklu ty pasty tak neco pod nimi? resp za nima? nejake smeti apod. Byvaji tam casto celekem uz skviry jak je to unavene od slunicka zimy apod.
mikka

Příspěvek od mikka »

Mě klepe držák hagusu. Hagus jsem sundal, zkontroloval utažení držáku na střeše, znovu hagus nasadil a řádně utáhnul ten kuželový šroubek. Ale stejně to nepomohlo. Když vystrčím ruku oknem a hagus přidržím, tak na nerovnostech klepat přestane.
Asi se budu muset taky kouknout pod stropní tapec.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Zespodu hagus neuvidíš, ani držák, matice, prostě nic. Nedá se tam dostat. :P
Může být volný přímo držák, co drží šroubky v maticích ve střeše, držák může být vymačkaný a pořádně nepřitáhne ten kužel držák k hagusu, je tam vůle a klepe to.
Odpovědět