Alternativni umisteni radia - inspirace

vybavení a úpravy interiéru atd.
BlueFox - FK

Alternativni umisteni radia - inspirace

Příspěvek od BlueFox - FK »

Nazdar, prisel jsem se podelit a pochlubit se svym resenim.

Svoji feldu Krystal jsem jeste oficialne nepredstavil, neb neni cela rada veci hotova, ale nekteri me videli na srazu. Pro pripomenuti jedna fotka:

Obrázek

A ted o co vlastne jde.
Po instalaci CB jsem resil kam s radiem. Felda ma tak blbou palubni desku, ze nenni nic kam dat. Nismene... dal jsem hlavu dohromady sam se sebou a vymyslel nasledujici reseni:

Obrázek

A ac se muze zdat, ze jsem tim zlikvidoval popelnik, verte ze neni tomu tak. A to je prave ta nejvetsi mrda! :D

Obrázek

A dalsi pecka je to, ze panel zustal i nadale sundavaci!

Obrázek

A par detailu:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Doufam ze jsem nevymyslel vymyslene. :D
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Alternativni umisteni radia - inspirace

Příspěvek od Kuladmin »

No zpracovani nic moc bacha na zkrat a kde je to radio fyzicky? treba pro vlozeni cd??
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Mě se to teda nelíbí :roll: Jó kdybys tam nacpal 2din rádio to by bylo zajímavější :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
BlueFox - FK

Zpracovani odpovida vyvoji na koleni. A neni to hotovy. Je to jen odzkouseny, budu to samozrejme zakrytovavat a spoje jsem uz nalakoval lakem na DPS, takze to bude v pohode. Spis musim vyresit, kam se bude posouvat kabel pri vysouvani popelniku a pak aretaci. Ten orig. plisek je pryc, uriznul jsem totiz zadek popelniku. Ale to se nejak vymysli.

Radio bude pod tim v tunelu. Tam, kde je na stredu misto na repraky. A CD se tam nestrka, mechanika uz delsi dobu nejde. Coz ale neva, nikdy moc dobre nesla. Bude to smerovane na USB, SD kartu a AUX. Ty budou zvlast. Nevesly se kvuly sirce.
BlueFox - FK

smrcek píše:Mě se to teda nelíbí :roll: Jó kdybys tam nacpal 2din rádio to by bylo zajímavější :lol:
To bohuzel nejde, horni "sachta" je malo hluboka. Je tam uz topeni a kabele... Nebo jsi u nekoho videl ze by to nejak vyresil?
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

No právě, že zatím neviděl :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

to je des :lol:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Za mně nic moc. :( Dej pryč zapalovač i s tím horním plechem, obě díry propoj a ulož rádio i s CB v ose a do jedné roviny čelní panely, dodělej okolo rámeček. Pak to bude o ničem jiném, takto je to pro mně tuzing.
Jyrgen to takto měl a vypadá to dobře.
BlueFox - FK

Nejde to. Kvuly hloubce, vysilacka je stejne velika jako radio. A kdo jste zkousel nacpat radio nahoru vite, ze to opravdu nejde. Vsak se nebojte ze to nebyla prvni myslenka.

Ramecek by byl fajn. Ale nevim, jestli bych ho dokazal zapasovat, aby to k necemu vypadalo. I kdyz mozna jo, ale nechal bych na tom o moc vic prace. Hledal jsem kompromis, mezi funkcnosti, jednoduchosti a vzhledem. Ono to vzdycky jde lip. Hlavne kdxz se to dela z novu a muze se jeden poucit z vlastnich konstrukcnich chyb.

Za sebe ale muzu rict, ze jsem cekal mnohem vetsi katastrofu. Proto z toho mam takovou radost. :D
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Kdyz tam nemas stredovej tunel-panel tak bych to spis pridelal pod palubku cely okolo dodelal ramecek jako pokracovani a bylo by to urcite lepsi. ;) Todle je divny zvlast pokud chces mit popelnik funkcni.(jestli sem dobre pochopil).
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Ale jde, jen se musí chtít.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

vyadá to opravdu strašně... i když je to dělané na koleně, myslím že by to šlo určitě udělat aspoń hezčejc...
BlueFox - FK

Kuladmin: Ten tam samozrejme normalne mam.

A zapomnel jsem zduraznit dulezity fakt proc jsem to zarovnal s tou vnejsi hranou. A to abych na to poradne dosahl. Uz v orig. umisteni se musim neprijemne natahovat a kdyz mam ctyrbod, nedosahnu temer vubec. Kdyz by to bylo vys, nedosahl bych uz ani nahodou. Takhle to bude alespon pohodlnejsi. Chvilku jsem to chtel dat dolu do toho tunelu, ale byl by to opruz se tam natahovat.

Ono to nejak dopadne az to uplne dodelam. A uvidim jak se to osvedci. Pokud bude nejaky problem, poridim Sencora bez CD mechaniky a dam ho tam cele. Zrusim ten zapalovac a udelam tomu nejakou boudu, nebo ramecek. Tohle radio si koupil v patek otec a je tak neuveritelne kratky, ze se tam krasne vejde. A hraje standartne sencorovsky. Takze za maly peniz, slusna porce hudby.
Odpovědět