Shell V-Power Racing do 1.6ky?

MPi 1AV
AEE
Hans - FK

Re: Shell V-Power Racing do 1.6ky?

Příspěvek od Hans - FK »

Vysokooktanové palivo nad 95 jsem nikdy nezkoušel. Na normální Shell 95 jsem jednou najel 670km. To byla trasa Brno - Dobrá ( Šumava ) a zpět. Na obyčejný Unicorn auto jede stejně jak na cokoli jiného. Ano, Shell má jistě lépe aditivovaný benzín, ovšem při rozdílu skoro 5kč na litru ( Unicorn a Shell ) mi těch pár desítek kilometrů na nádrž navíc nestojí. Dnes bych spíš uvažoval jak provoz zlevnit, než zbytečně připlácet za už tak drahé palivo jako je benzín.
Michael - FK

Příspěvek od Michael - FK »

Zatim jsem nezkoušel, ale výhledově se na to nechystám... Dříve jsem bral ONO Tank, ale teď beru běžnej Natural 95 u Agipu za 30,60,- anebo u Shellu za 30,50,- (event. PAP Oil za 28,90,-) :lol: alespoň co byly ceny minulý týden...
lukydm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukydm »

Svoj postreh...Brat tankuje vzdy na Lukoil a to 95ku, lebo maju vikendovu akciu :roll: Auto stale cosi nechce ist, je lenive odspodu, nechce sa mi ist do otacok, proste ako keby bola leniva, pritom jej davam zabrat, aby proste isla. Tak som raz siel na vylet a tankol som na OMV carrera95. Dal som 20litrov a siel. Motor odrazu siel kraasne odspodu ako 1,6tka ma ist. Proste odrazu to islo ako a tahala pekne. Takze treba davat pozor aky benzin tankujete. Ja si myslim, ze ten motor musi proste dobre ist aj na kvalitnu 95ku. ShellW-power Racing 100okt je uz ina vec, vtedy motor ide este lespie :shock: . Teraz sme dali zase plnu nadrz na Lukoil ale uz 98okt a motor ide v celku dobre...
Vraj u nasich motor nie je rozdiel ak tankujeme 98 alebo 100, tie 2okt na nasich autach necitime, mozno by to chcelo nejaku novu hondu alebo nieco novsie, ci by to bolo citelne... :salut:
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Bobrisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobrisek »

Ahoj,

tak jsem vyzkousel dalsi palivo a to omv carerra 95 i 100 octane.. Dalsi skvely premiovy palivo a za jeste prijemnejsi cenu, nez u shellky. na 95 oc. mam o neco mensi spotrebu, nez u kterehokoliv jineho 95. paliva. 100 octan doporucuju tem, kteri vytaceji motor do vyssich otacek. Jeste jsem nezkousel vervu od benziny.. jezdi na ni nekdo?
dvbts - FK

Příspěvek od dvbts - FK »

No do feldy ji taky planuji vyzkouset, ale na kacku pred feldou, na kterym byl privarenej potor se i taa verva 100 dost projevovala oproti shell v-power, takze mohu jedine doporuci a spotreba i o 0,5 l nizsi.
dvbts - FK

Vase zkusenosti s vysokooktanovymi palivy

Příspěvek od dvbts - FK »

Ahoj, pridam trochu zkusenosti s tankovanim vysokooktanovych paliv. Pokud byste radi doprali svemu milackovi neco lepsiho, tankujte jedine na Benzine Vervu 100. Je ze vsech benzinu asi nej, jak znatelny vykon, tak i cena. Zkousel jsem i Carreru 100, ale zadny zazrak se nekonal. To same u Shell V-power racing, krom ceny - 37,3 Kc/l. Takze me doporuceni Verva 100 - nejlepe tankovat az po 50 km najetych na rezervu a tankovat alepson 15 litru. Spotreba jde dolu o 0,5 l/100 km, mozna i trosku vice, proto jsem uz plne rozhodnut, ze budu davkovovat feldu jen tim lepsim. Ty 2 koruny navic me nevytrhnou, navic se snizi spotreba, takze ve finale to vyjde stejne, ale pro motor jedine plus. Nevim jake jsou treba vase zkusenosti s cerpackami typu ONO, Papoil apod, ale zde bych nikdy nenatankoval N 95, jedine uz N98.
Odpovědět