POMOC.. s rusenim nebbo co to je

dotazy a rady na vše kolem hudby
Bernto - FK

POMOC.. s rusenim nebbo co to je

Příspěvek od Bernto - FK »

Cau... mel bych na Vas takovej dotaz.. Mam problem se zesikem nebo radiem.... proste kdyz se to zapne na cd v radiu tak sw zacne jakoby slabe bubnovat.. jakoby kdyz se treba zapojujou sluchatky a zapoji se ten jack tak jakoby to praskne...a kdyz nastartuju tak to zacne slabe piskat.. nebo kdyz otocim klickem a spusti se cerpadlo paliva nebo co to je... tak to taky v tom sw slysim... nikdy to nedelalo az ted... kabely mam natahly pod prahama... napajeci pod jednim a signalovy pod druhym... doufam ze mi nekdo poradite.. jenoum doufam ze treba neodesel sesik nebo radio.. :( dik moc za jakoukoliv radu
Collin - FK

Re: POMOC.. s rusenim nebbo co to je

Příspěvek od Collin - FK »

Zkontroluj kabely, napájení, ukostření musí být masivní a čistý.
Koukni tady mělo by to pomoc.
http://www.ahc.cz/clanek.php?cislo=7
Bernto - FK

napajecima kabelama to neni... ty sou cisty a tak... a kdyz sem na ten zesik pripojil treba mp3 atd... tak ten sw hral upln enormalne.. a jak sem pripojil signalovy kabeli od radia tak to zacalo opet delat... takze jestli sem to dobre pochopil tak to bude delt radio ... a kde je radio ukostřeny??
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

To Bernto: Vyřešil jsi to??? Mě to teďka čeká taky... Vždycky v reprácích praskne, když zmáčnu brzdu... Když natáčím zrcátka, tak v tom jakoby srší a písnání je při nastartovaným motoru (Tam tipuji, že to hodně zavinil výfuk, protože zezačátku to pískalo docela jemně, ale pískalo... No a potom se mi urval výfuk no a to začlo být pískání)... Takže se na to zítra víc podívám... Tipuju, že když vydělám oba cinče a bude šumět dál - problém napájení... Pokud nebude šumět, čekám, že problém bude v RCA kabelech, nebo v rušení rádia... Jestli to bude ta druhá možnost, tak budu v pytli... (zase utrácet za kabely... :-( )... Kdyžtak podám info zítra...
Bernto - FK

no ja to nevyřešil... dneska nesu to radio na reklamaci. Pritoze kdyz sem tam hodil kamose radio tak to nedelalo.. :( tak hodne ststi at to taky nemusis reklamovat
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Tak jsem tak dneska pokusoval a zjistil jsem tohle:

Pokud připojím oba RCA (dva cinče) - hrajou všechny 4 repráky. V reprácích je slyšet veliké rušení (takové písnání a zároveň šumění), při zmáčknutí brzdy v repru praskne a při natáčení zrcátkek v repro srší...

Pokud připojím pouze jeden RCA (jeden cinč) - hraje pouze jedna strana. V reprácích žádné rušení není (jenom takové slabé, ale fakt, když je ucho u repráku - zanedbatelné), při zmáčknutí brzdy v repru praskne, ale mnohem méně a při natáčení v repro srčí i tak...

Můj názor je takový, že abych odstranil praskání při zmáčknutí brzdy a při natáčení zrcátek, musím dát odrušovač na napájení. Abych odstranil rušení z repráků, musím vyměnit kabely RCA. Říkám to správně???

Ještě mě tak napadá... Nemůže to mít něco společného s tím, že mám zapojen 1xRCA na 4kanálovej zesilovač a nepoužívám Y-rozdvojky???
Odpovědět