čím zakrýt díry po zadních reprácí u kombíka???
-
Mohamed - FK
čím zakrýt díry po zadních reprácí u kombíka???
čau chtěl bych poradit čím zakrýt ty hrozný díry po reprácích vzadu u kobika?? ty staré jsem prodal i s stěma krytkama s tím že tam dám nové ale ty se tam už nevejdou a tak tam mám díry zkuste poradit jak to třeba někdo máte nebo nahoďte nějaký nápad
všem díky:) 
-
lord_sef - FK
Re: čím zakrýt díry po zadních reprácí u kombíka???
pokud uz tam nebude repro, udelal bych to nasledovne (alespon ja), laminatem nahrubo zespod zadelat diry, a pak eprozinem, zabrousit, dokitovat, zabrousit, plnic, zabrousit, lak.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
reproduktory se tam vejdou,mám za to že díra je 4"x 6" ,takže například toto by šlo: http://www.rs-autohifi.cz/store/goods-P1462---.html
jen to není nejvhodnější místo z hlediska instalace ,protože je to měkký a celý se to tak podivně kroutí ten plast a samozřejmě se dají sehnat i levnější reproduktory třeba i za 300,- v tomhle rozměru,ale kvalita nebude nic moc
jen to není nejvhodnější místo z hlediska instalace ,protože je to měkký a celý se to tak podivně kroutí ten plast a samozřejmě se dají sehnat i levnější reproduktory třeba i za 300,- v tomhle rozměru,ale kvalita nebude nic moc
-
Mohamed - FK
jo tyhle se tam určitě vejdou ale ty co jsem si koupil já maj 100w rms takže sou poněkud velký takže sem je musel dát do plata..a v těch krajích sou prostě hnusný díry..