tónovaná skla
-
daviidesek - FK
tónovaná skla
Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, chci si nechat zatonovat skla na feldě, jakou firmu by jste mi doporučili?Neznáte někoho, kdo to dělá levně?
-
Dexter - FK
Re: tónovaná skla
možná by si mohl napsat odkuď jsi jestli nechceš doporučit firmu na druhé straně ČR
-
daviidesek - FK
Jsem z kraje Vysočina, ale kdyby to byla nějaký firma, která by to udělal za dobrou cenu, tak není problém někam dojet.Protože u nás to tady dělají na feldu za 6000, takže mě to vyjde i levně když pojedu někam dál.
- radek.var
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
nevím přesně z jakého konce Vysočiny jsi, ale já sám se chystám na fólie (asi až na jaře) do této brněnské firmy http://www.autofolie-bezpecnostni-folie ... -autofolii
Felicii Ti udělají za 4000,- (kombi + 200,-). Kamarád si tam nechal dělat Punto a spokojenost.
nevím přesně z jakého konce Vysočiny jsi, ale já sám se chystám na fólie (asi až na jaře) do této brněnské firmy http://www.autofolie-bezpecnostni-folie ... -autofolii
Felicii Ti udělají za 4000,- (kombi + 200,-). Kamarád si tam nechal dělat Punto a spokojenost.
Never say never...
-
daviidesek - FK
Děkuji, ale mám tip od kamaráda, kde v Třebíči dělají felícii za 2800 komplet.Atesty + kartička samozřejmostí a 3 roky záruka.
-
rolandfg
cau, muzu se zeptat na nejakou net adresu na tu firmu v trebici? diky
Tady v Táboře jsem se byl ptat na zatmaveni celeho zadku na kratky felde,tzn. zadni sklo, bocni maly skla a bocny skla....na to daj atest s kartickou a rekl mi ten kluk ze do 2500kc mi to udelaj,skla vyndavaj (prej aby to za neco stalo tak se to musi)
myslim ze je to celkem dobra cena...
myslim ze je to celkem dobra cena...
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
-
rolandfg
tak ja muzu mit na cely auto cca za 3000,- ale asi bez atestu tak nevim jesi do toho mam jit
to je ok cena,ale se zatmavenyma bocnima prednima bych se bal jezdit,kvuli pilacjtum a jestli nemas na technicky kamose tak mas taky smulu...
jinak nevim proc tady resis firmy kde ti to udelaj...kdyz to mas za doboru cenu...se nejdriv zeptej jestli ti to udelaj s atestama na ten zadek a pak pis sem ne?
kdyz pises ASI
jinak nevim proc tady resis firmy kde ti to udelaj...kdyz to mas za doboru cenu...se nejdriv zeptej jestli ti to udelaj s atestama na ten zadek a pak pis sem ne?
kdyz pises ASI
-
daviidesek - FK
http://www.autofolie-vysocina.cz/ tady je zatmavení komplat celýho auta za 2800 + atesty + kartička.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké levné autofolie v Praze, příp. Praze-východ? Chci si nechat zafoliovat Octavii sedan. V Plzni jsem byl s feldou v japkoru a tam mě kombi stálo 2000 Kč, ale nechce se mi tam jenom tak na otočku jezdit 
-
prerovacek - FK
Jestli Tě stála felda kombi komplet 2k. i s atestem, tak tam jeď znovu 
to jo no,to je dobra cena jak svina...
me stala kratka felda 2500 bez predku...
me stala kratka felda 2500 bez predku...