Značka tlumičů
-
Amos - FK
Značka tlumičů
Dá se podle něčeho zjistit výrobce tlumičů,nechal jsem si je vyměnit a chtěl jsem aby tam dali originály?Tak jenom pro kontrolu.Díky
-
smazany clen - FK
Re: Značka tlumičů
Na tlumičích jsou většinou nálepky výrobce. Originál jsou Ateso
-
smazany clen - FK
A máš tam teda aspoň nějaká čísla? Je divný že by si nikde na tlumiči výrobce nedal žádné logo.
-
Amos - FK
Tak jsem hledal jak čísla a i nálepku výrobce a nic jsem nenašel.Kde by měly být ty čísla?Je to divný že tam nic není.
-
Amos - FK
Žádná nálepka tam není jsou jenom stříknutý načerno.Jak jinak se dá zjistit co je to za výrobce.Chtěl bych si vyměnit i zadní a chci tam dát od stejného výrobce.
Ja mam nove Atesa a nalepky tam su. Tlmiče sú čiernej farby.
-
moskvic - FK
Nevíte někdo co je to za značka tlumiču BOGE automatic..koukal jsem co tam mam jelikož budou potřebovat vyměnit a tahle značka která tam je mi nic neříká. 
-
BlueFox - FK
Ja je tam mam taky. Vcera jsem je koupil trochu jete na vrakaci. Taky nemuzu prijit na to co jsou zac...
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.zf.com/brands/content/de/bog ... _BOGE.htmlmoskvic píše:Nevíte někdo co je to za značka tlumiču BOGE automatic..koukal jsem co tam mam jelikož budou potřebovat vyměnit a tahle značka která tam je mi nic neříká.
Tlumič pérování
automatic
* montovací strana : přední osa
* pro vozidla s ABS
* pro vozidla se standardním podvozkem
* doba montaze : 0,40 hod
* tlak oleje
* teleskopické pérování
* dvě trubky
Tlumič pérování
turbo
* montovací strana : přední osa
* pro vozidla s ABS
* pro vozidla se standardním podvozkem
* doba montaze : 0,40 hod
* teleskopické pérování
* dvě trubky
* dobíjený plynem
ex nebožka 1,6 lpg 

údajně licenční Sachsmoskvic píše:Nevíte někdo co je to za značka tlumiču BOGE automatic..koukal jsem co tam mam jelikož budou potřebovat vyměnit a tahle značka která tam je mi nic neříká.
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw