Skrabanec po kluci na kapote

karoserie, narazniky, skla atd.
Návštěvník

Skrabanec po kluci na kapote

Příspěvek od Návštěvník »

Caute, ako najlepsie osetrim asi 1m dlhy skrabanec na kapote po kluci? Bojim sa, ze mi to zacne kvoli tomu casom hrdzaviet. Vdaka za odpovede.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Re: Skrabanec po kluci na kapote

Příspěvek od Honza_t »

No jestli je to na plech tak docela těžko. Mě to nějakej hajzl udělal na zadních dveřích, tak jsem si koupil originál sprej, stříknul si trochu do víčka a centimetr po centimetru tu rýhu zatřel štětečkem. Zkoušel jsem to nejdřív tempem, ale samozřejmě to bylo marný, tak hlubokou rýhu už neopravíš ani kdybys to brousil dva dny. Ani to teď neni vidět, když člověk ty dveře nestuduje. No u tý kapoty to asi bude na očích o dost víc :? Už je to 3 roky a nic nerezne.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Jde jeste o to zda mas obyc barvu nebo metalizu. Pokud metlu zapomen leda prestrikat celou kapotu. (Takhle mi uz nekdo vzal dvakrat pokazdy jiny levy dvere.)
A jestli je to obyc barva tak se jeste da ale jde o to jak hluboky to je. Ale videt to bude kazdopadne.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No tak dnes som to spravil, kupil som si pero, do ktoreho sa naleje autolak (ten som tam nastriekal zo spreja). Mam bielu feliciu, takze to zasa az tak strasne nie je vidno. Inak celkom sikovna vec to pero, len by to donho chcelo trochu hustejsiu farbu ako je v spreji.
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

nakonec bych to rozleštil a nemělo by to být vidět skoro vubec
Odpovědět