montaz plastu prahu u řidiče

vybavení a úpravy interiéru atd.
kis - FK

montaz plastu prahu u řidiče

Příspěvek od kis - FK »

Zdravím
Mám malej problem s tím plastem :scratch: u řidiče když jsem ho oddělával tak vyklouzl dobře přes tu páčku pro otevíraní kufru, no chtěl jsem tam dat novej prah ale už jsem ho nedostal přes tu páčku ani větší silou. Napadá mě jedna vec odšroubovat celou tu pačku a nasadit kryt jenže se asi nedostanu přes sedačku k tomu zaštoubování takže sedačka asi taky ven :((
Martin_Happy - FK

Re: montaz plastu prahu u řidiče

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

má to jít i bez šroubování. Jen to nasunout, ale mě se to osobně nepovedlo :lol: zato Raceman to měl skoro hned
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Pro odšroubování páčky musí sedačka řidiče ven, odehneš koberec a jsou tam tři šroubky - ale jde to i bez toho, jenom v prahu vycvakneš ten vsazenej kousek plastu (tím zvětšíš díru pro páčku) a pak stačí natočit plast prahu tak aby páčka prošla
kis - FK

Příspěvek od kis - FK »

Jo tak to dnes zkusím to tam nějak otáčet ale nvm nvm,v tomto škodovka udělal solid chybu. jinak dám neska vědět jak jsem pokročil
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

co nejde násilím, jde ještě větším násilím ;) ... jde to nasadit :P
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
kis - FK

Příspěvek od kis - FK »

Tak včera jsem to teda zkoušel a nakonec nějak pokroutit a nasadit to de akorát divil jsem se proč mám šroub u jednoho prahu a už vím bohužel ten prah to trochu schytal při srážce takže tam nějak dobře nesedí ještě pak doladím,jinak na zimu mám připraveny auti :D
Odpovědět