Vrzání na 3. převodový stupeň

vše okolo převodovek
Standa3

Vrzání na 3. převodový stupeň

Příspěvek od Standa3 »

mám Felicii 1,6, rok 1996.Když jsem ji koupil, zjistil jsem, že při jízdě na dvojku do kopce při přidávání plynu bylo slyšet jakoby vrzání, zřejmě z převodovky.Nyní, po ujetí přibližně 15000 km je zase podobné vrzání slyšet při jízdě na trojku, rovněž do kopce při přidávání plynu nebo jízdě s těžkým nákladem do kopce.Čím to může být způsobeno?Přede mnou to bylo firemní auto, jedna firma ho pronajímala různým lidem, tudíž se v něm vystřídalo několik řidičů.Najeto mám 160000 km.Díky za radu
t3rmit - FK

Re: Vrzání na 3. převodový stupeň

Příspěvek od t3rmit - FK »

http://www.youtube.com/watch?v=VGyOyO2Pn5M

prosimtě neni to něco takovýho? taky 1,6, rv96, 160tis...
Standa3

Příspěvek od Standa3 »

já mám jiný problém, mně to nehučí při jízdě, ale při jízdě na dvojku nebo trojku do kopce při přidávání plynu je někdy z převodovky slyšet jakoby vrzání nebo chroupání, možná už to budou synchrony převodovky, ale je mi divné, že by vydržely jenom 160000 km nebo je to normální životnost?
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

pravděpodobně to jsou synchrony...Tady nejde o životnost tam je víc těch prvků co to tam m,ůže dělat jo ;) Nevim jestli máš feldu úplně od začátku ? tak nevíš jak ten dotyčnej před tebou jezdil ;) Mě třeba synchrony vydržely na 2 10tisíc ;)
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
Standa3

Příspěvek od Standa3 »

Feldu nemám od začátku, jsem už čtvrtý majitel, možná ty předchozí majitelé mohli jezdit tak, že třeba řadily prudce nebo bez spojky a proto můžou být poškozené ty synchrony
Odpovědět