Kdo mi poradí?
Před nedávnem ,se mi přestaly zapínat dálkové/tlumené světla. Po zapnutí světel se rozsvítí jen obrysovky, zbytek světel se rožne až po nějaké době.
Ze začátku to bylo třeba po 10 sekundách, ale s postupem času s tato prodleva stále víc prodlužuje, a dnes čekám, než se světla milostivě rožnou, třeba 10 minut. To by mi zase až tak nevadilo, protože přes den svítím obrysovkama, a v noci si třeba pomůžu mlhovkama. Ale děsím se chvíle, kdy budu muset odjet a světala se nerozsvítí vůbec.
mám Feldu 1.3 MPi Combi, R.V.:1997
Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Díky za každou radu.
Svítí jen obrysovky
- M13
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svítí jen obrysovky
Bohužel zkoušenost nemám, ale třeba bude mít někdo ve správné sekci: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewforum.php?f=30
Bude lepší zeptat se tam.
Bude lepší zeptat se tam.
1.6 1998
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsou zarovky konektory pojistky a rele vporadku - napada me i X rele zda ti nezustava prilepene apod - funguje treba pri nesviceni ventilator topeni nebo ten taky ne? Pak to rele svetel a kdyz ani to ne tak to bude packa pod volantem. A propo pojistky nemas nahodou vyplavene apod?
-
IRK
Svítí jen obrysovky
Všechno je v naprostém pořádku, teda až na ty světla. Ventilator běží normálně, tak jak má. Pojistky jsou taky v pořádku. Teda ještě mi neukazuje budík teploty, ale to s tím nejspíš nebude mít souvislost, protože ten už nejde co mám to auto. Ohledně toho relé na světla: Taky jsem to dával za vinu jemu, ale když jsem ho chtěl koupit, tak mi mechanik řekl, že to le zbytečné, že tím relátkem to určo nebude.
Mechanik nemá pravdu. Relé hlavních světel bych podezříval jako první.
Světelná houkačka funguje normálně? Ta jde mimo relé hlavních světel a měla by fungovat, i když relé stávkuje.
Světelná houkačka funguje normálně? Ta jde mimo relé hlavních světel a měla by fungovat, i když relé stávkuje.
-
robin1 - FK
IRK:
Vyskúšaj medzi sebou vymeniť relé hlavných svetiel (R1) a predných hmloviek (R2).
Tak zistíš, či je relátko dobré.
Vyskúšaj medzi sebou vymeniť relé hlavných svetiel (R1) a predných hmloviek (R2).
Tak zistíš, či je relátko dobré.