Krycí plech -svody

raduzo22 - FK

Krycí plech -svody

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Zdravím, měl bych prosbu, jak je ten krycí plech na výfukových svodech,aby to "odebíralo" teplo fotku teď boužel nemám ale můžu udělat jde mi o to jestli je to tam nutný. Mám obsah 1,3.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Re: Krycí plech -svody

Příspěvek od RAIMMI »

pokud ho tam nebudeš mít budeš mít v zimě později teplo než když ho tam mít budeš, ale nutnost to není ho tam mít...
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

U bejvalé 1.6 jsem ho taky neměl, protože se mi tam po výměně svodů nevešel. Ale dost to hřálo okolo-dával jsem tepelnou omotávku.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
raduzo22 - FK

Já sem právě měnil těsnění pod saním a už byl hodně orezlej a jak sem to vytahoval tak sem ho hodně zdeformoval,tak sem ho vyhodil.
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

já už ho asi 3 roky nemám a změna žádná, ani v zimě nepozoruju
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
raduzo22 - FK

Jyrgen : OK,počkám až začne mrznout a když to bude bída tak to tam hodím,je to záležitost tří matiček jestli si to pamatuju dobře.
xXxTRA - FK

Příspěvek od xXxTRA - FK »

ja ho na 1.3 bmm taky nemam, ale trubku tepleho sani mam primo u svodu nasmerovanou, takze uvidime, rozdil bude, ale zanedbatelny
Odpovědět