Kayaba tlumiče

pnd23 - FK

Kayaba tlumiče

Příspěvek od pnd23 - FK »

Nazdar, mám dotaz ohledně tlumičů kayaba. Podle katalogu http://www.mjauto.cz/newdocs/KAYABA_katalog.pdf vyrábí tlumiče na předek tahle značka jen jeden stejný typ konkrétně 633835. Ten tlumič by měl být na jakýkoliv motor včetně favorita. Někde jsem četl, že na favorita je tlumič o 1cm kratší nebo delší(už si to nepamatuju) a sklon těhlice o 50' rozdílný mezi fa a fel což má vliv na geometrii když se to zamění. Chci se zeptat jestli je to pravda a jestli jste tenhle tlumič dali na felicii a neměli jste problém na geometrii.
Já jsem měnil tlumiče na jaře za výše zmíněný typ a teď když jsem měnil kola za zimní, tak jsem zjistil že ty letní jsou obě sjeté zevnitř. Zítra s tím zajedu do servisu to nechat změřit.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kayaba tlumiče

Příspěvek od Kuladmin »

Rozdil v original tlumicich favorit vs. felicie je jen v navareni spodnich misek pruzin. A rozdil je cca 2-3 cm facko je ma vic nahore. Tudis jsou zamenne tam je spis lepsi si pri vymene tlumicu vcetne horniho ulozeni pripadne i cepu aby vse bylo tip top a pak nechat seridit geometrii a vse bude naprosto ok.
pnd23 - FK

Re: Kayaba tlumiče

Příspěvek od pnd23 - FK »

Četl jsem to na jednom fóru a nasadilo mi to brouka do hlavy, tak jsem se radši zeptal. Dík
Odpovědět