16 repra zástavba přední dveře
-
PetrM
16 repra zástavba přední dveře
Ahoj co jsem koukal tak tam davate nake krožky do predních dveri ci co? Da se to koupit nebo to je jen domací prace? 
-
Collin - FK
Re: 16 repra zástavba přední dveře
Nechceš koupit celé doorboardy? Jsou na 165mm repro.
-
Collin - FK
-
Collin - FK
MDF materiál seženeš v nějakém stolařství apod. Ale co jsem byl tak bauhas,baumax,hornbach tak tam to nemají.
-
PetrM
Tak to jsi mi poradil, a jak to delaj ostatní? Davaj tam 13 co 
-
PetrM
tak uz jsem je nasel
http://www.carhifi-profi.cz/product_inf ... ts_id=1090
-
smazany clen - FK
To už je lepší si sehnat MDF a třeba na soustruhu, nebo někde si to udělat... Možná i s práci by to dalo mín, než za tu cenu, co se to tady koupí...
-
Collin - FK
Radeggast: to by bylo lepší kdyby se dělalo více věcí z mdf.(plato,podlaha,box).
-
banan
nazdárek. chtěl sem se zeptat jak velká drbačka je vyměnit ty orygo repra 13cm za nějaký lepší s průměrem 16cm. mam felicii chvilku a hudba bude asi to první co tam udělám k světu. nejsem sice žádnej kutil tim, ale když budu vědět jak na to, tak se nějakýho konce doberu. prostě potřebuji vědět jestli to zvládne i kutil začátečník. díky díky...
-
Collin - FK
Tak záleží jak to chceš vyměnit? Pokud jen zvětšit na 16cm a dát tam mdf kroužek nebo tam hodit i laminát?
-
smazany clen - FK
Jak sem tady už někde psal... Neslyšel jsem rozdíl, ale já mám MDF jenom v té kapse a zdá se mi, že ty repráky by se chtěly ještě víc opřít, takže dle mého názoru je nejlepší přidělat repro přímo na ten plech ve dveřích... Toť můj názor...
-
Collin - FK
Radeggast: Co to vytlumit? Já mám repro přes mdf kroužek normálně v kapse a pohodička. Sice se to při určitých frekvencí celé třepe a rezonuje ale to je tím že tam néní tlumení.
-
smazany clen - FK
To bych musel dát nějakou vrstvu pod tapecírung, která by držela ten tapec a ještě mezi ten tapec a ten MDF kroužek... Jakoby "vyplnit" to místo, kde se to třepe... Ale tedka mě tak napadá, když nad tím přemýšlím, že jsem chtěl kdysi zvětšit tu původní díru v tom tapecu... Je tam taková malá dírka... Na 13tky... Tu ještě musím zvětšit... Ale i tak to nezmění to, že se ten reprák nemá do čeho opřít... 
-
banan
chtel bych tam dat 16ky pres mdf krouzek. upevnit ho na ten tapec, to bych si jeste dokázal představit ale neumim si představit jak bych to upevnil přímo na dveře. jelikož sem ještě neviděl dveře bez tapecu tak si to ani neumím představit na co se tam ten mdf krouzek da pripevnit.
-
smazany clen - FK
Nějak jak je tady... http://www.tappaja.com/autohifi/bouda/i ... age21.html
No jinak... Potřeboval bych ty repráky slyšet i normálně připevněný... Možná je to jenom dojem... Přece jenom 6x9 vzadu duní o něco víc, než ty ve předu...
No jinak... Potřeboval bych ty repráky slyšet i normálně připevněný... Možná je to jenom dojem... Přece jenom 6x9 vzadu duní o něco víc, než ty ve předu...