Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
lucistrnad - FK
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat
Tstst,on má,takže nic takového
A udělala mi dneska Fáfi rados,po dlouhém montování se v eletrice,konečně to vypadá že je vše už zase jak má být a snad to tak i zůstane
-
IUA - FK
No s těma depresema to mlžu potvrdit že se ted množ, pač oležnost v psychiatrické léčebně prudce vzrostla 
Na deprese je dobrá čokoláda nebo něco dobrého na obalení nervíků..
A Luci k těm výplatám : vím co to je blbě spočítaná výplata, akrád mě ji blb počítají už od února amám stále mně a méně penez
Na deprese je dobrá čokoláda nebo něco dobrého na obalení nervíků..
A Luci k těm výplatám : vím co to je blbě spočítaná výplata, akrád mě ji blb počítají už od února amám stále mně a méně penez
-
lucistrnad - FK
No tak to je ještě lepší teda.Myslíte si že když jsem někd zamstaná jen brigádně že mi mohou z výplaty strhávat daně,sociální a zdravotní?Minulý měsíc mi to neudělali...
-
IUA - FK
Já sem si taky říkám že když pracuju ve zdravotnictví, tak že budu platit tem našim bláznůmaby bláznili a já se oně mohla starat....
Tak to nevím jak to je když jsi na mateřské se zdravotním a sociálním, ale pokud to platíš jako z mateřské, tak by ti to na brigádě strhávat si myslím neměli, bo by ti to snad mělivrátit na daních jako studendtům....ale to fakt nevím to si jen tipuju...v dnešním státě senevyznám už....
Tak to nevím jak to je když jsi na mateřské se zdravotním a sociálním, ale pokud to platíš jako z mateřské, tak by ti to na brigádě strhávat si myslím neměli, bo by ti to snad mělivrátit na daních jako studendtům....ale to fakt nevím to si jen tipuju...v dnešním státě senevyznám už....
-
lucistrnad - FK
Tak prý pojištění platím.Pouze když mám hlavní pracovní poměr a brigádu tak ne 
-
Snehulak - FK
asi se ožerem
Přátelé znáte nebo využíváte tohle? http://www.slevomat.cz/cs/
Přišlo mi upozornění na mail tak to pročítám ....
Přátelé znáte nebo využíváte tohle? http://www.slevomat.cz/cs/
Přišlo mi upozornění na mail tak to pročítám ....
-
Snehulak - FK
hmm to je fakt. to to pak moc nechutná. já ani moc nemůžu, protože ráno v 5 stávám a jedu do školy 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já přijel z odpolka,vypil láhev vína,jdu spát a sobota i neděle opět odpolko 
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem konečně našel někoho, kdo mě nastřelí na střechu maticové nýty Po půl hodině jsem zjistil,že teda M5 má jen nástavec a po pár minutách, když mě kolega ujistil, že má M6 maticové nýty, zas z něho vypadlo, že mají šestihran a né válcový průměr
Takže lidi, kdyby náhodou někdo měl doma, v práci anebo věděl, kde se dají sehnat, pisněte mě. 
Edit: už jsem je sehnal v Obi ale pro změnu mě auto odřel jeden maník co se nedívá, když couvá
Ach jo
Edit: už jsem je sehnal v Obi ale pro změnu mě auto odřel jeden maník co se nedívá, když couvá
Ach jo
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
- miroussm
- Kontaktovat uživatele:
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Dexter - FK
tohle je už fakt síla, ta pakáž si dovoluje čím dál víc, nikdo s tím nic nedělá a takovýhle lidi na to doplácej, každej se můžem modlit aby se to k němu nepřistěhovalo, v opačným případě je nejlepší se odstěhovat. myslím že tak 98 lidí ze 100 by je vyhostila z ČR (v tom lepším případě) tak proč nemůžou ty kkti ve vládě vymyslet jak na ně, nejspíš to bude tím že jich se to netýká, a bude to tím pádem horší a horší....pro nás obyčejný co musíme vše platit a řídít se zákony narozdil od nich, kam to jednou dospěje
http://zpravy.idnes.cz/valku-s-romy-res ... zpravy_klu
http://zpravy.idnes.cz/valku-s-romy-res ... zpravy_klu
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
dexter: kam to dospeje ? no budeme je strilet...
akorat se mi nelibi se Slovensko vede, tam jich ten dedek se samopalem zabil pet nebo ctyri...u nas spatne miri
jeste musim ve svych vlastnich statistikach najit jak dopadl hlidac, ktereho slo pozdravit pet bubaku...to je pripad dva mesice zpatky
akorat se mi nelibi se Slovensko vede, tam jich ten dedek se samopalem zabil pet nebo ctyri...u nas spatne miri
jeste musim ve svych vlastnich statistikach najit jak dopadl hlidac, ktereho slo pozdravit pet bubaku...to je pripad dva mesice zpatky
-
Marty_pv - FK
xmorfeuz: To bys mu bral skóre, 7 mrtvých (z toho 6 "spoluobčanů") a 21 raněných (nezjištěný počet romů) 
-
gerrik - FK
Sakra, asi odchází baterka, dnes jsem nenastartoval, po nabití dobrý ale ... 
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
No na to, že Ti žháři dostali všichni přes dvacet let, je to docela mírný (ale chápu, že tady jde o věk).
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ale pozor na vyplnění v kolonce pohlaví .
Mě při posledním sčítaní přišla tato sms .
''Děkujeme Vám za vzorné vyplnění dotazníku ,akorát v kolonce pohlaví stačilo zaškrtnout ,nemusel jste malovat !''

Mě při posledním sčítaní přišla tato sms .
''Děkujeme Vám za vzorné vyplnění dotazníku ,akorát v kolonce pohlaví stačilo zaškrtnout ,nemusel jste malovat !''
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Rex - FK
dyť je to jedno. tu se už vyhodilo tolik peněz....
spíš mě sere slavný senát s tím jejich vrácením té novely na úpravu ceny elektřiny. ti šmejdi na to holt mají. pořád říkám, že senát je v takovém zapadákově na houby
spíš mě sere slavný senát s tím jejich vrácením té novely na úpravu ceny elektřiny. ti šmejdi na to holt mají. pořád říkám, že senát je v takovém zapadákově na houby
-
Rex - FK
tak kdo by si nenacpal kapsu když se tam už dostane, že. každý by to udělal. půl roku a mít vyděláno
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem, že v senátu jich sedí 81hledacz píše:Rex: Ale proč se pořád nechávat dojit státe? Ano, senát je naprosto k ničemu! Já za sebe říkám, že do politiky se chodí jen vydělat. Proto tam nejsou žádní skuteční boháči, jen chudáci, co si na ně hrají. PS zredukovat na počet 100 ks max.
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
Můžeš se mrknout
-
Dexter - FK
beztak by 25 spalo, 25 někde chlastalo a zbytek se o tom chlastu bavil nebo si dělal z něčeho prdel
Už mě začíná dost štvát, jak do mě doma šijou kvůli autu. Co není na první pohled vidět, toho si nevšimnou ale sedačky, ty mám na talíři pořád
Pak se ještě přidá strejc a začne mámě kecat, co jsem do toho vrazil, že on do toho nedá skoro korunu a matka tomu samozřejmě věří ale už nevidí to, že sice výfuk mu vydržel 15 let ale kolikrát mu upadnul a kolikrát ho nechával vařit, nebo že mu 100km od domova odletěl kotouč, protože ho měl sjetej na pár mm. Já jsem pro něj kvůli tomu, že do auta nenacpal korunu byl několikrát. A nebo ty kecy, jak ten a ten žadný kraviny do auta nekupuje ale že hromadu peněz utratí za chlast a cigára, to nevidí. Já moc dobře vím, že cpát peníze do auta je ta nejhoší investice ale nekouřim, nechlastám, tak proč bych si jednou za čas nemohl udělat radost něčím do auta

-
gerrik - FK
Ser na ně, neposlouchej je. Jestli si ty prachy vydělávaš, tak jim je uplný kulový kam je vrážiš 
Sice bydlím u našich a jelikož jsem ještě na škole, tak mě živí ale co se týká auta, tak si všechno hradím z vlastnoručně vydělaných peněz. Jinak naši jsou v pohodě ale přímo tohle mě začíná štvát, jak mi to hlavně matka předhazuje
-
gerrik - FK
Tak ji řekni to co si psal výše, ono to je těžký, kdo nechce slyšet stejně neposlechne 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
u me si uz na to holt zvykli bo jim nic jineho nezbylo
ze zacatku jsem si vyslechl kecy stejneho typu ale odvetil jsem ze lepsi nez chlastat a kourit a navic mam to skorem jako jedinej konicek..a stejne nakonec za mnou prilezou ze potrebujou neco spravit nebo v nejlepsim neco odvest a kdybych se treba o ty auta nestaral tak verim ze by dneska uz minimalne jedno nejezdilo
méně znamená někdy více...

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak naštěstí táta mi hned na začářku řekl že je to lepší koníček než chlastat,kouřit,hrát automaty a tak jsme měl klid.Kolikrát jsme se za ním stavil do práce a on se kolegům chlubil mým autem 
Nikde doma nemají pochopení ohledně cpaní peněz do auta, jak to tak čtu... ale máme svůj názor a to je dobře 
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A to ještě fešáci většinou nejste ženatí....počkejte až budete muset obhajovat finanční injekce do auta před manželkou.... 
-
PetrSeky - FK
ku.va tak sem si říkal, že s feldou to bude lepší jak s fáčkem, je udržovaná, vím co s ní bylo a nebylo, když je po otci... Ale vono ho.no. To auto mě těžce sere. Pořád do toho cpu prachy. Sice málo a spotřebák, je fakt, že sem to mohl čekat, dostal sem ji s 123tisíci km... za 7000km sem měnil tlumiče + pružiny, rozvody komplet, pak nějakej kloub či co, brzdový desky, nějaký čepy, včera sem objevil že je v prdeli manžeta... No a k tomu se ještě asi měsíc hlasitě ozývá výfuck... Na fáčko sem za 6 let používání pomalu nesáhl... A jak jezdí ještě teď...
No ale k věci: Vzhledem k tomu, že nejsem automechanik, bydlím na sídlišti bez garáže, nemám nářadí a sněží
, nic si na tom neudělám... za 2 měsíce mám dělat STK. Takže:
1) mám ten výfuk a manžetu opravit hned a STK za 2 měsíce?
2) Nebo to 2 měsíce vydrží do STK? (výfuk asi jo, ta manžeta asi čekání nepovolí)
3) A třetí varianta je dát to někomu, kdo to spraví a rovnou udělá STK (o 2 měsíce dřív) - Tato varianta vypadá jako nej řešení.
PS: Nevíte o někom v Jihlavě a okolí? Dík
No ale k věci: Vzhledem k tomu, že nejsem automechanik, bydlím na sídlišti bez garáže, nemám nářadí a sněží
1) mám ten výfuk a manžetu opravit hned a STK za 2 měsíce?
2) Nebo to 2 měsíce vydrží do STK? (výfuk asi jo, ta manžeta asi čekání nepovolí)
3) A třetí varianta je dát to někomu, kdo to spraví a rovnou udělá STK (o 2 měsíce dřív) - Tato varianta vypadá jako nej řešení.
PS: Nevíte o někom v Jihlavě a okolí? Dík
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Někomu doma nadávaj kvůli autu a mě kvůli modýlkům,auto je takovej rodinej dělník, na cesty do práce,něco přivést,odvést a dovolená, ale kvůli modýlkům to jsou keci a jak píše Ivárek kor když jste ženatí

- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
PetrSeky:
Zkuz Kejziho ten je od Jihlavy a momentálně má svoje na větší opravě(jendoufám že vstane z popela jak bájný pták Féénix)
zkuz mu napsat naSZ a určo se domluvíte,má garáge a potřebnej vercajk taky-ono bez garáge a na chodníku se něco blbě opravuje mám to samé
Zkuz Kejziho ten je od Jihlavy a momentálně má svoje na větší opravě(jendoufám že vstane z popela jak bájný pták Féénix)
zkuz mu napsat naSZ a určo se domluvíte,má garáge a potřebnej vercajk taky-ono bez garáge a na chodníku se něco blbě opravuje mám to samé
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
PetrSeky - s manzetou bych pro jistotu necekal, zvlast ted v tech sr*ckach co ted budou na cestach. 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Yetti98: Právě že v Jihlavě nemám vůbec prostory a servisy tu neznám.Takže všechno plácám tak nějak u našich když se tam dostanu
PetrSeky: Tady v Jihlavě neznám nikoho,všechno si dělám na autě sám nebo u kámoše,ale to všechno v Okříškách.Jinak s manžetou bych asi nečekal,aby jsi pak neměnil ještě kloub.Jinak bych řekl že zas tak velký investice do toho ještě nemáš
PetrSeky: Tady v Jihlavě neznám nikoho,všechno si dělám na autě sám nebo u kámoše,ale to všechno v Okříškách.Jinak s manžetou bych asi nečekal,aby jsi pak neměnil ještě kloub.Jinak bych řekl že zas tak velký investice do toho ještě nemáš
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Kejzi1
Tak to jsem nevěděl,priomiň
Tak to jsem nevěděl,priomiň
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě,ale je pravda že mě to pěkně s**e že s každou kravinou lítám k našim,tam mají garáž plnou bordela,takže to většinou stejně dělám venku nebo v ZD na hale v pěkný kose.Takže se snažím většinu věcí udělat Jaro,léto a když není přes zimu nic akutního,tak nedělám v zimě nic 
-
PetrSeky - FK
jj, s tou manžetou čekat nechci... no i když mám podezření, že s tím jezdím už delší dobu, podle toho jak to tam vypadá (zasranej podběh). Takže ten kloub možná neušetřím, páč když přibrzdím a pustím volant, auto uhne doleva, když to pak na brzdě držím dál, už neuhýbá. Nemůže to být tím kloubem?
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Může to být destičkama,většinou táhnou brzdy
-
Kulis - FK
Hurááá dnes konečně do mého domácího kina dorazil pan KAJÍNEK,takže večer místo ordinace bude žena povině koukat na jiný žánr

- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Nic moc.........

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 30. lis 2010 17:15:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4