Já můžu doporučit žárovky od Tungsramu - svítí mnohem lépe než ostatní žárovky co jsem v nich zkoušel
Žárovky P21W
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Žárovky P21W
Nemá někdo tip na nějakou více svítivou náhradu žárovky P21W? Koukal jsem, že OSRAM dělá taky P21W + x% světla...má s tím někdo zkušenost? Chtěl bych je dát do denního svícení od Wesemu a vyšší svítivost bych chtěl využít při přisvícení k hlavním světlům
Nebo neví někdo o nějakých HIDkách místo P21W 
Já můžu doporučit žárovky od Tungsramu - svítí mnohem lépe než ostatní žárovky co jsem v nich zkoušel
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žárovky P21W
Tak bud chces denni sviceni nebo pridavnma svetla si nejdriv zjistit jak maji sviti denni svetla
A co se tyce vetsi svitivosti tam toho moc nevymyslis.Pokud si chtel neco co poradne sviti tak kup poradny ledkovy denni sviceni ale myslim tim poradny co stoji par tisic. (Nevim ted vyrobce ale vim ze je to defakto to nejdrazsi co je na ceskem trhu a to sviti snad vic jak normalni svetlomety - vyzkouseno na sluzebakach)
A co se tyce vetsi svitivosti tam toho moc nevymyslis.Pokud si chtel neco co poradne sviti tak kup poradny ledkovy denni sviceni ale myslim tim poradny co stoji par tisic. (Nevim ted vyrobce ale vim ze je to defakto to nejdrazsi co je na ceskem trhu a to sviti snad vic jak normalni svetlomety - vyzkouseno na sluzebakach)
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
H6 = 6W halogenky co dává do SPDS Hella 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Kuladmin: Neboj se že nevím jak mají svítit SPDS. Ale přisvítit si s nima můžu
Na feldě poznaj prd, bude to pro ně další felda s mlhama