Potřebuji radu,stále mi praskaji předni žárovky u 13 MPI.Nemuže to dělat alternátor, že dává hodně proudu
Praskajici žarovky
-
Mirhi
Praskajici žarovky
Dobry den
Potřebuji radu,stále mi praskaji předni žárovky u 13 MPI.Nemuže to dělat alternátor, že dává hodně proudu
?Nemáte někdo podobnou zkušenost? Diky
-
hurvajsp - FK
Re: Praskajici žarovky
může to být altíkem, mě to také dělalo a pak se se mnou rozloučil taky to bylo poznat že světla ve tmě při přidání plynu se více rozsvítily
-
Rex - FK
vyměň regulátor napětí altíku. je to ten kovový bazmek na něm. stojí cca 200 asi. a zkontroluj si baterku. asi bude vyvřená

-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ja se spis bojim ze ten altik bude na kompletni generalku. Todle je reseni nachvilku resp muze to m akat ale nemusi. Hlavne vem merak voltmetr / multimetr nastav rozsah 20V a na baterce mer kolik to dava s nastartovanym motorem. Je tady toho uz spousta co a jak na to.
A presne jak rikaji kolegove pokud mas na baterce 6 vicek odsroubuj a pripadne dolij destilovanou vodu at si neznicis jeste i baterii.
A presne jak rikaji kolegove pokud mas na baterce 6 vicek odsroubuj a pripadne dolij destilovanou vodu at si neznicis jeste i baterii.