razeni prez zuby
-
xXxTRA - FK
razeni prez zuby
pri rychlosti nad 30km/h jde dvojka totalne prez zuby, pri rychlosti prez 50km/h pri razeni z dvojky na trojku jde trojka taky trochu prez zuby... navic to obcas vypana zajimave se zpateckou, kdyz ji radim jemne, vypada ze tam rychlost je, ale ve skutecnosti neni... musim trosku zabrat a skoci tam... v cem bude hacek? upozornuji ze mezikus mezi kulisou razeni a tahlem z prevodovky mamm narizly a stahly sroubem, vule v razeni nepozoruju
mam stedovy tunel a kdyz radim jednicku nebo dvojku, tak dru pakou o bok panelu, pri petce a zpatecce taky
jeste se zeptam, na kolik tak vychazi generalka prevodocky? kdyz jsem upravoval mezikus tak jsem si vsiml ze je to tam u toho tahla od oleje, je i mozne ze je prevodovka nasuchu, jdu pohledat jak zmerit hladinu
mam stedovy tunel a kdyz radim jednicku nebo dvojku, tak dru pakou o bok panelu, pri petce a zpatecce taky
jeste se zeptam, na kolik tak vychazi generalka prevodocky? kdyz jsem upravoval mezikus tak jsem si vsiml ze je to tam u toho tahla od oleje, je i mozne ze je prevodovka nasuchu, jdu pohledat jak zmerit hladinu
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Re: razeni prez zuby
Není náhodou problém v řadícím táhle, když dřeš o ten panel? Mrkni pod auto, jestli není v kloubech velká vůle.
1,6 sportline 1999
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Pracuje spojka jak má?
Je v převodovce olej, případně je tam olej který tam patří?
Je v převodovce olej, případně je tam olej který tam patří?
-
xXxTRA - FK
olej zkontroluju, psal sem ze mozna tece, ale nevim to jiste... spojka pracuje jak ma, pedal neklady nijak odpor, zabira perfektne, cca pul roku spatky jsem menil pritlacak, lamelu i lozisko...
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nejde tak o chod pedálu, jako spíš o to, aby i vyšlápnutá spojka trochu nezabírala. Když by blbla spojka, tak by to počítalo zuby například i při řazení zpátečky, ale to neuvádíš.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Když tedy nezabere olej, tak je převodovka zralá na opravu.
-
xXxTRA - FK
kdyz nezabere olej tak je prevodovka zrala na vyhoz 
mam znameho, kdyz privezu svuj motor (kdyby odesel) tak mi da druhy (najde nejaky co ma malo nalitane a je technicky dobry, do favorita jsem bral s 30000 po GO) s mojim doplatkem 500... prvodovku mam vymenu spatna za dobrou za 200
mam znameho, kdyz privezu svuj motor (kdyby odesel) tak mi da druhy (najde nejaky co ma malo nalitane a je technicky dobry, do favorita jsem bral s 30000 po GO) s mojim doplatkem 500... prvodovku mam vymenu spatna za dobrou za 200
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je super.
Jen nesmíš mít kliku jako já a vyměnit poměrně dobrou převodovku za hodně špatnou.
Jen nesmíš mít kliku jako já a vyměnit poměrně dobrou převodovku za hodně špatnou.
-
xXxTRA - FK
tak to uz je druha vec, jinak diagnostikovat prevodovku nedokazu, jestli je pomerne dobra nebo spatna 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Poznáš až když jí namontuješ.
Dobrá převodovka není slyšet a jde dobře řadit. Já jsem vyměnil převodovku, která byla trochu slyšet za studena, za převodovku která pořád ječí a ještě jde blbě řadit.
Dobrá převodovka není slyšet a jde dobře řadit. Já jsem vyměnil převodovku, která byla trochu slyšet za studena, za převodovku která pořád ječí a ještě jde blbě řadit.
-
xXxTRA - FK
moje prevodovka je ticha... dnes jsem menil spojku tak samo sla prevodovka ven, tak jsem to kontroloval a oleje je tam dost. kdo vi jestli to nebylo spojkou, ale ted kdyz jsem jel domu z dilny po rudne sem v te kalamite opravdu nemel chut to zkouset a zkouset, jeste k tomu kdyz jsem zapomnel seridit lanko spojky, sice nezabira i kdyz to seslapnu ale penal je dost pod brzdovym... uvidime jakmile se dostanu alespon na primerene odklizenou cestu
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
spojkovej pedál má bejt zároveň s brzdovym.takhle se ti nevypíná dostatečně spojka.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
já mam taky problém když je auto studeny a ted když je pod 0 de 2ka lehce prez zuby a trojka když podřazuju ze 4 na 3 tak 3škrtá po zahřátí de 2ka krásne a trojkaa škrtá furt co myslíte nejspís synchron že,olej je nový ?je náročná výměna synchronů ?Jen mě zaráži že to začlo tak brzo mam najeto 100tis.km a k autu sem se choval vždy slušně v práci mame služební a má 210tis a řadí řekl bych i lépe
-
keenworth - FK
Mě se ted taky stalo, když sem měl auto venku a bylo vymrzlý, tak i když jsem zmáčknul spojku a zkoušel pomalu řadit, tak mi to drhlo o zuby, jako kdybych spojku vůbec nezmáčknul. Dělalo mi to teda jen na 3 a 2 kvalt, tak možná už je tam trochu horší synchron a nebo to bylo tím, že to bylo nějak zmrzlý, protože po ohřátí to přestalo. Bylo teda jen -7°C.