Nečekal jsem od toho bůhvíco, šel jsem na to spíš ze zvědavosti, navíc Landu můžu na kila, jak v celku, tak nakrájet, tudíž jsem byl zvědavý i na hudbu a musím uznat, že jsem se dobře bavil

Je mi jasné, že by to šlo natočit mnohem líp a některé části filmu púsobily poněkud neprofesionálně, ale to se*epes, já se prostě bavil a navíc mám nyní co dělat, abych po zvednutí telefonu okamžitě neřekl:"počuješ ma kokot?"

taky by mě zajímalo, z čí choré hlavy byl nápad, diktovat rozpis "vo farebných zvěratkách" ale když s tím začli, našel jsem své chechtající se tělo, válejíc se pod sesli v kině

Rychle a zběsile sice stálo balík a bylo profi skoro jako nůž šéfkuchaře, od Horsta Fuchse, ale u posledního dílu jsem se bavil asi jako záchranář, který na štědrej den, vystříhává mrtvoly populačně četné rodiny z vraku plného vánočních dárků, při hromadné autonehodě.
Taky se mi líbí tradičně Landovsky předpos*aní páni kritikové, kteří na filmu nenechali nit suchou, trochu mám pocit, že mezi mediálními intelektuály řádí něco, jako schizofrenní antiLandovská psychózá