Díky za názory
Zdar Feldám
Cena u tebe s poštovním a co doporučuješ na zadek do plataCollin píše:Pokud by jsi měl někdy sw tak bude stačit 13cm repro. ale pokud chceš zachovat originál. mřížku tak třeba: Crunch Gtr 5.2Ci,HELIX DARK BLUE 52.1,MB QUART ESA 213. Na výběr je toho moc a každému se líbí jiný zvuk.
A když se tě zeptám na to, že chci, co nejvhodnější repro k tomuto rádiu bez ohledu na cenu a výkon ten nej., aby se využilo maximálně to rádio??Collin píše:Rádio je dobré na tuner, repro pokud chceš v této ceně dal bych raději LIGHTNING AUDIO B4.69.3,AVIATOR AC 900,nebo bych se koukl na spectron. Ty co jsem napsal tak už se tu řešili.

Myslim, ze ze je to ono. Este pre poriadok: vo dverach je diera preiemeru 130mm, teda tento reprak ti do nej sadol bez upravy otvoru. Dakujem za radu.madmaik píše:Cau,zalezi kolik do toho chces investovat.jestli chces jen vymenit origo,tak shanej repro 13cm. Ja jsem treba koupil tyto a spokojenost oproti originalum je to zmena. http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=86
tak klídek, Collin to nemyslel zle, jen Ti naznačil, že je toho tady dost.. Zbytečně se tu pak zakládají nové témata... A poradit ohledně hudby on rozhodně umí... Takže se zbytečně na někoho utrhuješ, a zvlášť na člověka který Ti může dost dobře poradit, protože tomu jako jeden z mála lidí tady rozumíel.che píše:To Colin:Nepotrebujem navigatora, navyse moj pripad som tam nenasiel. Potrebujem poradit typ repra! Pokial nevies poradit, tuto temu si, prosim, nevsimaj. Dik.

ano reprak tam sedne bez jakychkoliov upravel.che píše: Myslim, ze ze je to ono. Este pre poriadok: vo dverach je diera preiemeru 130mm, teda tento reprak ti do nej sadol bez upravy otvoru. Dakujem za radu.
není zač... jen jsem to chtěl uvést na pravou míru... nemám rád když se někdo hned po někom ožene a při tom k tomu nemá žádný důvod...Collin píše:Bolthorn: Děkuji ;o)
potom se začnou takový lidi divit, až jim jednou nebude chtít nikdo poradit...Collin píše:Právě proto aby k ničemu nedošlo jsem tam dal toho smajla. Ale nepomohlo to...
Dakujem, ze si pochopil o co mi ide, ako aj za to, ze si mi bez machrovania mudro poradilmadmaik píše: ano reprak tam sedne bez jakychkoliov uprav
Jéé .. tyhle mi dneska došli, tak sem zvědavej vo to udělámadmaik píše:Cau,zalezi kolik do toho chces investovat.jestli chces jen vymenit origo,tak shanej repro 13cm. Ja jsem treba koupil tyto a spokojenost oproti originalum je to zmena. http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=86
OK, zítra je tam budu dávatJurka píše:Dej vědět jak hrají
Chlapi, zle je s nami, uz nam nebude mat kto poradit.Bolthorn píše: potom se začnou takový lidi divit, až jim jednou nebude chtít nikdo poradit...