Kdo má palubák šup sem...

:)
Jurka - FK

Kdo má palubák šup sem...

Příspěvek od Jurka - FK »

Nefunguje mi vyhledávání, tak nemůžu najít žádnej topic s palubákem, tak sem založil tento topic, tak se nezlobte.

Dotaz:
Je normální když při zahřátem motoru prošlápnu a pustím plyn na volnoběh (auto stojí), tak aktuální spotřeba v litrech za hodinu povyletí nahoru (to je jasný) ale pak spadne až na nějakých 0,2 l/h a z toho se až dostane na těch 0,8 to má být? A to mi přijde právě divný...neudělá to úplně dycky.... Můžete se mrknout, jestli Vám ty hodnoty taky padají hodně pod 0,8 po tom prošlápnutí? Řeším určitej problém a tohle by mohlo něco naznačovat...Moc díky
jezek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo má palubák šup sem...

Příspěvek od jezek »

To mi nedela, drzi mi teply motor 1.0 a studeny 1.2 cca
Mas neco spatne.
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

Tak to mi drží taky, ale jak prošlápnu plyn, tak to de jasně nahoru, ale jak ho pustím jde až na 0.2l/h a pak až nějak na těch 0,8l/h podle teploty motoru
lukydm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukydm »

no lebo pri padani otacok ti nedavkuje benzin. A ked davkuje, tak velmi malo
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Hans - FK

Příspěvek od Hans - FK »

Mně palubák taky na volnoběh ukazuje 0,8l/h stabilně.
Moje rada: zkontroluj snímač, který je na vodiči ke vstřiku 1.válce a nebo neprošlapávej plyn na volnoběh a máš to vyřešený hned :mrgreen:
driverbus - FK

Příspěvek od driverbus - FK »

Zdravím, občas se mi stává, že třeba když vyřadím tak to klesne na nějakých 0,6l někdy i míň . Na volnoběch při zahřátém motoru ukazuje 0,7l. Ale občas se mi stává , že když jedu třeba rychleji tak okamžitou spotřebu ukazuje nulu. Parkrát se mi i stalo, že to neukazovalo i dvě tři hodky v kuse, průměrná spotřeba šla dolu až na nějakých 3,2l což je blbost, protože jsem tomu dost dával. Neví někdo čím by to mohlo být? Dík za každou radu...
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Jak mas vedeny kabel s cidlem prutoku? Zvlast nebo podel svazku? Chyba bude nekde v nem popr. v cidle - na to bych se aspon ja podival jako prvni
mikka

Příspěvek od mikka »

Kdysi mě to blblo úplně stejně, chvílemi nulová spotřeba i při plném plynu. Byla to vada čidla průtoku.
Napiš panu Třetinovi do APRI. Mě čidlo vyměnili kus za kus.
driverbus - FK

Příspěvek od driverbus - FK »

Co to je to APRI? A kolik tě to stálo to čidlo? Dík za info
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 30. lis 2010 17:06:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Apri je firma kde ti na objednávku kabeláž udělají na míru,ja na BMM nebo na MPi:cena na MPi=825+130,-Kč
mikka

Příspěvek od mikka »

Výrobce palubních počítačů a jiných doplňků pro auta: APRI sro., Ostravská 2343, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, ČR, www.apri.cz, technická podpora Pavel Třetina, tel. 571 661 024, e-mail servis@apri.cz
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Jurka píše:Dotaz:
Je normální když při zahřátem motoru prošlápnu a pustím plyn na volnoběh (auto stojí), tak aktuální spotřeba v litrech za hodinu povyletí nahoru (to je jasný) ale pak spadne až na nějakých 0,2 l/h a z toho se až dostane na těch 0,8 to má být? A to mi přijde právě divný...neudělá to úplně dycky.... Můžete se mrknout, jestli Vám ty hodnoty taky padají hodně pod 0,8 po tom prošlápnutí? Řeším určitej problém a tohle by mohlo něco naznačovat...Moc díky
Přesně tak, přijedu zastavím, vidím 0,8l/h, prošlápnu a vidím 0,5-0,6-0,7-----a po chvíli 0,8l/hod, dělá to jen když prošlápnu (hodnoty 0,5 apod. uvidím jen když prošlápnu), je to normální.
Odpovědět