baterie - favorit priorita je cena

lord_sef - FK

baterie - favorit priorita je cena

Příspěvek od lord_sef - FK »

Zdravim, potrebuju poradit, odchazi nam ve favoritu baterie (stara 6let varta) baterii dobiju uplne do plna, cca 3 dny jezdime do prace (10km tam a 10km zpet) a baterka je po 4dnech uplne KO, ze auto uz proste nenastartujem. V aute je 70A altik magneton, neni tam nic co by odebiralo proud (neni radio, nejsou hodiny nic takoveho) je to na 100% baterii... poradi nekdo prosim jakou koupit a hlavne aby byla co nejlevnejsi? Favorit bude jezdit stejne jen do technicke, pak ho ceka jasny osud - bohuzel.. takze potrebuju baterku, ktera bude co nejlevnejsi ale auto dokazeme normalne nastartovat a jezdit bez dobijeni, nebude zadne radio ani nic podobneho... prosim kdo poradi co koupit? diky
Vrba - FK

Re: baterie - favorit priorita je cena

Příspěvek od Vrba - FK »

Zkus sehnat nějakou použitou, ta vyjde nejlevnějc :thumright:
lord_sef - FK

jasan, prochazel jsem inzeraty, ale vse je daleko... a postou posilat no nevim jestli by to vubec slo... takze radeji novou nekde z e-shopu a poslat PPLkem.. cena dejme tomu do 1200kc poradite?
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Obrázek Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Prosychr dobijeni si meril? Jinak tam dej cokoliv 40-44Ah.
lord_sef - FK

dobijeni jsem nemeril, ale vzhledem k tomu, ze je tam alternator po repasi, tak dobijeni bude OK, popr. jak to zmerit? normalne voltmetrem?
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

vem voltmetr nastav rosah na 20V měl by dávat na prázdno bez zátěže tak 13,7-14,1V baterku kup 44Ah
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

taky mi takhle odesla baterka ve facku po 3-letech jeden den jsem ji mohl nabijet a treti byla KO...kup si jednu z tech levnejsich urcite poridich kolem tech 700
méně znamená někdy více...
Obrázek
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Já koupil Bannerku 44Ah za cca 800 v mototechně a slouží čtvrtou zimu, z toho 2x za tu dobu jsem ji zkontroloval a dobil. Stojí furt venku, v podstatě denně jedu 15 tam a 15 zpět, o víkendu víceméně stojí. Ale teď se trochu začínám obávat - ta kontrola podruhé byla minulý měsíc a první článek měl dost podstav - dolil. dobil. Teď bylo -7 a nějak extra netočila. Ale naštěstí motor čapá vždy i po 2-4 pomalejších převalení. Loni jsem startoval i ty -17 nebo kolik to bylo...-17 nejmíň, možná bylo i víc párkrát? Už si nevybavuju...

Zase koupím něco podobného, vyhovuje poměr cena/výkon, podle mne je zbytečné platit 2-3x víc...2x dýl nejspíš nevydrží...
Odpovědět