Drifty
-
raduzo22 - FK
Re: Drifty
Tak sem si byl dneska na večer zablbnout na parkovišti u Ústředního hřbitova v Brně,brňáci a lidi z okolí budou vědět ale bylo tam ještě dost aut a toho sněhu, tak se moc blbnout nedalo 
-
Faster - FK
Tady je jeden ''drift''
http://www.youtube.com/watch?v=iD0pxv9v ... re_related
-
Nonamed - FK
tak jsem si dneska podriftil kamarádovým kombíkem na plyn
až na ten ranní start, neměl tam benzín a nastartoval jsem na plyn. akorát za chvíli zamrzl reduktor 
-
tgfh - FK
Včera večer jsem vezl bratrance jeho Octou do města, je novocián a bál se řídit a zjistil jsem i proč, jak jsme vjízděli na hlavní chytlo auto fajný přetáčivý smyk, který jsem si náležitě vychutnal 
Jinak u nás je teď -21C, byl jsem trošku politat s Feldou před chvílí, ale celkem nic moc, moc dobře to brzdí...
Jinak u nás je teď -21C, byl jsem trošku politat s Feldou před chvílí, ale celkem nic moc, moc dobře to brzdí...
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
hromy to je spravnej donkyKong
jinak kravit kravte klidne dal na parkovisti ale ted se to pod tim snehem meni celkem v sklinku...jakozto na krizovatkach a u obchodnich center na vyjezdech je to celkem led kde jsem malem taky vcera vpalil do jednoho a dneska tam byli v sobe 4 lidi...
méně znamená někdy více...

s Mustangem se jim to machruje

sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
nahodou mi kamarad poslal video jak jsem v utery kravil na cerstvem snehu sice kvalita nul-nul ale neco videt jde .. rikam predem ze to nepovazuju za nejake drifty apod. ale rad si takhle zakravim s autem a v provozu me pak nic neprekvapi
http://www.youtube.com/watch?v=dVQ2GEf9Thw
http://www.youtube.com/watch?v=dVQ2GEf9Thw

-
Marty_pv - FK
Promazáno od OT a vulgarit (aby náhodou zase někdo neřešil, proč mu zmizel příspěvek)
Hanze žádám aby tu svoje letní pneu znovu neřešil a ostatní prosím pro příště mírnější reakce
Hanze žádám aby tu svoje letní pneu znovu neřešil a ostatní prosím pro příště mírnější reakce
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
sorry jestli to je mimo tema ale zrovna dneska drandim pujcenou fabii a jsou tam nevim jaky zimaky (bohuzel na hlinikach s nizsim profilem) alemaj cca 4mm a to jak se to chova i s vseljakym moznym ASR (ktery jsem si stejne po tom co to predvadelo vypnul) je to katastrofa oproti facku kde jsou skorem novy zimaky..dokonce se mi s tim podarilo zuapadnout kde normalne fackem jezdim porad...takze jsou fakt gumy a gumy..nedokazu si to predstavit na letnich s fabkou

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na tý půjčený fábce nový zimní matadory a hrabalo se to všude
A docela jsem se divil jak jsem vyjížděl z jedný ulice,na konci ulice jsem chtěl zabrzdit a on tam byl led,takže ABS kopalo jak vzteklý a já si jel vesele dál,když už jsem teda málem vlítnul na hlavní silnici,tak jsem chytnul ještě za ručku a trošku to tím zpomalilo,zlatá felda bez všelijakých systémů,bez serva atd,přijde mi že to auto mám víc pod kontrolou
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ja mam dneska nalitano 150km s tou fabkou a jeste me 100 ceka na tom neodhrabanem snehu...ale to ASR jsem si musel vypnout nejde si na to zvyknout a dela to to co ja nechci
zlate facko..jenom nejsem zvykly jak to svina topi a jeste to hreje aj na prdeli 

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak na nahřátí prdele jsme si zvyknul v Audině a musím říct že to je příjemný
Ono ani ta kůže bez toho fakt nejde