bassreflexbox z 2x Tesla ARN 5604?

dotazy a rady na vše kolem hudby
kok3s - FK

bassreflexbox z 2x Tesla ARN 5604?

Příspěvek od kok3s - FK »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli má smysl dělat bassreflexovou ozvučnici, do které by byly zasazeny právě 2 repro Tesla ARN 5604 ?
viz http://www.repromania.net/tesla/tesla-b ... n-5604.php

Mám ve své felicii vzadu v kufru 2 reprobedny osazené těmito hlubokotónovými reproduktorama a chtěl bych vědět, jestli by se jejich bassový potenciál náhodou nezvětšil lepší ozvučnicí s bassreflexem. Díky za info
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Re: bassreflexbox z 2x Tesla ARN 5604?

Příspěvek od Honzis »

Ahoj,
sice do autohifi nedelam, ale myslim, ze to neni uplne dobre. Repraky jsou celkem slusne, ale v aute je asi celkem rychle znicis. Nejde o vykon, myslim ze v paru by celkem slusne hnuly ovzdusim v aute, ale maji papirovou membranu. Takze kdyz budes mit v aute vlhko, nedopadne to s nima dobre..
ps: ve slusne ozvucnici jsou super, mam doma sub od acoustic quality osazeny prave parem ARN5604, konstrukce je bassreflexova s tim, ze reproduktory jsou uvnitr proti sobe a pracuji v protifazi. Za kazdym reproduktorem jeden bassreflex, kazdy naladeny malinko jinam. Moc prijemna zalezitost. Ale do auta radeji neco jineho
kok3s - FK

Příspěvek od kok3s - FK »

vlhkost by neměla být problém, protože auto je vždy garážované a když ho opouštím, tak mám otevřené okýnko. Vypadá to velmi zajímavě,co píšeš. Nenahrál by si sem nějaké foto,jak to vypadá? Díky za info :)
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

v dřevních dobách jsem v kombíku na platě měl 2x ARN312 a taky přežily :lol:
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

zeptej se na -http://repromania.net/forum/ tam jsou odborníci na PA a hifi repra...
Tomys99

Příspěvek od Tomys99 »

Reproduktory ARN 5604,5608,6604 a 6608 jsou basové reproduktory firmy Tesla TVM a jsou určené do ozvučnice zásadně BEZ bassreflexu.
Odpovědět