Nejdou zavřít dveře

karoserie, narazniky, skla atd.
steelboy - FK

Nejdou zavřít dveře

Příspěvek od steelboy - FK »

Včera se mi stala nepříjemná věc. Když jsem odemknul dveře u spolujezdce tak byly trochu přimrzlý tak jsem je otevřel silou, ale ne nějak moc. A od té doby nejdou pořádně zavřít, respektive vůbec nejdou zavřít. Nezacvakne se zámek. Dveře přirazím a nic, stále jsou otevřené. Tak to zatím dělám tak, že dveře přidržím a zamknu je, ale jelikož mám centrál na autě tak je auto při jízdě otevřené a bojím se aby se v zatáčce neotevřeli. Nevíte někdo co s tím? Kde by mohl být problém? Že by zámek byl KO? Za každou radu děkuju.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejdou zavřít dveře

Příspěvek od emilio52 »

zajet do tepla ,sundat tapec a podívat se po těch táhlech ale asi to bude jen zatuhlý mrazem .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
lord_sef - FK

Příspěvek od lord_sef - FK »

tohle se me stalo asi 3x na favoritu - nemusis nic sundavat, jak je z boku dveri mechanismus, ktery zavira a otevira dvere, tak ten poradne ale poradne promaz nejakym olejem ve spreji treba WD nebo tak neco a rozhybej... bude to fungovat.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

presne tak..zustal ti viset zobacek zamku..staci trocha oleje a rucni rozhybani...
méně znamená někdy více...
Obrázek
steelboy - FK

díky za rady pánové. hned jak budu mít čas tak to prostříknu a snad to bude OK.
lord_sef - FK

Příspěvek od lord_sef - FK »

prostrikni a rozhybej rucne ci nejakym sroubovakem nebo necim :) popr muzes vycistit naftou a pak az promazat
Pietro - FK

Příspěvek od Pietro - FK »

z vlastní zkušenosti můžu doporučit a bez toho v zimě ani ránu,tak je mazadlo FAB na zámky.Osvědčilo se,párkrát to v průběhu zimy promáznu a funguje a navíc i rozmrazuje.Takhle vypadá http://www.fab.cz/katalog/detail/868 a většinou to mají všude kde dělají klíče.
steelboy - FK

Prostříknul jsem to WD a je to v pohodě. Zavírá. Asi ještě promáznu všechny ostatní, aby to šlapalo. Dají se tím nastříkat i gumy kolem dveří, aby nepřimrzly? Nebo je na to něco jinýho?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Na tu gumu zkus sehnat v lékárně glycerin . Je to asi to nejlepší a hlavně to nemaže šatstvo .
Nebo tady :
http://www.fichema.cz/glycerin-995-125- ... p-570.html

do hledej napiš glycerin je tu o něm už něco psáno .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět