HELP - papírek za stěračem :(

pokec o všem možném i nemožném
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

HELP - papírek za stěračem :(

Příspěvek od MARWiN »

Tak dneska jsem dostal od městských strážníků lísteček za stěrač. Jel jsem do školy a projel jsem pod značkou zákazu vjezdu s dodatkovou tabulkou (mimo zásobování). A když jsem přišel k autu, našel jsem výzvu pro osobu podezřelou ze spáchání přestupku,porušení zákazu vjezdu. Mě museli vidět,protože čas na papírku odpovídá cca 5 minutám,co jsem odešel od auta. Našel jsem si na netu,že můžu v blokovém řízení dostat až 2000Kč pokutu,ale taky že se dá od sankce upustit,jestli jsem to dobře pochopil.Chtěl bych tam zítra zaběhnout a nějak to vyřídit.Má cenu pokoušet se to svádět na osobu blízkou nebo projevit lítost a všechno jim to s omluvou vyklopit? Nemá tu někdo radu,co udělat,abych z toho vyšel ,co nejlépe? A pro příště,stačí dát za okno cedulku ,,ZÁSOBOVÁNÍ" nebo jak se tomu dá vyhnout a jak to vůbec funguje. Pro koho přesně platí zásobování a jak tam zaparkovat jako student? Byl bych velice vděčný za odpovědi k tématu a bez zbytečných OT a narážek na MP.Dík
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: HELP - papírek za stěračem :(

Příspěvek od madmaik »

prijd tam udelej smutny oci a dostanes stovku. a nebo to neres a listecek zahod. to jsem taky delal a ozvali se treba az kdyz sem mel 10 listecku,prisel sem tam udelal smutny oci a dostal stovku
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

v podstatě sem ten lísteček nemusel ani najít,protože byl uplně promočenej a pod sněhem,kterýho napadlo asi 7 čísel za tu dobu co jsem tam stál. Ale vzhledem k tomu,že já vlastně nejsem oficiálním majitelem auta,jelikož nejsem napsanej v techničáku,tak bych rád aby se to vyřešilo ideálně bez nějakejch průtahů a bonzování majiteli :D
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

tak tam dojdi normalne a doufej ze dostanes stovku, u me to tak dopadlo vzdycky az kdyz uz me pani znala a ukazala mi fotku kde sem parkoval na pampeliskach sem dostal 400
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Jestli máš někoho známýho za tou značkou tak to snad bude dobrý .
Takhle to dělám já - sem domluvenej s osobou co tam bydlí že jsem ji přivezl (nebo odvezl)šicí stroj nebo nějakou skříňku .Zatím mě to vždy prošlo. :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

za tou značkou chodím do školy :D což asi nebude uplně pádnej důvod pro její projetí :scratch: ,nicméně tam stálo víc aut,který taky určitě neměli cedulku ,,zásobování" ,holt mě asi viděli :o :D
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Zajdi za školníkem a napište čestný prohlášení, žes tam zajížděl autem pro nějakej náklad ;) Se smutnejma očima a výrokama, pro dobrotu na žebrotu by ti to mohlo projít :) Anebo dostaneš dvakrát tolik :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Vasek

Příspěvek od Vasek »

taky jsem měl takhle před školou, kam smí jenom zásobování, papírek za sklem. Tak jsem hned zašel na policajty, udělal smutný oči a řekl, že tam už jezdit nebudu a odešel jsem jen s domluvou. A fakt jsem předtim netušil, že je tam zákaz. Obvykle tam totiž ani není kde zaparkovat, jak je tam plno. Holt má asi každej student za oknem zásobování, jinak to nechápu. Bejt tebou, tak tam zkusim jít udělat "smutný oči".
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

V prvni fazi zahodit do kose a cekat, co bude. Dal bych to resil az ve chvili, kdyz by obeslali provozovatele vozidla.
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

upřímně řečeno to bych velice nerad,kdyby obeslali provozovatele vozidla :D
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

V tom pripade nezbyva nez naklusat na pendrekarnu s kyblem popela nachystanym k nasypani na hlavu :)
Prochy20 - FK

Příspěvek od Prochy20 - FK »

Jdi za nima a vyřeš to ať máš klidný spaní že ti nepřijdou pak nějáký upomínky každopádně neplať ani korunu týhle firmě!

Dostal jsem taky za stěrač nějákej cár papíru že špatně parkuju (klasika, sídliště narvaný k prasknutí a deset aut co jenom zabírá místo a jsou zarostlý trávou...) zaparkoval jsem vedle jednoho takovýho auta, nikoho jsem neomezoval, kolem mě by projel i autobus, ale někdo s fáčkem na zebře zaparkoval naproti mě tudíž nebylo možný projet, někdo zavolal na to fáčko měštáky že to tam blokuje a při tý příležitosti dali i mě papírek za stěrač že parkuju v druhý řadě, došel jsem na měšťáky, slušně jsem vysvětlil jak se věci mají a že to prostě nezaplatim, chvíli jsem si povídal s pani na okýnku ta mi řekla, ok že teda domluvou a popřáli jsme si hezký den...prostě se k nim chovej slušně dokud to jde a nic NEPLAŤ

Dneska zkušenost s parkováním v garážích v Palladiu, normálně tam nepracuju ale potřebovali lidi tak jsem tam dostal jednu směnu, přijel jsem tam už jsem šel do práce pozdě tak jsem neměl čas něco řešit, přijedu tam a parkuju na patře pro zásobování s tim že tam můžou parkovat i zaměstnanci, no nic, zaparkoval jsem a už ke mě bežel nějákej chlap co tam dělám, tak mu řikám že parkuju a on že tady nemůžu že to mám za 2 000Kč a botičku, tak jsem mu řekl ať si zavolá policajty že nemám čas to řešit a on že policajty volat nebude ať du s nim do kanceláře to zaplatit, zamknul jsem auto a řekl jsem mu nashlednaou, za tři hodiny se vracim o přestávce do auta pro cigára a už jsem měl botičku, vzal jsem si cigára a šel jsem pryč, potkal jsem toho dědka a řikám mu ať si tu botičku sundá nabo o ní přijde, (ani jí pořádně neutáhnul takže by stačilo 3 minuty práce přehodit kolo a normálně odjet na rezervě a s botičkou v kufru) a on až zaplatim 2 000Kč tak jí sundá, řikám mu že on jako nějákej securiták (soukromá osoba) mi nebude šahat na auto a dávat mi na něj nějákej bordel, to můžou tak možná měšťáci ale né on, ať to prostě sundá nebo o tu botičku přijde, je mi to jedno, vemu flexu nebo s ní odjedu, já mám starej křáp kterej půjde do šrotu a nějákej prasklej nárazník mi žíly netrhá, prostě odemě neuvidí ani korunu a ještě přijde o botičku, navíc nikde nevidim značku zákaz parkování, až mi jí ukáže tak uznám chybu a zapalatim, no nic za 5 hodin se vracim k autu už připravenej tu botu sundat a ona už tam nebyla :D
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

to je fajn,tak já to zkusim nějak slušně vykoumat. Přemejšlim jen jak si to obhájit,nebylo to za parkování,ale za průjezd ,,zákazem vjezdu pro zásobování",normálně tam takhle parkujou studenti,a silně pochybuju,že i každý další auto co tam stálo dostalo papírek. Bohužel tím parkováním nemůžu moc argumentovat,protože to se taky nesmí tam :D
Prochy20 - FK

Je tam u tý školy nějáká závora za tou značkou nebo nějáký vrata?
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

nene,zavora ani vrata tam nejsou,a z druhy strany je jednosmerka,takze tam se da jakoby jen tudy kudy sem jel ja. Navic za takovou prekazku bych to fakt nedaval,ale to bych zas byl na soukr.pozemku pravdepodobne,takze to by jim melo byt fuk snad.
Prochy20 - FK

Soukromej pozemek to sice je ale veřejně přístupnej :( stejně jako např. parkoviště u Tesca, kdyby tam byly nějáký vrata tak je to veřejně nepřístupná komunikace a můžeš si tam se souhlasem majitele jezdit s čim chceš a jak chceš...
Zajdi tam, vymysli si nějákou pohádku jako že si vezl nějáký věci do školy a bla bla bla že s tim prostě nesouhlasíš, hlavně se nenech zastrašit, nemůžou nic...když začnou dělat bu bu bu tak na ně zvyš hlas, popřípadě zkus osobu blízkou, na forech je toho na tohle téma napsaný mraky, tak se nauč pár paragrafů, třeba tady: http://poradna.prestupkyvdoprave.cz/poradna/
;)
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

jo kamaradi v rakousku tam na to jdou jinak ....... ne jak tupci v cr s papirkem za oknem ktery je hned mokry a rozpadne se...... normalne ti daj vypis s vypsanou slozenkou do igelitovyho sacku zalepenyho,,,,a at je pocasi jaky chces na to ze se to rozpadlo se proste nevymluvis
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

a u nas sem sel sem totiz takhle s kusem "neceho" na cemz bylo k precteni jen "polici" a par nejakych rucne psanych šifer,pricemz 90 procent psanicka se pres tech 60 minut nedochovalo,,,,,,,,, na pčr sem s tim sel ze co to je a jestli sem jim to zda normalni a poslali me do ritky,,,ze to nemam resit
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Já bych to neřešil a lístek zahodil. Pokud to chceš řešit, tak napiš toto a majitel vozidla nechť ti to podepíše.
Obrázek

Další info zde:
http://www.straznici.com/download/
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

MARVIN:
Nevím jak se zachováš ale vždy MP řeším hned jak to jde a ani jednou jsem neplatil vždy jsme se domluvili,fakt je na kterého narazíš, ale pokud jseš študent tak bys nemusel platit, hlavně nezahazovat na tohle sou strašný :pig: jinak dobrý pořízení :scratch:
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

Tak vyřešeno. Stálo mě to dvě stovky,protože jsem student, a prej tam jsou ty značky právě z důvodu,aby tam neparkovali studenti,a že je tam nechala dát fakulta. Že prej mají na MP dost a dost fotek aut,jak tam parkujou. Takže jediný řešení je jezdit sockou,což po včerejším dni ,kdy mě málem sundal nějakej :pig: ,asi bude na místě. Parkoviště tam v okolí sice je,ale za celodenní stání chtěj asi 300,- zloději zlodějský :(
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Pánové, zapomeňte už jednou pro vždy na osobu blízkou. To je hovadina kterou nám tlačí do hlav novináři. Jak začnete tvrdit že přestupek spáchala osoba blízká a oni budou mít náhodou důkaz kdo přestupek spáchal doopravdy, tak jste v pěkném průseru. I při pouhém podání vysvětlení musíte vypovídat pravdivě. Když orgán dokáže opak, tak dostanete pěkný flastr.

Když už jim chcete výběr pokuty znesnadnit, tak ODMÍTNĚTE VYPOVÍDAT. Na to máte právo a ničeho se tím nedopouštíte. I když následně prokáží kdo přestupek spáchal, tak Vám nic mimo pokuty za přestupek nehrozí.

Při podání vysvětlení rozhodně není dobré lhát (netušíte co na Vás maji). Daleko lepší je mlčet ať si úředník poradí sám. Čím méně toho řeknete, tím méně toho bude použito proti Vám. Ve chvíli kdy odmítnete vypovídat celé to slavné podání vysvětlení končí.
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

zahodit, dělat mrtvýho brouka ;) kdyby to mysleli vážně, daj ti botu
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

gerrik píše:zahodit, dělat mrtvýho brouka ;) kdyby to mysleli vážně, daj ti botu

To sem udělal jen jednou (mrtvej brouk a bylo to za 1.000,-Kč)teď to řeším hned jak nato přijdu a zatím jsem nikdy nic neplatil vždy s to probíhalo domluvou :lol: :lol: :thumright:
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

tak to asi umíte no :D zase určitě záleží kolik a za co hlavně. Když tam jsou ty značky hlavně ,,kvůli studentům" ti policajti mě prej přímo viděli,ačkoliv já je neviděl,tak se to blbě vymlouvá :oops:
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

MARWINE,neumím stál jsem těsně před přechodem a min.je 5t metrů,kdyby byli kujvy tak mě dali za 1.000,- a nebo min.za 500°,-;když začal s těma 5ti metrama tak sem se ho zeptal od kdy že to platí páč jsem nevěděl to č.§ který tam napsali a on akdy pak jste dělal řidičák a já nato že je to tak dávno že už si to nepamatuji :lol: :lol: atak mě ještě poučil jakou vyhlášku si mám přečíst :scratch: :scratch: páč už jich je tolik že to stejně nevím :lol: :lol:
Odpovědět