nová autolekárnička
-
gerrik - FK
nová autolekárnička
chlapi, jak je to lekárnou? musím kupit novou bo stači doplnit staru?
-
raduzo22 - FK
Re: nová autolekárnička
Přesně jak píše kolega o příspěvěk výše, mluvili o tom v nějakým pořadu o autech.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby někdo nevěděl co se starou lékárnou tak mi ji prosím pošlete, nebo předejte. S přáteli je chceme předávat do útulků atd. Díky
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Nejlevněji je lékárnička v autosalónech Mitshubishi. Dával na to tip jeden člověk na garáži. Stojí tam 159 Kč a je to jako náhradní obsah - do původní krabičky.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
gerrik - FK
a to já už viděl taky novou za cca 150,-, tak holt kupim novou.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jj na aukru je nejlevnější za 150kč ...
-
steelboy - FK
kdyby někdo chtěl lékárničku za 200,- fungl novou tak se může ozvat. plus pošta nebo osobní předání. doba dodání tak do týdne. Můžu jich sehnat celkem velký množství.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem o tom slyšel na radiožurnálu, že ty nejlevnější mají hrozný šmejd obsah. V praxi pak zafačování nějakým kusem hadru, rozervaným tričkem je lepší volba. Obvazy ze syntetiky, vůbec nesají atd. Věřím tomu, že v tom autosalonu to zase tak hrozný nebude a futrál už doma mám, tak na co další plasty.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
Tholis - FK
Doporučuju nehledět na cenu a koupit něco co k něčemu opravdu bude..
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
no jo, ale jak zjistíš co je ve vnitř (kvalita) když to nemůžeš v obchodě rozdělat? Neznamená že bude drahá že v ní nebude to samé jak v té za 150kč... přece jen jsme v ČR... podle mě je nejlepší i když nejdražší volba si to nakoupit v lékarně sám...
-
gerrik - FK
Já to viděl v letáku Auto kELLY? cena s kuponem. Jinak starý lekárny si nechávám v autě, prý se může hodit při větší havárce, kde na záruku nekoukáš, hlavně že máš čím obvázat ránu 
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
To jsem jednou zkusil, když jsem kdysi dostal pokutu za prošlou lékárničku. Šel jsem do lékárny a dle obsahu si nechal všechno vyrovnat na pult. Byla toho taková hromada, že bych musel mít dvě ty plastové krabičky. Nakonec jsem raději koupil hotovou a lékárnice byla pěkně nasraná, že to musí zpátky odnést. Tak buď je to tam tak dobře nabalené, nebo je ten obsah dost šizený.RAIMMI píše:no jo, ale jak zjistíš co je ve vnitř (kvalita) když to nemůžeš v obchodě rozdělat? Neznamená že bude drahá že v ní nebude to samé jak v té za 150kč... přece jen jsme v ČR... podle mě je nejlepší i když nejdražší volba si to nakoupit v lékarně sám...
ex nebožka 1,6 lpg 

-
Rex - FK
Tholis píše:Doporučuju nehledět na cenu a koupit něco co k něčemu opravdu bude..
dobře zkusím to bez toho krásného obrázku ( škoda...odpovídal)
a jak poznáš v zabalené krabici že k něčemu bude??? za 500 může stát víc za, jak za 150
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
smrcek píše:Kdyby někdo nevěděl co se starou lékárnou tak mi ji prosím pošlete, nebo předejte. S přáteli je chceme předávat do útulků atd. Díky
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
archivní jo? to bude mít jednou velkou cenu 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Můžu říct že ty obvazy jsou ještě ve voskovým papíru či co a otvíraj se ještě provázkem a jinak mám armádní v těch gumovejch nepromokavejch pytlikách

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 08. pro 2010 7:37:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
-
steelboy - FK
Opravuji cenu. Autolékárničku mohu sehnat za 180,--. Kdyby někdo chtěl tak se stačí ozvat.
-
steelboy - FK
Stále jsou k mání. Více zde http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 50&t=22916
starou nechávám v autě pro všechny případy, naposled když mi vypadla ta velká segrovka z držáku vejfuku tak sem ho přivázal fáčem

sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
a nejdůležitější součástí je letáček s obrázky (takovej komiks
) jak se máš zachovat při nehodě,co se jak zavazuje,kam volat,a jak resuscitovat
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ten leták se dá stáhnout zde
http://www.novinky.cz/krimi/220937-stah ... nicky.html
http://www.novinky.cz/krimi/220937-stah ... nicky.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Nonamed - FK
Tak já nevím, asi koupím pytlík s náplní a nacpu to k těm věcem do starý... Budou mě orgáni peskovat za to, že mám i prošlý věci v jedný pixle ?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Když to budou kontrolovat tak jo
.Věci s prošlou zárukou tam nemaj co dělat .Nechtěl bych se s nima pak dohadovat . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
když už je řeč o prošlé záruce,lékárna má záruku 48 měsíců od data výroby tj. 4 roky,avšak náplň je zpravidla na roků 5. čím to?
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
se nedohadujte, ten záchranář ráno o ničem takovém nemluvil,buď si koupit celou novou a nebo v lékárně dokoupit chybějící věci,ale oněčem jako je trvanlivost nebyla řeč
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dříve platilo, že lékárnička nesmí být starší 2 roky, to od ledna neplatí, bude se koukat na expiraci jednotlivých kusů v lékárničce, čili projde obvaz, vyměníš jen ten nic víc.
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jojo...tu mám taky.Akorát sem do ní jenom nahlídl a nijak nezkoumal ale musím se mrknout jestli je tam taky ta respirační (bo jak se jmenuje) maska.V tv jí ukazovaly a byla celkem velká,tak se mi zdálo že jsem jí tam vůbec nezahlédl.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
[quote="fidllas"]Koupil jsem si novou,přesně tuhle-měli akci u nás v lékárně-stála 299kč.akorad mám tmavě modrou,ale tu textilní tašku...
Ale nějak mě tam na té lékárničce mate ten rok 2009
Asi bych ji pro jistotu zkontroloval .
Ale nějak mě tam na té lékárničce mate ten rok 2009
Asi bych ji pro jistotu zkontroloval .

je něco jinýho v lékárně dle vyhlášky 216/2010 oproti vyhlášce 283/2009?
-
U_R_B_I_ - FK
Autolékárnička
Všem se omlouvam, že píšu sem, ale potřeboval bych od vás poradit ohledně platnosti autolékárniček.
Mam autolékárničku odpovídající vyhlášce č. 341/2002 Sb, kterou jsem jako poctivý motorista před třema měsícema koupil za 500Kč, a potřeboval bych poradit, jestli ptále platí, nebo už ne.
Všem předem děkuji za všechny odpovědi.
Pedas
Mam autolékárničku odpovídající vyhlášce č. 341/2002 Sb, kterou jsem jako poctivý motorista před třema měsícema koupil za 500Kč, a potřeboval bych poradit, jestli ptále platí, nebo už ne.
Všem předem děkuji za všechny odpovědi.
Pedas
-
goodFela - FK
Ta vyhláška je myslim 2009sb.. takže tě někdo podělal. Jestli platí zjistíš snadno.. Otevři jí a hledej resuscitační masku.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Oni to jsou celkem fígle...oni např napíšou že odpovídá vyhlášce z roku 2002 ale je doplněná dle vyhlášky z roku 2009 (kombinují to různýma samolepkama na obalu lékárniček).
Takže pro jistotu bych zkontroloval expiraci všeho materiálu (což bude zřejmě v pořádku) a ještě zkontroloval obsah (hlavně ty nový nůžky,termofolii,resucitační masku a leták o první pomoci...to jsou věci který policajty hlavně zajímají).
Takže pro jistotu bych zkontroloval expiraci všeho materiálu (což bude zřejmě v pořádku) a ještě zkontroloval obsah (hlavně ty nový nůžky,termofolii,resucitační masku a leták o první pomoci...to jsou věci který policajty hlavně zajímají).
Mám v autě také dvě lékárny. Jednu novou origo zabalenou a druhou kterou používám, doplnil jsem tak běžné věci jako dezinfekci, léky na bolest hlavy a podobné věci které se dají běžně používat a v origo lékárně nejsou.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak co sem dnes poslouchal zprávy tak asi zas dojde ke změně lékárničky .
Asi vypadne resuscitační maska nebo bude jiná ,záchranářům se nelíbí není kvalitní ,špatně se nasazuje a podchází . 

sakra a já nedavno koupil novou za celých 150,- 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Však to tady už několikrát píšu, MDČR ovládaj pitomci a diletanti a všechno je byznys pro pár vyvolenejch kterejm toto vše dohazujou dinosauři kteří co se dalo ukradli a rozkradli a stále se nás snaží odírat což se jim daří
šmejdům,se podivám na jejich mlůvčího a mám dost a k tomu k...t BÁRTA buzna jeden

ale no tak, co máš proti miláškovi Bártíkovi? Vždyť tak hezky vejská 
Jak to tak vypadá, tak budu mít brzo v autě muzeum vývoje lékárniček v čechách
Jak to tak vypadá, tak budu mít brzo v autě muzeum vývoje lékárniček v čechách
-
Radeggast - FK
Já jenom nedokážu pochopit, proč takovýhle testy nemůžou udělat před nasazením do provozu, ale až tři měsíce po něm... 
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Já to ouplně chápu, vysvětlení je jasné.
Jsou to dementi.
Jsou to dementi.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak změna bude a možná ještě letos .Jsem zvědavej jestli vláda tu masku vykoupí zpět .
http://www.novinky.cz/domaci/227244-res ... zmizi.html
http://www.novinky.cz/domaci/227244-res ... zmizi.html

-
keenworth - FK
Tohle je bordel...někdo si na tom pěkně musí namastit kapsu. Na pi*oviny je užije, ale aby vymysleli něco kloudnýho, to ne... já tu novou lékárnu stejně ještě neměl otevřenou a dokud ji nebudu potřebovat, tak ji ani rozdělávat nebudu, takže prd vím co tam doopravdy je. Nemíním poslouchat kecy PČR že ji mám špatně zabalenou 
emilio52 -Já myslím ,spíš než aby jí vykupoval ia nebo nařídili jí vyndat ven tak bude další lekárnička podle novější vyhlášky 
Vondry nikde nejni psaný že musíš kupovat novou, vždycky je danej jenom obsah 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG