Další Luboš Lacina???? = generální ředitel
-
hledacz - FK
Re: Další Luboš Lacina????
Zákony jsou nastaveny celkem dobře, když si projdeš jakékoliv právní odvětví, tak zjistíš, že to funguje na solidní úrovni. Celý problém je v lidech, v těch kteří mají pravomoc něco rozhodnout, či nějak jinak ovlivnit. Ani buzerbudka na každém rohu nemůže nic ovlivnit, ani policista u každého patníku. Pokud pravidla hry na zodpovědnost a odpovědnost za své činy nebudou platit pro všechny bez ohledu na sociální status, tak se nemůže absolutně nic změnit. Utahování šroubů odnesou akorát ti slušní a poctiví.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Dělám to úplně stejně,nevytřesu ze sebe oběd kvůli tomu že pravej pruh je nepoužitelnej,hlídám si auta za sebou a uhnuhromyblesky píše:v levym pruhu jezdim furt bo pravy pruh je temer nepouzitelny na 80%procentech čr,,, hlidam co je za mnou a kdyz se nekdo priblizuje at v pravym nebo v levym pruhu jedu si zaskakat do prava a hned mazu zpet do levyho
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak to delam taky.
Ale uz i me se stalo,ze pi vetsim provozu jsem v pravem nekoho dojel, ve spiglu nic - zacnu predjizdet (felde se uz samozrejme kolem tech 130~140 moc nechce) a najednou za prdeli BMW,blika jak splaseny (morseovku neumim
) a nepochopi,ze rychleji to uz (nekterym moc) nejde 
Kazdopadne tenhle chlap je solidni
a mel by dostat poradny trest,ale nedelam si iluze 
Ale uz i me se stalo,ze pi vetsim provozu jsem v pravem nekoho dojel, ve spiglu nic - zacnu predjizdet (felde se uz samozrejme kolem tech 130~140 moc nechce) a najednou za prdeli BMW,blika jak splaseny (morseovku neumim
Kazdopadne tenhle chlap je solidni
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Tyto úmyslné případy by měli být vždy považovány jako útok se zbraní na život, zdraví a majetek druhých.
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A už se ví kdo to je
http://www.novinky.cz/krimi/221209-agre ... firmy.html
Nebudu zakládat nic novýho jen se přiznejte kdo to byl !!
http://www.novinky.cz/krimi/221210-drzy ... koval.html
http://www.novinky.cz/krimi/221209-agre ... firmy.html
Nebudu zakládat nic novýho jen se přiznejte kdo to byl !!
http://www.novinky.cz/krimi/221210-drzy ... koval.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další Luboš Lacina???? = generální ředitel
Že by Molitan..? 
Pokud mluvím za sebe, ocitnout se v situaci, kdy díky takovýmu zakomplexovanýmu
budu ohrožen na životě já i osoby co vezu, nebudu mít šanci dobrzdit a řachnu do něj, tak pokud ještě zůstanu celej, vyletím s montpákou a rozflákám mu minimálně skla popřípadě i ciferník.
Pravda je, že na rozdíl od něj bych dostal takovej flastr, že bych se domů podíval tak za 15let a škodu by platili ještě moji pravnuci!
Zákony nemáme špatný, ale rozhodně se nedá říci, že by měřily všem stejně. Mělo by platit, že v případě úmyslně způsobené nehody by se řidičák neměl dotyčnému už nikdy vrátit-to je větší hrozba než sebevětší pokuta. Ale faktem zůstává, že neznáme přesně situaci, která se tam konkrétně přihodila-jen co je na netu nebo v tv. Pokud předjíždím, tak co nejrychleji mizím z levého pruhu a to nejen na dálnici. Nedělám to co někteří TIRáci, kdy jeden jede 85 a druhej 90 a předjíždějí se deset kiláků! Jen bych doplnil-kdosi tu říkal, že by takový případ měl být posuzován jako útok na život za použití zbraně-s tím plně souhlasím, auto bohužel zbraní je.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
ferat: idealni stav ale i v cizine berou treba auta a srotuji je. A pomuze to? ja myslim ze ne
A to s tou 80km/h a 90km/h prehanis
protoze ten druhej jede 81km/h
My jim rikame "Aviatyci". 
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
ja jen dodam ze auto jako zbran bylo u soudu jiz nekolikrat uspesne souzeno...
Luka$
administrátor
administrátor
Re: Další Luboš Lacina????=generální ředitel Aleš Trpišovský
Jak říkával můj nebožtík děda: Pověsit ho za koule do průvanu hajzla! 
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
bitmap - FK
Stejne jako nuz, cihla, viko od kanalu, klacek, mobil atd. ... aneb neni dulezite cim se utoci, ale jak a s jakym umyslem.Luka$ píše:ja jen dodam ze auto jako zbran bylo u soudu jiz nekolikrat uspesne souzeno...
Kazdopadne si myslim, ze pokud se z toho nekomu nepodari udelat exemplatni pripad jako u Laciny, tipnul bych si, ze trestni stihani bude zastaveno a ridic odejde s mastnou pokutou a zakazem cinnosti.
Nicmene nepochybuju o tom, ze pro buzeraparat je tahle kauza modrym z nebe a kazdym dnem ocekavam, kdy se Napoleon Barta opetovne vytasi se svymi spasnymi pokutami podle vyse prijmu/majetku, nebo jinym spasnym resenim, ktere smahem vyresi vsechny problemy s piraty behem dvou tydnu od zavedeni
Bitmape, pokud by se prosadily pokuty podle výše platu, tak já bych dostával jen pohlavky za to ho*no co beru 
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
Nedělám si iluze jak to skončí. Pán z bílého Mergla se čtyřmi dvojkami na radu i toho sebehloupějšího advokáta podmázne poškozené a svědky, zaplatí škodu a něco přidá navrch. Pokud to nepomůže, navštíví zůčastněné ostří hoši, kteří jim vysvětlí, že vlastně nic neviděli či že si nepamatují... Je na svobodě, příležitost k tomu má. V lepším případě dostane mastnou pokutu, možná nějaký ten bodík a papíry na půl roku k ledu...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ještě našel co bylo včera v krimi zprávách na primě
http://www.iprima.cz/videoarchiv
krimi zprávy - 2.1.11 - od desátý minuty
http://www.iprima.cz/videoarchiv
krimi zprávy - 2.1.11 - od desátý minuty
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Tak prave s nim byl na Prime rozhovor
"proklata SPZ,kvuli ktere je takovy humbuk"
"maminku mam na JIPce,byl jsem nervozni"
Jeho sekretarka sedela na miste spolujezdce - nejdriv vypovedela,ze byl agresivni a ze to zavinil. Pak zmenila vypoved,ze spala
Chudacek nechape proc byl v cele predbezneho zadrzeni,kdyz se bouralo do nej
Nadzvedl me ze zidle,presne takovou vypoved sem cekal,akorat ze ne primo do TV.
"maminku mam na JIPce,byl jsem nervozni"
Jeho sekretarka sedela na miste spolujezdce - nejdriv vypovedela,ze byl agresivni a ze to zavinil. Pak zmenila vypoved,ze spala
Chudacek nechape proc byl v cele predbezneho zadrzeni,kdyz se bouralo do nej
Nadzvedl me ze zidle,presne takovou vypoved sem cekal,akorat ze ne primo do TV.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mě je ho líto, takovej chudák, nabouraj mu auto, který je služební a nějakej nepovedenej zaměstnanec mu na něj sehnal takovou ošklivou značku, on je ten poškozenej a všichni mu jen nadávaj, vždyť si jen přibrzdil, protože před ním jelo jiné auto a zezadu ho nějakej hulvát naboural.
Na to nemám žaludek du

Na to nemám žaludek du
Na každou sviňi se najde řezník.
Škoda že takto nezablokoval mě.
Škoda že takto nezablokoval mě.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Libore znám to trochu jinak: Na každou svini se bude jednou vařit voda.
Ovšem znám i: Čím větší svině, tím větší štěstí.
A nakonec to tak dopadne, teď řekl, že musel brzdit, jelikož před ním jelo jiné pmalé auto a to mu nikdo nevyvrátí nebo řekně, že se mu vozovka zaleskla a myslel, že je tam led, tak musel přibrzdit.
Ovšem znám i: Čím větší svině, tím větší štěstí.
A nakonec to tak dopadne, teď řekl, že musel brzdit, jelikož před ním jelo jiné pmalé auto a to mu nikdo nevyvrátí nebo řekně, že se mu vozovka zaleskla a myslel, že je tam led, tak musel přibrzdit.
- Petino
- Kontaktovat uživatele:
Eguus quagga - moje zebrička.
-
bitmap - FK
Kde byl ten rozhovor?
Ted jsem si v archivu nasel krimi zpravy na Prime, ale tam jen opakovali omsela klise a demonizovali manazery, zadny rozhovor
Ted jsem si v archivu nasel krimi zpravy na Prime, ale tam jen opakovali omsela klise a demonizovali manazery, zadny rozhovor
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
zpravy sem nevidel,,,,, kazdopadne opet rikam sve,,, neobhajuju ho,nerikam nic,nesympatizuju s nikym,ale uprimne, byl tyden kdy sem za tyden najel temer 3000km po čr, kdyz uz jedu temer osmset km v jeden den po čr (praha-ostrava a zpet) a v ten den potkas tolik idotu co proste nechape ze levy pruh neznamena 130km/h a dost!!! a chteji te ucit ze 130 je stop (dle jejich tachometru-real dle gps tak 123km/h) se jezdit ma a 131 uz je vrazedna nebezpecna rychlost,,,,kdyz takovych imbecilu potkas za den 10-20 tak se nedivim ze jednou za cas proste nekomu praskne v bedne... ani kamionakum se za nektery jejich hovadstva nedivim(vsichni z nich delaj spatny ale oni to taky nemaj lehky,,, osobaky jim furt hazou mysky atd),,,, tim netvrdim zeje to v poradku,,,pouze konstatuju ze se tomu nedivim
ja taky nasekal par chyb a nejsem bezchybny,a diky duchapritomnosti ostatnich z toho nikdy nic nebylo(ikdyz by byl jen odrenej naraznik)
kazdopadne ceska republika neumi ridit a neni ukaznena,,,, rakousko? pet pruhu totalne zasekanych, aut milion,ale vsechno jede,furt se to hybe auta vesele prejizdi z pruhu do pruhu ,ridici se navzajem pousti bez prosicich gest,,proste normalka.... nikdy bych tomu neveril nezazit to na vlastni kuzi,,,u nas by do peti minut bylo pet havarek,tohle by u nas proste neslo
ja taky nasekal par chyb a nejsem bezchybny,a diky duchapritomnosti ostatnich z toho nikdy nic nebylo(ikdyz by byl jen odrenej naraznik)
kazdopadne ceska republika neumi ridit a neni ukaznena,,,, rakousko? pet pruhu totalne zasekanych, aut milion,ale vsechno jede,furt se to hybe auta vesele prejizdi z pruhu do pruhu ,ridici se navzajem pousti bez prosicich gest,,proste normalka.... nikdy bych tomu neveril nezazit to na vlastni kuzi,,,u nas by do peti minut bylo pet havarek,tohle by u nas proste neslo
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
No tak přesně tam to bylo. Ale dneska... to maj na netu už tak rychle dnešní zprávy?bitmap píše: Ted jsem si v archivu nasel krimi zpravy na Prime, ale tam jen opakovali omsela klise a demonizovali manazery, zadny rozhovor
A propos taky je možný, že tam mají to, co měli vysílat původně - hned na začátku ta černovlasá kočka říkala, že je to mimořádka a měli původně vysílat sousedské spory či co...
-
bitmap - FK
Aha, tak na netu maj puvodni verzi, kde jsou na zacatku nejaky kradeze aut, pak sousedsky spory a na konci pirati. Tak snad to tam brzo daj.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nene...myslím že to nebylo v klasických krimi zprávách ale v těch jejich novejch krimi plus.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
No prostě skončily zprávy normální a pak bylo totok... jestli plus, minus, nulák nebo fáze, to jde mimo mě 
Moje felda 1.4 MPi
http://www.novinky.cz/krimi/221209-pira ... estie.html
Já myslím že tohle bohatě stačí aby člověk pochopil jak to doopravdy bylo.
Já myslím že tohle bohatě stačí aby člověk pochopil jak to doopravdy bylo.
Moje felda 1.4 MPi
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Noooo, TADY JE TEN ROZHOVOR Z PRIMY
-
bitmap - FK
Hm, zajimave.Zajimalo by me, kdo mu poradil, aby lezl do televize a proc.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No přece jeho právník. Prokázal upřímnou lítost, není lump, neschovává se, naopak jde úřadům a mediím na ruku, on je nevinej.

I kdyby potkal 100 aut, co mu nechce uhnout z levýho pruhu, tak si nemůže dovolit takovýhle sviňárny, takový člověk by neměl jezdit ani na koloběžce.
Tak proč pak si tu značku "koupil" 
Kód: Vybrat vše
Trpišovský doplnil, že hlavním viníkem je jeho registrační značka 2222, kvůli které se rozpoutal nynější "humbuk".- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Me se hrozne libi jak tu vsichni delate verejny lync a vite uplny houby co se stalo. Nebo jste tam snad byli?
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
souhlasim,viz muj preposledni prispevek ktery radsi nikdo nekomentoval,,, je to obrovska bublina,, takovych situaci je dnes a denne stovky ,,pamatujte ze media dokazou udelat ze slusneho cloveka nejvetsiho grazla a z totalniho smejda toho nejvetsiho smolare a chudacka,,, (napr reportaze o fetkach ktery komusik neco udelali a ted jsou na dobre ceste zpet)
edit a proto nikdo neni objektikvni,,,, ano udelal chybu,ale diky te bubline to odsere tak 3x hur,,,
edit a proto nikdo neni objektikvni,,,, ano udelal chybu,ale diky te bubline to odsere tak 3x hur,,,
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Nemit mercedes a protekcni spz,tak se o tom ani tak moc nemluvi , ridici jsou ruzni obzvlast i ti co vsechny uci...130 a vic ne,taky me stve nekdy levy pruh,a tak,ale abych udelal toto,zas na stranu druhou,kdo vi jak to bylo,prvnimu auto mohlo opticky jen prislapnout na brzdy a pri tom pridavat plyn->rychlost stejna apod,a u druheho mercedesu,buhvi jak to bylo,jestli to nebylo vzajemne nahaneni a tak,ale to uz se nikdo nedozvi,protoze je to medialni"trhak" ,me se nelibi jednani,jak ridice,tak i medii,ale jak se rika,ceho je moc toho je prilis,treba to nebylo az tak krusne,treba jo,kdo vi,dle me tady zvytecna diskuse...
I kdyby to byla nafouknutá bublina, tak je to jen dobře, aspoň tyto hovada na silnici budou dál jezdit s vědomím, že jednou jim to neprojde. Kdyby to nebyla pravda tak se k tomu nevolá policie a není tolik svědků. Lacina byla taky jen nafouknutá bublina , že jo. Z toho videozáznamu taky nebylo patrné co se stalo a tento řidič to neudělal poprvé a už za to byl souzen a odsouzen tak proč se ho proboha zastáváte. konečně ano děje se to dnes a denně ale tomuhle volovi to prostě zase nevyšlo.
Moje felda 1.4 MPi
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Když už se omlouval za tu blbou spz, tak se ještě mohl omluvit i za ten xicht že vypadá tak blbě jako arogantní samolibej frajírek, že mu to dělá jen problémy.
Média to sice nafukujou ale je to dobře, protože by mu to jinak prošlo moc lehce.
Média to sice nafukujou ale je to dobře, protože by mu to jinak prošlo moc lehce.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
nikoho neomlouvam a nezastavam se jej,,, jen me sere ze na kazdyho je jiny metr,jak nekdo soudi z toho co naplacaji v televizi a na novinkach,pritom neznam nikoho kdo by jednou nerekl ze to je bulvar a honi se za senzacemi a kde nejsou tam se udelaj,s tim neudela ale nikdo nic,tento je treba pri penezich ale byt cucak jako my,a byl propranej mediama tak si to odsere jen kvuli mediim 3xtolik
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
favo ano lacina byl promediovany hodne.... ale nemyslim ze kdyz ho nekdo zpomalil tak se mu v hlave honilo "ted vas vsechny zabiju!!!" te pani na uhnuti nestacil jeji pruh,odstavny pruh a jeste kus travy,,, proste zazmatkarila a "strhla to do lesa" buhvi jak drzela volant,nebo na nem mela suprtuning omotavku,znasi strany to sou vsechno jen a jen spekulace,,, ja nechci aby ste si mysleli ze sem na strane smejdu ale vy pisete tak strasne zaujate ,jednostrane az se to nehodi,,,je treba se na to podivat i z te druhe strany
tedy myslim ze o tom teda diskuze je...a ne ze budete na me a dalsi utocit ze je obhajujem a sympatizujeme s nimi
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/krimi/221296-pira ... rzdit.html
strašnej pičus. vojenskou lopatkou přes hubu.. a ne na plocho.. ale hranou!
si myslí že se z něj někdo po...
Naposledy upravil(a) Vici dne pon 03. led 2011 23:39:59, celkem upraveno 3 x.
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
bitmap - FK
Obavam se, ze i kdyby mel dieselovou Fabii na plechacich, tak to odsere stejne, protoze cokoli, co je drazsi/tezsi/rychlejsi/lepe vybavene nez Chevy Spark 0,8l 6V, je luxusni vuz a vsichni slusni lidi preci vedi, ze na luxusni vuz si obycejny clovek nema sanci nikdy vydelat a jezdi v nich jen agresivni manageri - viz "luxusni vuz" Skoda Superb 1,9TDI.
Navic povazte - kmotrovska znacka. Kdyby chteli, udelaji kmotrovskou znacku i z moji kombinace 3371 - 3+3+1=7. Jasna konspirace.
Navic povazte - kmotrovska znacka. Kdyby chteli, udelaji kmotrovskou znacku i z moji kombinace 3371 - 3+3+1=7. Jasna konspirace.
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
pockej ono je neco lepsiho nez chevy 8,0 v6? (ja vim si to trochu popletl)

FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,naprostej souhlas.Ve finále ho z toho stejně právnící vysekaj a odejde jen s pokutou - a to ještě možná.Spousta lidí z něj udělá (někteří jak čtu už v tom mají jasno teď ) mediálního mučedníka (co na tom že už byl za podobný věci jednou stíhaný/trestaný) a nakonec z něho bude národní hrdina.Vici píše:http://www.novinky.cz/krimi/221296-pira ... rzdit.html
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Na mě ten boreček nepůsobil nijak sympaticky a důvěryhodně. Policie na něj byla upozorněna od jiných řidičů ještě před tou nehodou. Věřím tomu, že si hojil komplexy, když si někdo dovolil ho brzdit v jeho jízdě.
1,6 sportline 1999
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
A kdyz si tady honil komplexy bitmap tak to byl zas ublizenej on 
Fela 1.3 race car, TDi power
No jistě Bitmap je jen chudák co nemá na pořádný auto a navíc není manažer ani ředitel, nemá prominentní značku a už vůbec nemá matku v nemocnici, takže si to může pěkně vyžrat.
A jestli matku v nemocnici má, tak jí přeju rychlé uzdravení, nechce se mi to tu přepisovat
A jestli matku v nemocnici má, tak jí přeju rychlé uzdravení, nechce se mi to tu přepisovat
Moje felda 1.4 MPi
-
bitmap - FK
Nejni pravda, prominentni znacku mam (jak uz jsem zde predvedl) jezdim luxusnim automobilem znacky Skoda se supervykonnym motorem TDI, az budu velky, budu urcite minimalne generalnim reditelem nejake nadnarodni korporace a svoji agresivitu si vybijim na nevinnych defenzivnich ridicich, kteri se v cernocerne tme jen potrebuji z blizka presvedcit, jestli ta tecka na 5. dverich je skutecne odrenina, nebo jen hovno od mouchy.
Muzu byt rad, ze to tady necte nikdo z Novy, jinak bych byl zarucene piratem c.3
Muzu byt rad, ze to tady necte nikdo z Novy, jinak bych byl zarucene piratem c.3
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Bitmap, generální ředitel popelářské multikáry..? 
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Státní zástupce zrušil stíhání agresivního řidiče z D1
a ještě Značka 2222 může piráta z D1 připravit o řidičák, nebyla originální 
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997

Ještě by u něj mohli najít omamné a psychotropní látky v množství větším než malém a špatnou lékarničku a má to spočítaný, pirát jeden 
Moje felda 1.4 MPi