Užitkvé vozidlo - jak na to?
-
lucistrnad - FK
Užitkvé vozidlo - jak na to?
Kluci potřebuji poradit.
Zalíbilo se mi jedno autíčko,ale je uveené jako podnikatelské vozidlo - žluté SPZetky a černý čísla.Auto je 3dvéř,zadní sedačky nejsou a v autě je ještě přepážka.Jako že van,nebo jak se tomu nadává.Prostě toto:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... to/8593866
Dá se auto koupit a hodit na ,,klasický,, SPZ? A v čem je rozdíl žluté SPZ a klasika?Asi jen ve výši pojistného,nebo se pletu?
Zalíbilo se mi jedno autíčko,ale je uveené jako podnikatelské vozidlo - žluté SPZetky a černý čísla.Auto je 3dvéř,zadní sedačky nejsou a v autě je ještě přepážka.Jako že van,nebo jak se tomu nadává.Prostě toto:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... to/8593866
Dá se auto koupit a hodit na ,,klasický,, SPZ? A v čem je rozdíl žluté SPZ a klasika?Asi jen ve výši pojistného,nebo se pletu?
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Užitkvé vozidlo - jak na to?
Zlute spz byly kdysi jakoze sluzebni vozidla tusim,a myslim ze by to melo jit prihlasit normalne,ale nevim jak je to s dani...a tak 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To není podnikatelské, je to normál auto, ale v TP má napsáno nákladní. Tak, jako Pickup felda. A dřív náklaďáky měly žluté značky. Normálně to můžeš koupit a při přihlášení dostaneš nové bílé značky. Ovšem smíš v tom jezdit pouze ve dvou a malej do toho nesmí až od 12 let.
-
lucistrnad - FK
To je právě i to co mě zajímá.Nevím na kolik to vyjde či nevýjde
Ale už aspoň vím,že to jde.Díky moc
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Bude tam ekopoplatek, podle typu motoru, pak evidenční kontrola cca 400,-Kč a evidence na magistrátu 800,-Kč.
-
lucistrnad - FK
Takže přihláška bude jako u klasiky Euro + evidence + přihlášení,je to tak?
To s těma dětma vím,nad tím také přemýšlím,ale pro mě a pesa na cvičák úplně parádní
To s těma dětma vím,nad tím také přemýšlím,ale pro mě a pesa na cvičák úplně parádní
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
eko je u tady te 1.1 -ky 3000 
-
lucistrnad - FK
Jojo je,to už jsem koukala.No uvidíme,jde teď o to jestli to není zbytečný a nevyplatilo se mi spíše klasické auto,kuli sedačkám ohledně mlaďase
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kup si feldu v combíku, dozadu dej mříž a budeš maximálně spokojená, odvezeš tam všechno. Rozhodně mnohem lepší než takováhle italská sr....
-
lucistrnad - FK
Vášku na mě to moc žere
Já tohohle fiátka měla a byla jsem s ním maximálně spokojená,ale potom jsem chtěla 4 dvéřové auto a koupila si feli a dopadlo to jak to dopadlo 
žlutý značky = pracovní stroj 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
-
lucistrnad - FK
To mi bylo také řečeno pracovní stroj = zničený stroj
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Ono to neni spatne a nezere to,da se s tim jet dalka za pet,se snahou i pod....a ve meste pokud nejedes jak prase,tak jezdis do sesti,ted jsem jedno sehnal pritelkyni,1.1 tridvirko a spokojenost...
-
lucistrnad - FK
No právě,jedno mám vyhlídlé tady z Mostu,ale čekám jestli mi klapne brigoša
Já s ním jezdila a opravdu spokojenost,krom tyček stabilizátoru nebylo s autím nic - auto jsem vlastnila 3 roky!A jak píšeš dostala jsem se i pod 5 v pohodě a jela jsem předpisově (90/50)
Já s ním jezdila a opravdu spokojenost,krom tyček stabilizátoru nebylo s autím nic - auto jsem vlastnila 3 roky!A jak píšeš dostala jsem se i pod 5 v pohodě a jela jsem předpisově (90/50)
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
A nejlepsi je,ze pokud se o ten motor staras ,tak natoci pres 400tkm ,coz je slusne,na ten objem si myslim...jako auto pro zeny si myslim,ze je to super 
pro pejsky určitě dobrá volba, navíc za ty prachy. Je sice fakt, že díly to bude mít pravděpodobně dražší než felda, zas jich ale třeba nebude potřeba tolik. Rozhodně lepší, než si ničit oktávku.
-
lucistrnad - FK
Právě že manža mi nechce půjčovat Oktáviuse,protože mu ho prej zničim - kecá
A takovýhle prdítko,klidně zničit prej mohu
A jak jsem psala,ta spotřeba je luxus,pojistka ani nemluvím.Díly nevím,měnila jsme tyčky a ty stáli i s prací 500Kč takže to šlo.
Jen nevím,jestli se mi do toho časem Rotvajler vejde
A jak jsem psala,ta spotřeba je luxus,pojistka ani nemluvím.Díly nevím,měnila jsme tyčky a ty stáli i s prací 500Kč takže to šlo.
Jen nevím,jestli se mi do toho časem Rotvajler vejde
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Dily jsou plus minus jak felda 
-
lucistrnad - FK
U těchto starší už jo.Ty nový to už je jiná písnička
Tak teď jen sehnat sponzora co by mi daroval pár tisícovek,páč brigoška asi padne
Tak teď jen sehnat sponzora co by mi daroval pár tisícovek,páč brigoška asi padne
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
I to novejsi se daji,napr mk 2 je skoro jak to stary,treba me se stalo,ze jsem urval kliku,do druheho dne 23.12. muselo byt auto predane jako darek,v kelly chteli za kliku 700,- ja sehnal pres kluky co delaji fiaty za 250 ,- origo italskou 
-
Prochy20 - FK
Chápu to teda správně že žlutý RZ se už nedávaj? A mám pocit že i tý modrý (pro cizince s trvalym pobytem u nás tušim) ty už maj taky normálně bílý s modrejma číslama a CD (Cizí Debil) na RZ? Už v tom mám trochu hokej... 
- Hemi.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mě by jen zajímalo,proč bys na to chtěla dávat bílé spz?Jestli jen proto,že se ti nelíbí žlutá nebo to má jiný důvod?
Ptám se proto,že už 5 let jezdím s "nákladním" Formanem VanPlus se žlutýma značkama a neměl jsem s tím nikdy žádný problém
Ptám se proto,že už 5 let jezdím s "nákladním" Formanem VanPlus se žlutýma značkama a neměl jsem s tím nikdy žádný problém
-
lucistrnad - FK
Klidně bych je tam nechala,ale slyšela jsem že je větší pojistka než u bílé SPZ,ale nevím jestli je to pravda.A jestli to nějak nevadí při běžné používání,jako třeba na technické,při kontrole PČR atd 
- Hemi.cz
- Kontaktovat uživatele:
u mě technická vždycky OK,když byl stav vozidla dobrý,a u cajtů jsem taky při kontrole neměl problém.
Pojistka nevím,jak vychází,to bych kecal
Pojistka nevím,jak vychází,to bych kecal
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Žlutý SPZ se dávaly na OA do roku 2001, od roku 2001 se dávaj jen na pracovní stroje.
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

-
lucistrnad - FK
Tak nevím co z toho vyplívá když bych měla žluté SPZetky
Ono to je asi i jedno,páč mi dneska klekla brigoška 
-
nebulus - FK
Dosť nahovno je, že na Slovensku "zrovnoprávnili" nákladné autá a tak sa aj pikap považuje za nákladné auto a platia pre neho zákazové značky pre náklaďáky. Takže domov sa teoreticky legálne mám problém dostať. Alebo pre mňa platia rýchlostné obmedzenia na komunikáciach, ak sú tam značky s rýchlosťou pre náklaďák. Našťastie sa to moc nekontroluje.
-
lucistrnad - FK
Tak to je teda docela dost blbý s těma značkama 
- Hemi.cz
- Kontaktovat uživatele:
mám taky k baráku zákaz vjezdu nákladních vozidel,přitom na ulici 6půlek (3zadele) pickupů,dodávek atd.
Nikdy to nikdo neřešil