Snímač otevřených/zavřených dveří
-
Blasty - FK
Snímač otevřených/zavřených dveří
Tak jsem si sehnal stropní světlo a hrnul jsem se ho vyměnit, jenže k ničemu to nevedlo a světlo mi svití v prostřední poloze i když mám zavřený dveře, tak mě hned napadlo, že bude problém v snímačích ve dveřích, jenže když jsem ho vydělal, tak na mě koukal konektor se 3 drátkama a já nemám tušení, jak odzkoušet, kterej snímač je špatnej, protože nevím, kd čeho je jakej drátek... poradí někdo?
-
goodFela - FK
Re: Snímač otevřených/zavřených dveří
tak jeden odpoj a zkus, jestli ti to bude reagovat na ten zbývající. Tak poznáš, kterej je špatnej.
-
Blasty - FK
ted jsem to uplně nepochopil, když ten spínač vytáhnu, dveře se budou tvářit jako zavřený?
-
goodFela - FK
když otevřeš dveře, tak se ti sepne kontakt. Tudíž když tam nebudeš mít vypínač, tak se ti ten kontakt prostě nesepne a světlo se nerozsvítí
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pozor jestli tam nahodou nemas spozdovac osvetleni myslim ze je na 1 minutu a funguje snad jen na prvni otevreni dveri a jen do doby nez otocis klickem v zapalovani do prvni polohy.
Ale je klidne mozne ze mas proste jen rozpadly /e ty spinace dveri.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A nenapadlo tě, že by to mohlo být světlem? Pokud máš origo světlo a vyndal jsi průsvitnej kryt žárovky, tak jsi při zpětné montáži ohnul spínací plíšky, jelikož ten kryt je kolébka a spíná plíšky a zpožďovač pouze prodlouží osvit o 10 vteřin.
-
goodFela - FK
103457: píše, že ho zkoušel měnit
pokud máš teda sundaný plasty B sloupků, tak je nejjednodušší odpojit ten vypínač.
pokud máš teda sundaný plasty B sloupků, tak je nejjednodušší odpojit ten vypínač.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nepíše, píše, že sehnal světlo a hrnul se ho vyměnit. Nepíše, jestli měl stejný problém již předtím nebo až po výměně. To je tak, když se někdo na něco zeptá a nedodá maximum informací, aby se dalo poradit.Mr.X_ píše:103457: píše, že ho zkoušel měnit
Jinak dám ručku do ohně za závadu co popsal 103457 - lampička bude v pérde... možná jenom ty plíšky ...
Když ten spínač vytáhneš, tak to bude jako při otevřených dveřích ...
Při otevření se propojí všechny tři piny. Při zavřených jsou spojeny jenom piny 3 a 2.
Když ten spínač vytáhneš, tak to bude jako při otevřených dveřích ...
Při otevření se propojí všechny tři piny. Při zavřených jsou spojeny jenom piny 3 a 2.
Naposledy upravil(a) hydrant dne úte 11. led 2011 20:20:14, celkem upraveno 2 x.
-
goodFela - FK
Z toho jsem pochopil, že měl problém už před tim.. Ale těžko se tu budem hádat.. Chtělo by to autora, aby se vyjádřil.Blasty píše:hrnul jsem se ho vyměnit, jenže k ničemu to nevedlo
-
Blasty - FK
tak jsem se opět dostal k počítači... světlo ve stropě mně blblo už od koupi, protože jsem měl možnost dát tam světlo vyzkoušené z jiné felicie, tak jsem nelenil a zapojil ho, k ničemu to nevedlo... ted jsem pro změnu poodpojoval všechny ty snímače ve dveřích a světlo pořád svití... takže už si nevím rady... co dělá přesně ten zpožďovač?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dělá to že když zavřeš dveře tak vnitřníosvětlení ještě pár vteřin svítí .
Asi by to chtělo kontrolu kabelů co vedou k světlu (k snímačům)jestli není někde zlomenej.
Asi by to chtělo kontrolu kabelů co vedou k světlu (k snímačům)jestli není někde zlomenej.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Bacha ja mam treba spozdovac osvetleni 1minutu!! Mam to z alarmu - tak jestli tam nemas neco podobneho ale funguje to pouze na prvni otevreni a zavreni dveri pak uz ten cas nepocita.
Nebo nevim ted presne jak to je zapojeny neni to svetlo propojeni i na spinac v 5-tych dverich?? Pokud ano muze byt ten spinac - original mikrospinac v zamku stale sepnuty. (osobne to mam jinak tak nevim presne jak funguje original).
Nebo nevim ted presne jak to je zapojeny neni to svetlo propojeni i na spinac v 5-tych dverich?? Pokud ano muze byt ten spinac - original mikrospinac v zamku stale sepnuty. (osobne to mam jinak tak nevim presne jak funguje original).