Nezapne se autorádio ve studeném autě
-
burningsoul - FK
Nezapne se autorádio ve studeném autě
co s tím, že když se prohřeje kabina auta, tak mi začne hrát autorádio, když je vymrzlé, tak to nezapnu.?
-
Wenca - FK
Re: Nezapne se autorádio ve studeném autě
me tohle kdysi delaval starej blaupunkt....pomahalo vzit domu predni panel a nechat ho ohrat...a nakonec sem to resil tak ze sem radio nevypinal, ale jen vycvakl panel, po opetovnem nacvaknuti se samo zapnulo...cudlikem to neslo zaboha..
-
mjamriska - FK
ja mam blaupunkt san remo mp28, ked je zima tak ovladanie hlasitosti nefunguje tak ako ma, vzhladom k tomu, ze som dal autoradio cez spinaciu skrinku, nevypinam ho, vypnem klucik - vypne sa radio, zapnem klucik - zapne sa radio
-
Wenca - FK
to ja ne, pri delsim cekani nekde v aute je to napd, pro me urcite lepsi mit ho primo na baterku..
-
burningsoul - FK
no a da se to nejak resit jeste jinak nez nosit panel do tepla
-
mjamriska - FK
otocim klucikom a radio hra aj ked niekde cakam, to sa deje len vynimocne, preto mi to takto vyhovujeWenca píše:to ja ne, pri delsim cekani nekde v aute je to napd, pro me urcite lepsi mit ho primo na baterku..
-
robin1 - FK
Aby rádio hralo, stačí, aby bol ohriaty panel, alebo musí byť ohriate celé rádio?burningsoul píše:no a da se to nejak resit jeste jinak nez nosit panel do tepla
-
Wenca - FK
no netvrdim ze ne, jen rikam co me pomohloburningsoul píše:no a da se to nejak resit jeste jinak nez nosit panel do tepla
-
burningsoul - FK
vypada to na cely radio, bude potreba asi odnest ho ke znamemu, aby se podival na to, kde tam je studenak. jinak nevim.na novy neni