Zdravím, měl bych následující dotaz:
Modelový příklad koupím auto bez papírů na ND + kupní smlouva apd. součástí - "nový" vůz papíry - TP, OTP, štítky z podběhu, kupní smlouva - vše mám - stávající vůz
Mohu z těchto dílů oficiálně postavit jednu feldu?
Jedná se o stejnou motorizaci, druh karoserie, jediné, v čem se liší je r. v. a barva, Euro je stejné...
Kdysy jsem dělal takovou přestavbu favorita, ale ten měl německý doklady, ktery chtěly na dopraváku vidět. Nejlepší asi bude si tam dojít a zjistit co a jak. Já jsem to tak tenkrát taky udělal. Předejdeš pak zbytečným problémům
Ja mam otazku, ze ci je nejaky zadrhel dat do provozu anglicana, co sa tyka, toho, ze chcem kasnu prerobit na lavostranne riadenie, lebo moja karoseria je v strasnom stave
Co treba prerobit a pod?
Diky
EDIT: prevarit podbeh s VIN cislom, navarit drziak pre volant a diery pre pedale a volantovu tyc...Este nieco?
moje prvini felda zrusena bourackou r.v. 1996 1,6ccm,poridil jsem angilicana r.v.2000 1,3ccm prevaril jsem volant atd. na nasi stranu.Od znameho z autodilny mam doklad ze moje felda byla bourana a z toho duvodu bylo nutne prevarit cislo kastle a diky tomu mam novy skelet a ofiko to projde na stk tam mi jen vyrazej nahradni cislo kastle a vse je bez problemu.Mam to zjistene.
Jen se musi chtit a de i nemozne,proste se musi vedet jak to ochcat
martin: to jsem zvedavej teda. V Praze na magistrate ani omylem. A Skodovka prej vyrazeni VIn "nahradni technologii" uz nepovoli.
lukydm: ty navic mas auta asi na svk znackach? Tam to bude odlisny od nas, vy mate i tu kontrolu originality, ci jak se to vola.
KO(kontrola originality) sa robi len pri prihlasovani a pri zmene farby a ja by som chcel vsetko nechal, aj VINko by som prevaril svoje, lakovacku by som dal novu...Vsetko spravil ako sa ma, teda nema
Michelin1: ja si to zjistoval u nas na STK a neni problem,smozrejme ze jim neviklopim ze mam vymenu skeletu,ale tvdim jim ze je to ten povodni ale opraveny po bourace na cumak tim padem byla nutna jeho vymena atd.
Ja to nejak extra riesit nebudem, ked sa podari zohnat skelet v dobrom stave, zoberem, prevarim cele VINko, ako je, zatmelim zvary, zamalujem BODYm a bude to ako origo...Ked si myslite, ze je to blbost, tak kludne napiste...
Moze sa stat, ze ma niekto uda na policiu a spravia mi KO, ale aj tak, moj stary skelet budem aj tak komplet prevarovat, pokial nezozeniem druhy...Lakovacka pojde nova, bude sa komplet brusit, takze neviem co tam potom zistia stymi sondami Chcelo by to nejake odbornika, nech nam napise, co sa robi pri KO