Omlouvám se že odpovidam až teď.....
Jak bylo zmíněno, tak velikost nadrže a případný dojezd na ni je vcelku nevýhoda no. Ale zase musim rict, ze mi to nedela problemy. Nadrž mam 72litru, a jeste je tam druha 30litru (tu ale chci vyhodit,zabira to moc mista). Dojezd jeste nemam vyzkousenej, protoze resim ty problemy s davkovanim plynu.
Mockrát diky za odkaz, shodou nahod jsem ten vstrikovaci ventil nasel pod LPG, nicmene je to ten samy

takze uvidime casem, ted jsem začal řešit ohřívání těch ventilů,aby pak fungovali,takze uvidime. Prinejhorsim novej ventil za 2200kč

Za chvili si s tim pujdu zase hrát

takže snad se poštěstí.
Nevýhoda je jak je znamo: kapacita nadrže-djezd. Málo stanic, ale možnost zainvestovaní do domaci čerpačky do cca 100tkč. Ja mm čerpačku asi 20km takze to jde, a menši dojezd až tak nevadi, je jich tu relativně dost po cestě kam jezdim.
Doba tankování se u domacich stanic uvadí v hodinach, u stanic profi je to otazka asi jako u benzinu a LPG-řádově par minut. Ja tankoval zatim jen 2x takže nemužu moc posoudit zatím.
Doufám že se to tu rozroste i o tyhle né tak známé paliva. Pokud to někdo takový je, ať napíše-abych to tu netáhl všechno sám
ŠKODĚ ZDAR