Dneska ráno mě nemile překvapilo centrální zamykání na DO v mojí feldě. na dálce odemknu a hned se zase samo zamkne, zkusím znova... a to samé a pořád dokola. Tak jsem odemknul a rychle otevřel dveře. Zadní, protože přední úplně nevyskočily. Asi přimrzl zámek u řidiče a motorek neměl dost síly ho vytáhnout. Odemknul jsem klíčem, ale dost silou až jsem se bál abych si nezničil klíč. Nevíte jak vyřešit následující nebo čím by to mohlo být:
1/ po odemknutí se centrál sám zamkne
2/ kde promazat, aby nepřimrzl zámek nebo něco takovýho aby mohl centrál vyskočit bez problémů
Centrál si dělá co chce
Re: Centrál si dělá co chce
Pokud se pření neodemknou tak se sám zamkne protože motorek nedává impuls o odemčení řj jednotce,je to tím že jak sis sám řekl jsou zámky stuha tam hledej chybu
-
Rade
Mě to dělalo za jízdy cvakalo to jako když se to chce zamknout a hned zase odemknout a pořád dokola bylo to už na hlavu a ve finále uvolněný kabel od kostry přidělán a je klid.
-
steelboy - FK
dobrý postřeh. až se udělá pěkně tak to projdu jestli to taky není špatně ukostřený
-
Rade
Pak zde napiš jak to dopadlo
Měl jsem to u spolujezdce zespoda jak je přichycená přístrojovka.Zatím ať máš klid
Měl jsem to u spolujezdce zespoda jak je přichycená přístrojovka.Zatím ať máš klid