Přívodní hadice paliva?

MPi 1AV
AEE
kok3s - FK

Přívodní hadice paliva?

Příspěvek od kok3s - FK »

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli tady někdo neví, která z dvojic hadic je přívodní od nádrže do vstřikování a která odváděcí přebytku benzinu zpět do nádrže? Když jsem se dival pod kapotu,tak sem z toho nebyl chytrý. Pak jsem se dočetl,že ta dvojice hadic je jak na pravé straně rozdělovače vstřikování,tak i na levé straně, je to tak? Nikde jsem to nemohl najít. Díky za info
Johny123

Re: Přívodní hadice paliva?

Příspěvek od Johny123 »

Ked stojis pri aute spredu, otoceny k nemu celom tak za motorom po lavej strane(ako je baterka) mas dole 2 hadicky nastoknute na trubkach. Ta hadicka vlavo z tych dvoch(teda blizsie k baterke) je je privod benzinu.
kok3s - FK

když stojim čelem k autu v předu,tak mam regulátor tlaku a 2 hadičky jsou napravo(na straně volantu), né nalevo. Tak která z těch dvou to bude?
Hary
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hary »

Ty hadičky co vidíš, vedou pod regulátorem tlaku doleva a tam jsou nasazené tak, jak píše Johny123, musíš strčit ruku pod regulátor a nahmatat, která je která ;)
kok3s - FK

asi máme každej uplně jiny vstřikování nebo já neviim, nic nalevo mi nevede... regulátor tlaku mám na pravé straně a 2 hadičky též na pravé straně (viz foto). Přikládám foto, aby ste mi nazorně ukazali,která to teda je na mé feldě.

http://kok3s.rajce.idnes.cz/nastenka/#

je to foceno jakoby z pohledu od řidiče. nahoře je regulátor tlaku a pod nim ty 2 hadičky, tak která to je?
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

vysleduj si, kde jsou druhé konce těch hadic co jsi zachytil na fotografii :) Je to pod baterkou napojený na trubky
kok3s - FK

ok, diky ;) už sem to pochopil a našel
Johny123

Příspěvek od Johny123 »

Este oprava: Privodna je ta prava, nie lava ako som pisal, teraz som to skusal.
Odpovědět