Svojí Feldu odevzdávám PČR

pokec o všem možném i nemožném
Bolthorn - FK

Svojí Feldu odevzdávám PČR

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Mnozí moji Feldu znáte ze srazů.. Bohužel předevčírem při prodeji Felicie Hrobařovi, se přišlo na to, že VIN je asi navařené, zřejmě z jiného auta.. Byl to pro mě šok a nemohl jsem tomu uvěřit.. Zítra jdu na SKPV a dobrovolně Feldu odevzdám.. VIN převařil asi člověk, přes kterého mám auto dovezené z Německa.

Tímto se Hrobařovi chci omluvit, kdybych to věděl, tak to nikdy nikomu nenabízím..
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Re: Svojí Feldu odevzdávám PČR

Příspěvek od Tomas6 »

Ha.Převařené číslo.A co když někdo měnil,nebo opravoval podběh a číslo nechal?Já bych to neřešil pokud to není jako pěst na oko.Jezdí takových aut mraky a nikdo to neřeší.Ji alespoň rozprodej.Dyť za ni nic nedostaneš.
Bolthorn - FK

Pěst na oko to teď už je.. Protože lak kolem VIN dorejpal Hrobařův mechanik :-(
Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

Souhlas, může to bejt víc důvodů proč je říznuto do VINka. Čorka, bouračka, přestavba, Tak jako tak to dobrý neni, ale jezdí s tim mraky aut. Dlouho jsem dělal na výkupu v jednom velkym bazaru a viděl toho fakt spoustu.
Grafické studio | www.georgerob-design.cz

BLACK LIST RACEMAN !

19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jak už jsem ti psal na AHC, ať ti to dobře dopadne ;)
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Bolthorn píše:Pěst na oko to teď už je.. Protože lak kolem VIN dorejpal Hrobařův mechanik :-(
To byl ko*ot...Kdo na to u feldy za 15 hledí?Proč do toho rejpal?Pokud to nebylo znát jakože asi nebylo,tak nebudu řešit jestli to vinko je pravé nebo ne.Já takových aut znám mraky a nikdo nic neřeší.

EDIT: To zaprav a prodej to.Přece to nedáš policajtům?Co ti řeknou?Tě ještě budou popotahovat za to že jsi takové auto koupil.
Bolthorn - FK

Tomas6 píše:To byl ko*ot...Kdo na to u feldy za 15 hledí?Proč do toho rejpal?Pokud to nebylo znát jakože asi nebylo,tak nebudu řešit jestli to vinko je pravé nebo ne.Já takových aut znám mraky a nikdo nic neřeší.
:lol: jj to mi říka každej, proč mi do toho rejpal.. nikdo nic nepoznal za celých pět let.. že já vůl jsem tam s tím jezdil :lol:
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Jezdil,jezdil.Nenaděláš nic.Hrobař snad i s tím jeho mechanikem pochopili že za to nemůžeš.Bych to opravil a pokusil bych se to prodat.Pokud kupec nebude debil tak na to nepříjde a ani mu to nebude vadit pokud o tom bude vědět.Na PČR bych to nevezl ani náhodou.Tě budou popotahovat a budou z toho neskutečný problémy jak to budou řešit.To už bych to radši buď rozprodal na díly a nebo to dal sešrotovat.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

S tím budou jen trable a nic za ni nedostaneš. Pokud by ti ji oficiálně PČR zabavila, jako kradené vozidlo, mohl by jsi vymáhat škodu na tom, kdo ti jí prodal, ale je otázka, zda to bude něco platné. Tady by pomohla jedině žaloba na soud, ovšem je to na dlouhé lokte a veliké peníze.
Sehnla, bych si protokol o ekolokvidaci a auto rozebral na ND. Tím nikoho nepoškodíš.
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

ODEVZDAVAT by byla fakt skoda :!: ;)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak držím palce ať to zdárně vyřešíš.Je jí škoda holky :( .Ale jestli se jí chceš mermomocí zbavit tak na ji dej na díly a dostaneš za ní asi víc.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Bolthorn - FK

103457: Kriminálka je o dvě patra podemnou v práci.. Určo mi kluci poraděj a řeknou co se s tím dá nejlépe dělat.. A o to mi přesně jde co píšeš.. Oni jí zabaví, mně vystaví papíry a já to odhlásím naprosto legálně.. Mám nějaké důkazy viz níže, to co jsem psal na AHC. Po něm pak chci vymáhat škodu. Žaloba apod. je pro mě to nejmenší..

Před cca 5ti lety jsem kupoval přes jednoho vychcánka Feldu z Německa, kterou dovezl. Bylo to dohozené přes bývalého kolegu z práce. Sháněl jsem auto tenkrát, chtěl jsem Feldu.. Tak mi řekl, že ví o jedné v Německu, která je jak nová a se slušnou výbavou.. Feldu jsem neviděl, ale jelikož to bylo přes člověka kterému jsem neměl důvod nevěřit a protože děláme tam, kde by se nic levého neočekávalo, složil jsem známemu zálohu na Feldu 50tis. Na kus papíru mi rukou napsal, že přebíra tolik a tolik na koupi Felicie. Byl jsem upozorněn na to, že bude vyměněná kapota a blatník, že byla trošku ťuklá. Felda po měsíci byla hotová a napsaná na mě. Celou dobu jsem jezdil a byl jsem spokojený.. Až teď, když jsem ji byl prodávat za pár tisíc, protože mě nedávno nabořil frajer a trošku jí pomuchlal dveře a blatník.. Kupující si na to pozval týpka co má autoservis a zjistil, že VIN bylo navařené zakitované a přestříklé, zkrátka z jiného auta.. Označil mě za podvodníka a jel jsem domů.. Doma jsem se kouknul do obálky, kterou mi dali na magistrátu k SPZkám, nikdy jsem ty papíry neštudoval, myslel jsem, že v té obálce jsou jenom papíry z STK a potvrzení o poplatcích, ale byla tam i kupní smlouva na Feldu z Německa se sfalšovaným mým podpisem , který se ani nepodobá mému podpisu a s jiným nájezdem KM, než co mi předali.. Nechápu jak jsem mohl ten papír přehlížet takovou dobu, už jsem s tím mohl něco dělat..
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

cau..tebe jsem tu nevidel, ani nepamatuji.K tvemu problemu. To ti neprisli na prevarene vinko na STK, nebo jsem tak naivni, a oni to ani nezkoumaji? Vsak pri nehode se v tom mohl vrtat likvidator z pojistovny a mohl byt taky pruser,ne?

Presne si pamatuji na Hromyho slova... prevarit vinko neni problem.. bud to udelam hala bala, nebo pikolo belo :D
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

A co z toho obrat co má nějakou hodnotu a normálně to hodit do šrotu?
Jenom počítač tu prodáš za 3-4 tisíce.
jezek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezek »

Prijde mi veliká škoda nechat zrušit takle parádně vybavenou feldu.
Minimálně jak píš Atnarfus tak palubák bych já třeba bral, nebo jestli má rádio, neprosezené sedačky, kola...
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

Spravit to co mechanik dodrbal aby to nebylo poznat a nechat si ji nebo prodat pokud v papírech vše sedí jak má...takových aut jezdí až by ses divil... Pokud nechceš jezdit a prodávat takové auto a máš dost peněz na nový auto a peníze neřešíš vem si z toho co potřebuješ a dej to došrotu nebo rozeber na ND. A pokud seš v balíku, tak jí věnuj policajtům klidně...sice krok, který asi nepochopím, ale co už...
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Jsem jediny, kdo by nakopal toho mechanika bodlem do p*dele za to, ze ryje sroubovakem do auta, ktere neni jeho?
Nebo to je ted normalni, ze zajemce o koupi auto takhle ponici a pak od toho da ruce pryc, protoze nekde nasel kyt?
tomino - FK

Příspěvek od tomino - FK »

Konecne niekto ,kto chce urobit co sa ma a vyho nahovarate, aby niekoho vedome oklamal. Neviem ako by ste sa tvarili, keby ste s tym autom niekam isli a skoncili na policajnej stanici v CPZ-ke. Kamosovi sa to stalo. Auto mu zhabali a stravil noc v nemeckej base. Pokial to auto bolo ukradnute, tak ak ho da na polciu, moze sa este vratit povodnemu vlastnikovi. Ako by ste sa citili, keby Vam ukradli auto, nechceli by ste ho nahodou naspat?

Bolthorn : je mi jasne , ze pri tom stratis, ale robis spravnu vec, drzim palce, nech ti to auto zostane a mozes ho s kludnym svedomim predat.
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

bitmap píše:Jsem jediny, kdo by nakopal toho mechanika bodlem do p*dele za to, ze ryje sroubovakem do auta, ktere neni jeho?
Nejsi... Vzít si s sebou při prohlídce mechanika je v pořádku, lidi jsou vychcaní jak díra do sněhu, ale aby při tom někde rýpal do laku, to hraničí s debilitou... Si vem, že by pod tím kyt nenašel... Hrobař by to pak koupil s tím rozrýpaným lakem? Je úplně jedno, že je to na podběhu a ne zvenku na dveřích, jde o princip..
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

No asi tam ten mechoš neryl len tak zo srandy. Koniec koncov ochránil nového majiteľa pred možným prúserom. Kamarát zdedil golfa, predal ho a potom sa zistilo, že to nebolo celkom kóšer auto ( nejaký juhoš to doviezol z Nemecka :? ), bolo zabavené a musel vrátiť peniaze novému majiteľovy.
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Tak pokud se mu neco nezdalo, mel rict, ze se mu neco nezda a dat od toho ruce pryc, ne ze to rozvrta sroubovakem a pak se k tomu nehlasi.
Jedinou omluvou by bylo, pokud mu to Bolthorn vyslovne dovolil, ale jinak je to ohavna troufalost a udelat to mne, tak bych se mu tim sroubovakem asi naoplatku trosku povrtal v koleni, abych zjistil, jestli tam taky nahodou nema nejake neoriginalni spoje.
Tholis - FK

Příspěvek od Tholis - FK »

Zatím se k tomu nevyjádřil Hrobař takže pozor na ty závěry..
Bolthorn - FK

Takže asi tak.. Nejde o to jestli jsem v balíku nebo ne.. Felicii za prvé nepotřebuji, za druhé se jí musím zbavit abych neplatil zbytečně povinné ručení na dvě auta. A upozorňuji na to, že tím zbavil, myslím zbavil legálně. Nebudu nic maskovat a prodávat něco někomu co vím, že není v pořádku, to to auto raději shodím ze skály, než abych někomu přidělal do budoucna nějaké starosti, ostatně oni se takové skutky jednou vrátí člověku. Nejsem až tak zásadový člověk, ale řídím se tím, že nedělám lidem to, co nechci aby dělali oni mně. Dnes jsem byl na SKPaV za autařema, ti tam sice nebyli, ale mluvil jsem s jejich kolegama.. Na auto se podívají a když nezjistí, že pochází z trestné činnosti, tak mi auto zlegalizují a budu ho moct prodat jako čisté, nový majitel by tak byl v naprostém klidu a já také. Když se prokáže, že bylo kradené, tak se zabaví a započne se vyšetřování proti neznámému pachateli. To už příjdou na řadu nějaké listinné důkazy které mám a půjde se po tom člověku přes které to auto mám..

Jurka: Tobě by stálo nějakých 15tis. za to, abys někoho podfouknul, popř. se vystavoval riziku, že se to proti tobě otočí a někde pak něco někomu vysvětloval, že jsi o tom nevěděl a žes to neudělal ty? Mně určitě ne..
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

kdyz se budes soudit o felicii kterou si koupil za 50k pred peti lety tedy se budes soudit zase o tech 50tisic tim padem bych i ja sel na pčr taky nez ji prodavat s vedomim ze o tom vis a v podstate bys jednal podvodem,,,,,a za usmudlanych par penez

dale bych jen dodal ze pokud se meni VIN tak idealne s celym kusem plechu kde je narazene,v pripade feldy jen vylisek na vodni pumpu ,z kteryho se samozrejmne odstrani veskera barva,,,at neni podbeh zelenej vin cerveny a na nem zase zeleny

a pokud se meni podbeh je treba si to fotit a zalohovat at na technicky nerejou a kdyz tak mate v kapse dukazy,,,,s kteryma muzete pracovat a neco delat

(skodovka napriklad novy dily na kterych ma byt VIN nedava jen tak ale protiuctem za stary....)
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

No já nevím teda ale já na feldu koupil origo podběh i s tím plechem akorát tam nebylo číslo.Nakonec jsem ho taky vyměnil celý.
lucistrnad - FK

Příspěvek od lucistrnad - FK »

Asi bych to také neřešila.Jezdil jsi s ní už takto dlouho a co,vše bylo v ok.Na technické na to také nepřišli a nebýt mechanika tak by se na to nepřišlo.Já bych asi kousla do peška a prodala bych to tak jak to stojí.Prodávají se horší podvody a prodají se.
Neznám nikoho,možná pár jedinců co si toto kontroluje,jestli mu sedí VIN atd.Já to teda neprokontrolovala,až po koupi jsem na to mrkla,ale jen papírově,nekoukala jsem na auto,jestli to sedí,raději na to kouknu :) Fakt bych jí nedala PČR.Popravdě,mám tam pár známých a co by udělali?Legálně by si jí jeden z nich přihlásil a jezdil by v super autě zadarmo :twisted:
Bolthorn - FK

lucistrnad píše:Fakt bych jí nedala PČR.Popravdě,mám tam pár známých a co by udělali?Legálně by si jí jeden z nich přihlásil a jezdil by v super autě zadarmo :twisted:
To jde? Já jen že dělám právě u PČR a vím jak to s těmahle zabavenejma věcma zhruba chodí, tak by mě to zajímalo.
lucistrnad - FK

Já nevím jak to dělají,ale s oblibou říkají,vše se dá přihlásit ... A hlavně i kdyby to nebylo přihlášený tak kdo ho zastavý?Policajt který ho zná,tak mu asi nebude prolejzat auto,že
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

lucistrnad : Dnes sú tie vzťahy medzi policajtami inakšie ako popisuješ. Myslím si, že horšie. Aspoň tu na Slovensku.
lucistrnad - FK

No já nevím,píši co vím a co mi bylo řečeno.A je fakt,že i nás se dnesou třeba CD,DVD atd.ze věcí
Bolthorn - FK

lucistrnad: Nevím kdo Ti co říká, ale nevěř každému a všemu ;)

Tak věc je ofiko nahálšená, do dvou týdnů se na to podívá v Ústí někdo z kriminálky.. Nepředpokládá se, že je to z kradeného auta, takže se vše jen zlegalizuje.. Takže pokud bude mít Hrobař zájem ještě, takže dostane papírově čisté auto a bude mít klid, ostatně ja také..
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

stejně si myslim že bylo snažší nahlásit výměnu podběhu ;) dostat do techničáku magickou poznámku " vin vyraženo náhradní metodou" :D
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
lucistrnad - FK

Tak ty zabavený věci nm domů opravdu donesli,filmy atd. dokonce i nějaké oblečení.Auto mi ještě nepřinesli,ale zkusím se domluvit :D
jarda.vysocina - FK

Příspěvek od jarda.vysocina - FK »

Taky jsem takhle málem dopadl, když jsem před časem koupil tu moji první Feldu ze Sušice . Zaplatil jsem ji majiteli v hotovosti - byl to důchodce a jezdil s ní 12 let !, byla v polopřevodu - to zajistil jeho zeť , který ji kdysi nechal dovézt z Německa .
U nás v Třebíči jsme teprve zjistili , co je to za auto . Nově udělaný a perfektně upravený nový techničák - nakonec jsme od známého policajta ze Sušice zjistili, že vlastně toto je auto dovezeno na ND, nikdy nesmí jezdit a nic není pravdivé, co je v TP . Důchdci jeho zeť vždy někde nechal napsat technickou a zelenou . Jediné štestí asi bylo, že s tím majitel jezdil po okrskách na Šumavě a nikdy za 12 let nehavaroval . Udělal jsem tehdy pěkný dusno a nakonec si pro auto po 2 měsících přijeli , vrátili peníze a je klid . Jen si myslím, že toto papírově vlastně neexistující a jinak skutečné slepené auto jezdí někde dál - a to možná bez vědomí majitele, který to třeba koupil "velmi dobře a levně" ........ :lol:
Jarda
lord_sef - FK

Příspěvek od lord_sef - FK »

byt to na me, opravim to rozrypane misto a poslu dal do sveta... myslite si, ze dneska bude nekdo resit ukradenou felicii pred x lety?? je to hnusne, ale realita je takova, ze aut s ruzne falsovanymi doklady atd jezdi mraky a mraky.. :roll:
luke.bean - FK

Příspěvek od luke.bean - FK »

sakra nějak to teď vylejzá na povrch,kamarádovi přišel dopis že jeho Fabia RS je dvojče.. někdo šel přihlásit fabku a zjistilo se že jezdí dvě auta na jedno VIN

takže taky očekává kdy zaklepou kriminalisti a auto si vezmou :?
Bolthorn - FK

Po expertíze bylo zjištěno, že auto kradené není, vše souhlasí, pouze bylo bouchlé lehce na pravý bok, proto je to na te straně kitované.. Takže zbytečně se prodej protáhl.. Jinak mi bylo řečeno, že se nikdo u Felicie za pár tisíc na STK nekouká jestli je VIN přebouchané nebo ne, ono na to kolikrát kašlou i u aut za 200tis. a výš... Takže reakce přizvaného automechanika kupujícího, který snad dělal sám na STK, byla nepřiměřená.. Navíc jsem ne div, byl označen za podvodníka.. No nic no.. Tak snad se teď už Felda prodá..
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

asi bych to slavnému mechanikovy už z principu dovezl at to zalakuje.... :twisted:
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Možná kdyby jsi jim řekl že to bylo fest bourané tak by nerejpali a šli rovnou pryč.

Považuju skoro za drzost vytýkat někomu to, že odhalil nesrovnalost. I když rejpat tedy nemusel. Já v podobné situaci kdy mám pochybnosti prostě odcházím.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jak jim to mohl říct když se to dozvěděl až teď? Jestli jsem to teda dobře pochopil... jinak lepší způsob bylo opsat si VIN a nechat si ho ověřit, než dotoho rejpat...
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Jako zdrtit nekomu podbeh umeni neni,holt kdyz to jde v dnesni dobe udelat i jinak... :D
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

raimi: ne vratil bych se za nim a už jenom za to že mě označil za podvodníka bych trval na opravě... není přece možné ničit cizí auto at je to jak je to...

to je jako bych šel koupit feldu a protože mi přijde že ma chytlej práh tak ho prokopnu a udělám tam díru jak do pr.... to přece nende ne?

jinak taky nechápu o co mu šlo... u těchto aut to už dávno nikdo neřeší..
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jasan, přesně tak, jak jsem psal stačilo si VIN nechat ověřit ;)
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

RAIMMI píše:jak jim to mohl říct když se to dozvěděl až teď? Jestli jsem to teda dobře pochopil... jinak lepší způsob bylo opsat si VIN a nechat si ho ověřit, než dotoho rejpat...
Troufám si trochu pochybovat o tom, že by většina z nás zde přehlédla navalený roh auta tak, že je kytovaná až výztuha s VIN.

Tím ale kolegu z ničeho neobviňuji, ani nehájím mechanika. Prostě auto nebylo košer, mechanik to trochu přepísknul a tak si vlastně prodávající ani poradce kupujícího nemají moc co vytýkat.

Já osobně bývám jako poradce velice nepříjemný, ale na samotném autě se snažím nic nezmršit. Když majitel neumí něco vysvětlit, nebo mne nenechá něco třeba i lehce rozebrat a prohlédnout, tak se otáčím na patě.
Bolthorn - FK

Atnarfus, tak ten blatník sedí jak nočník na prdeli. To že to bylo bouchlé jsem upozorňoval, nevěděl jsem však, že až tak, že by se muselo něco dělat s podběhem. Je zvláštní, že si toho teda nevšimnul zkušený mechanik, ale já si toho všimnout zákonite musel, kor jako laik, my chceš říct.. S tím autem jsem nikdy neměl žádný problém, nikdy neplavalo, jezdilo po silnici jak má, takže jsem nikdy nic neřešil.. Opět se tady ze mě dělá nějakej křivák.. Já stav vozidla nikterak nezatajuji, co vím to řeknu. Samotného mě to vylekalo, proto jsem to dával kriminálce..
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

atnarfus trofas si hodne spatne,,,,, tohle prehlednes jako nic ;) muzes prolejzat jak chces ale pokud nahodou o neco nezavadis tak si toho nevsimnes.... kor jako laik,
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Nedělá z tebe nikdo křiváka. Ty ze sebe ale děláš skoro ukřivděného. Měl by jsi být rád, že na to přišel a auto nekoupil. Taky to mohl popadnout a teď ti nadávat každý den.

Znovu ale opakuji, rozrejpat to hned nemusel. Já při nákupech auta od prodávajícího očekávám že vyvrátí mé objektivní pochybnosti, ale díry do auta mu nikdy nedělám.

Problém s rozpoznáním nabouraného auta hodnotím z toho pohledu, že jsme tu většinou chlapy co se v autech hrabeme. Dobře udělaná oprava se dá při nákupu auta přehlédnout. Po několika letech vlastnictví ale vím na autě o každé prkotině.
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Kubo,aspon ze tak. ;) Tak at se felda proda bez problemu a za dobry bankovky,je moc pekna. ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Na celé kauze mne nejvíc štve to, že jsem o to auto měl taky zájem. Hrobař ale dělal jako bych mu lezl na manželku, když jsem se zajímal kdy by se dala Felda omrknout.
Nakonec se to celé vleklo půl roku a ségra si mezi tím koupila strašnou past Forda :x
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

AT FORDA PRODA A KUPTE SI FELDU NE?neni nic jednodusiho,,,proc si nechavat popelnici? beztak kvuli poplatkum a pod nesmyslny blbosti........
FAKJU BIČ
Odpovědět