Mě se ještě osvědčily obyčejné H4 Narva - stojej okolo 70 Kč jedna
Žárovky H4
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Re: ake ziarovky H4?!
Jj všude je sada okolo 300 což za žárovky není tak moc. Phillips stojej dvojnásobek a cena 300 Kč za H4 už mi přijde přehnaná - to už radši ilegal s xenonama
-
Hans - FK
Mám v autě už asi 4 roky Tungsram H4 a spokojenost. Cena 70kč/kus, opravdu vydrží, vyměnil jsem obě po tom co mi praskli obě Phillips týden po sobě. Po tmě svítí perfektně, na feldu fakt parádně. Svítí mnohem líp než Night Breaker v kámošově feldě, ty jeho stojí hrozný prachy, svítí na nic a mění je co půl rok. Vyhazovat takový prachy za žárovky to fakt nechápu. Jestli jezdíte hodně v noci jako já, vyzkoušejte je.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Hans: Ono je taky důležitý v jaké stavu jsou světla
Já když nasadil nový Narvy do špinavejch světel tak taky nic moc, ale jak jsem je vyčistil tak jsem koukal na tu záři a s NB to svítí ještě lépe 
-
Hans - FK
Já mám světla seřízené a nepadají, mu také ne, on dokonce paraboly koupal v jaru a pořád nic. Nevím jestli je v tom rozdíl, asi ne, ale já jsem old a on facelift. Ale za mě řikám, že Tungsram doporučuju a že vyšší cena vždycky nemusí znamenat vyšší kvalitu
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravdaHans píše:vyšší cena vždycky nemusí znamenat vyšší kvalitu
-
mjamriska - FK
kupoval som nejake NONAME za nejakych 1,5€ v obchode a tetka co tam predava mi hovorila, ze nie su zle, ze si ich beru aj taxikari, mam ich uz cca 2 roky
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Věřte smrčkovi,má doost zkušeností se světlama aj led parkovačkama,já osobně mám ledky jako park.a hlavní světla H4Blue s xenononovým efektem od Osramu a spokojenost
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska se mi slavný NB poroučely po cca půl roce.A obě najednou.Už jsem lezl ve sněžení po pojistkách a po lucasovi,jelikož mě vůbec nenapadlo že by šly do háje po 6 měsících.S Osramem jsem skončil.A že by svítily nějak extra to se teda říct nedá.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
teď dělají ještě NB Plus s delší životností 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A v autě mám voltmetr,takže přepětím to taky nebylo.Nevím,za mě celkem zklamání.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Ivarek: A kolik si za ten půlrok najel km?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda vydržely asi rok a půl. Nejdřív cjcípla jedna, tak jsem jí vyměnil za tungsram - rozdíl jak v barvě tak svítivosti značný. No a po měsíci chcípla druhá. Teď budu kupovat NB Plus, o moc dražší nejsou
Ale někdy mě serou ty xenonisti. To si občas připadám jako když existuje nějaký pravidlo "čím víc "K", tím větší péro". Jako pro mě za mě ať si tam daji třeba ultrafialový, ale ať to seřídí a nesvítí kilometr nad silnici. Když jede nalepenej metr za mnou a svítí mi na strop, to je opravdu prazvláštní seřízení tohleto. Hlavně si říkám, že se to u nás na jihu asi vůbec, ale vůbec policajtama nepokutuje. Když jede favorit s fialovýma světlama, to je přece do nebe volající (a bohužel i do nebe svítící). Ale co se divím, když za rok potkám policajty jednou (jako jsem rád, alespoň se dá po okreskách jezdit co felda dá, ale na nějaký hovada předjíždějící v zatáčce do který nevidí, nebo přes dvojitou čáru, by tu měli občas bejt). Já si asi taky koupím HIDky, ale 4300K a seřídím si světla, přece nebudu jezdit jak rentgen
Ale někdy mě serou ty xenonisti. To si občas připadám jako když existuje nějaký pravidlo "čím víc "K", tím větší péro". Jako pro mě za mě ať si tam daji třeba ultrafialový, ale ať to seřídí a nesvítí kilometr nad silnici. Když jede nalepenej metr za mnou a svítí mi na strop, to je opravdu prazvláštní seřízení tohleto. Hlavně si říkám, že se to u nás na jihu asi vůbec, ale vůbec policajtama nepokutuje. Když jede favorit s fialovýma světlama, to je přece do nebe volající (a bohužel i do nebe svítící). Ale co se divím, když za rok potkám policajty jednou (jako jsem rád, alespoň se dá po okreskách jezdit co felda dá, ale na nějaký hovada předjíždějící v zatáčce do který nevidí, nebo přes dvojitou čáru, by tu měli občas bejt). Já si asi taky koupím HIDky, ale 4300K a seřídím si světla, přece nebudu jezdit jak rentgen
Naposledy upravil(a) Honza_t dne úte 25. led 2011 18:37:14, celkem upraveno 1 x.
U nás v práci to má osram s nožem na krku, s kolegou jsme dostali jako vzorek H4, já vzal Nightbreakry plus a kolega nějaký další typ, takže pokud brzo odejdou tak bude mít osram o obchodního zástupce méně
A ať si každý jezdí s jakým zdrojem chce ale je to duševní gigant když si je neumí nebo nedá seřídit...
Naposledy upravil(a) Ftigr dne úte 25. led 2011 18:37:51, celkem upraveno 1 x.
-
goodFela - FK
Když to tady čtu, tak se musim Night Breakerů zastat. Já jsem je nahodil už o Vánocích a od tý doby jsem vyzkoušel všechno. Sníh, mokro, sucho, okresky i rychlostku. A fakt paráda. Když jsem je tam dával, tak jsem si všimnul, že baňky jsou barevně odstupňovaný. Je to vidět i při jízdě. Na potkávačky je světlo těsně před autem klasicky žlutý, a dál je takový bělavý. Když se rožnou dálky, tak žlutá skoro zmizí a převládá bělejší + v dálce jdou lehce do modra. Nemůžu si je vynachválit. Sice na 100W přídavný rentgeny to nemá, ale je to docela příjemná alternativa.
A teď do mě
A teď do mě
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Smrcek.....každý den do práce a zpátky tj 60km + každý po a čt dalších 30 km navíc za každý den.A občas někam něco navíc.
A to jsem ještě před jejich montáží čistil paraboly a skla aby byl efekt o to větší.Nevím,pro mě byly a jsou zklamáním.
A to jsem ještě před jejich montáží čistil paraboly a skla aby byl efekt o to větší.Nevím,pro mě byly a jsou zklamáním.
-
goodFela - FK
někdo tu psal, že se na ně dá uplatnit reklamace, pokud odejdou dřív.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No taky mě to napadlo....jen nevím zda jsem debil fakturu už nevyhodil.
-
goodFela - FK
jajj. To je škoda. Ta moje taky málem letěla, ale pak mě napadlo, že bych si jí mohl založit. Kdyby náhodou.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Někde jsem četl, že 8.000 km nebo 250 hodin by měli vydržet
Ale reklamovat by měli jít 
-
DannyS - FK
Nevím jak vy, ale já mám také klasické NB a asi už jsem barvoslepý, ale mně to přišlo, že potkávací i dálkové mi svítí jen žlutě nebo lehce do žluta, ale ani trochu bíle. 
... a to mám levý SvětloMet úplně nový a ten pravý vyčištěný.
Nemluvě o tom, že přední mlhovky mám také H3-NB a také mi svítí nažloutle.
Dělám někde chybu nebo mám prostě jen blbé kusy?
Díky za info.
... a to mám levý SvětloMet úplně nový a ten pravý vyčištěný.
Nemluvě o tom, že přední mlhovky mám také H3-NB a také mi svítí nažloutle.
Dělám někde chybu nebo mám prostě jen blbé kusy?
Díky za info.
-
keenworth - FK
Ale oni nemají svítit bíle, svítí pouze o 10% běleji než obyč. Jak mi říkal smrček, pokud chceš bílé světlo, kup si Silverstary.
Souhlas reklamovat by měli jít. Velké firmy jako je třeba OSRAM nebo PHILIPS automaticky na reklamace dobropisují finance, je jen o obchodníkovi jak má smlouvu... U nás se všechny zdroje hážou do bedny a jednou za čas přijde finanční dobropis...smrcek píše:Někde jsem četl, že 8.000 km nebo 250 hodin by měli vydržetAle reklamovat by měli jít
-
Kulis - FK
Možná bych to měl umístit do sekce Hloupé dotazy,ale mohl by mi někdo vysvětlit rozdíly v těchto žárovkách?mám zkušenosti pouze s klasikou H4 chtěl bych si na zkoušku kopit jiné ale nějak nechápu která je v čem lepší-jiná:
http://www.tuning-centrum.cz/katalog/11303-zarovky-h4
http://www.tuning-centrum.cz/katalog/11303-zarovky-h4
-
goodFela - FK
Provedením clony - delší dosvit, zabarvením baňky - jiná barva světla. Efekt nightbreakerů jsem popsal na předchozí stránce.
-
mjamriska - FK
ake su podmienky reklamacie ? lebo tazko sa da vydokladovat kolko svietiligoodFela píše:někdo tu psal, že se na ně dá uplatnit reklamace, pokud odejdou dřív.
-
kis - FK
Hele nevím jak vy, ale ja kupoval stěrače flat a žarovky H4 v tescu a ty žárovky naprosto bomba svíti do běla hodně! a celkově aji líp a stáli 300kč
-
RadekN70 - FK
Reklamovat jdou bez problémů, ale tak z 10 žárovek se uzná cca 6 kusů.
Žárovky NIGHTBREAKER praskají poměrně dost, reklamujeme je často, teď Osram udělal
NB plus a ty mají mít delší životnost, až jsem jich asi 5 sad namontoval, čas ukáže
-
Vrba - FK
To já si na NB zase stěžovat nemůžu. Za chvíli je v autě budu mít dva roky a ještě ani jedna nepraskla. Je sice pravda že teď v zimě se snažím ježdění omezit na minimum, ale přes léto najezdím poměrně dost.
-
goodFela - FK
Jestli kupovat žárovky z Tesca za 300 a nebo si připlatit kilo za značkový
To je jasná volba..
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
goodfela: Ve většina krámech je maj za 330 za sadu. Takže to není co řešit
Buďto chci vidět a připlatím si za žárovky, anebo chci svítit a pak si tam můžu dát čínský noname (nejlépe s modrým sklem ála xenon) za 30 Kč, ale v noci přehlédnu i stodolu 
-
goodFela - FK
Já jsem svoje NBplus kupoval za 400 a něco.. A to byly ještě v akci 
-
Noddik - FK
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak jak píšou pod článkem .nebo to budeš před každou STK měnit ?
Žárovky bohužel nemají homologaci potřebnou pro technickou kontrolu, prováděnou jednou za 2 roky.
Žárovky bohužel nemají homologaci potřebnou pro technickou kontrolu, prováděnou jednou za 2 roky.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Noddik - FK
Nahrazují přímo klasické žárovky a nevyžadují montáž předřadníků a dalších kabelů
nejsou do HID sady nee?
nejsou do HID sady nee?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 09. úno 2011 13:49:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
-
goodFela - FK
Má pravdu ten chlapec. Ale pořád je tam problém s tim, že nejsou homologovaný a když tě uvidí benga, tak po tom půjdou.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No zajímalo by mě jestli to svítí víc než Nightbreakery, ale o tom pochybuju. Já nevím, že Osram nemůže dělat nightbreakery ve 100 wattovým provedení, to by byla svítivost super. Sice by to nebylo homologovaný, ale na to stejně každej kašle (já teda určitě, s těma našima jihočeskýma policajtama který nepokutujou ani fialový xenony).
- Petino
- Kontaktovat uživatele:
To jsi na ně stěžuješ, nebo je chváliš? Aby jsi to nezařekl. 
Eguus quagga - moje zebrička.
-
Noddik - FK
NB mám doma
. .celkem mě tady zaujal ten poslední odkaz na ty žárovky.. ale jestli svítí líp než NB? chtělo by to zkusit:D:
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Noddik: A nedával jsi to náhodou už před časem do inzerce? Ten nick...třeba se pletu 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Petino: No sám nevím, spíš jen tak konstatuju 
osobna sksuenost s HOD ziarovkami len nie 100w ale klasika 60/55W svieti to totalne na ho... efekt to je krasny, fakt to sveiti ako xenon co sa tyka farby svetla, ale to je asi tak VSETKO co dokazu tie ziarovky...... 

necham ich za 10e ak by mal niekto zaujem

necham ich za 10e ak by mal niekto zaujem
Felicia 1.3MPi LX 
-
cervajsss - FK
pakrovačky k osram nightbreaker H4
Jaký by jste mi poradili/doporučili parkovačky k osram Nightbreker ? dík 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 13. úno 2011 20:30:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: porušení pravidla č. 3, příspěvky sloučeny
Důvod: porušení pravidla č. 3, příspěvky sloučeny
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Žárovka typu T10 ... tušim 5W
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Re: pakrovačky k osram nightbreaker H4
odporucam jedine tietocervajsss píše:Jaký by jste mi poradili/doporučili parkovačky k osram Nightbreker ? dík
svietia pekne ziadne modre ani zlte svetlo, ale pekne takmer biele svetlo... su aj od OSRAMu cool blue W5W, ale su onicom v porovnani s PHILIPS blue vision W5W Felicia 1.3MPi LX 
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
a co to stojí prosím prosím? resp. jaká je dobrá cena za ně?
u nas stoja tych cca 4,5€ nieje to lacne, ale svietia dobre a uz cca 2 roky ich mam bez problemov... 
Felicia 1.3MPi LX