Domácí audio

pokec o všem možném i nemožném
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Domácí audio

Příspěvek od kejzi1 »

Vím že tu jednou už nějaké podobné téma bylo,ale zmizelo.Copak máte doma za ozvučení? Já se na normální televizi dívat nemůžu,ten zvuk z telky mi vadí,tak už mám doma 2 roky tuto sestavu ke které teď na vánoce přibyl aktivní subwoofer od Yamahy

Pohled na přední část
Obrázek

Zadní repro Magnat
Obrázek

Přední sloupy Magnat
Obrázek

Aktivní subwoofer Yamaha:
Obrázek

AV Receiver Yamaha
Obrázek
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: Domácí audio

Příspěvek od Atnarfus »

Já mám nějaký 15 let starý zesík od Technicsu. Číslo už si nepamatuju :D
Uvažuji o lepších bedýnkách a zrovna Magnaty jsou za rozumné ceny při myslím si dobrém zvuku. Aktuálně s dvouma malýma dětma v bytě to stejně nevyužiju, tak ještě počkám.

Kde jsou ty časy, kdy jsem si užíval válečné filmy jako v reálu.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Atnarfus: Já bych si válečný filmy taky užil víc,ale bohužel žiju v bytě :( Mít domeček,tak bych to taky využil víc :)
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

OT.jj není nad to když si doma můžes udělat diskotéku a nikdo ti nic neřekne.
Kejzi pěkný jak pa se ozve yamaha?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Kejzi1 : vybíral jsi repro dle nábytku nebo nábytek dle repro? :D
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

kejzi jsem stejneho nazoru,
jelikoz jeste nebydlim sam a v obyvaku netravim tolik casu tak k 92cm LCD jsem nam koupil akorat zakladni kino od panasonicu (300W) ktere slouzi jako prenos zvuku z TV prtz z novych TV se to opravdu neda poslouchat...vsechno nejlip propojene pres opticky kabel at se pri HD programech projevi 5.1 zvuk
jinak na zvuku si celkem potrpim a 5. rokem mam ve svem pokoji 5.1 soustavu Creative na kterou nenecham dopustim, sice ma zalostnych 120W RMS dohromady ale rozehrajou se lip jak to kino od panasonicu a to mi do bytu staci prtz potom zbytecne na me zvoni sousedi...jinak co mi ted prybyla 54cm LED k PC tak akorat planuju delsi dobu novou zvukovku taktez od creativu ktere nejen navysi vykon soustavy co mam ted (u stavajici zvukovky uz mi odesel jeden kanal) ale budu ji moct propojit pres optiku k monitoru s TV
a casem az budu ve svem tak mam vplanu podobnou drevenou soustavu s receiverem nebo jsem premyslel nad Logitech Z5500 zalezi jak moc budu pubertak jeste :D
méně znamená někdy více...
Obrázek
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Tak já to zatím doma v pokoji zvučím 5.1 od geniusu.V případě telky a kompu to jde jen stereo(mám jen notebook) ale z DVD jde krásných 5.1 a nějaký válečný film si dokážu fakt vychutnat.Jinak časem čekám sestavu od Denonu,jen musím počkat až se strejčkovi ohledí a bude si chtít koupit novou...Repra a zesík od magnatu jsem měl v dodávce a nemůžu říct půl slova.Prostě supr...Ale co jsem srovnával domácí audio Magnat a ten Denon,tak rozdíl je propastný.Ale samozřejmě i v ceně...
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak mě to prodával "audiofil" a říkal že největší propadák týhle sestavy jsou právě ty repro,ale to jen díky tomu že neměly subwoofer,tak říkal že pokud pořídím woofer že budu spokojen a jsem ;) Prodával mi to tuším že má přezdívku All na Auto hifi clubu,měl to doma a já se mu ozval asi po 3 letech od tý doby co mi doporučil repro do mýho auta a on měl zrovna na prodej svoje kino,takže nejdřív byly repro a pak teprve nábytek Maty :D Taky repro je bříza,nábytek Buk Jasný a Subwoofer se bohužel v týhle světlý nedělá,takže je tmavší,ale myslím že i tak nevypadá zle.

Jinak snehulaku,ten subwoofer od Yamahy,na to jak je malej,tak jsme nevěřil co to dokáže bdělat za paseku,fakt masakr

Jinak DVD mám propejený scartem a zvuk cinchema,vše od Profigoldu,bylo mi to doporučeny jako celkem kvalitní kabely za jakžtakž rozumnej peníz,ta scartka stála 900kč a cinche taky tak nějak

Ještě bych chtěl napojit zvuk z pc,ale mám ho od kina dost daleko,takže by to bylo tak 15 metrů kabelu a to už byla celkem palba :(

Jinak Macman má pravdu že zvuk z LCD televizí je fakt katastrofální
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

Zvuk z lcd je fakt hrôza :) Ale veľké crt sú na tom fajn. Máme doma izbu, kde je iba malý gauč, crt telka a tá dokáže miestnosť ozvučiť lepšie ako lacné all-in-one domáce kiná :) Ono pri tom aké je to hovado, tak na repro mali dosť miesta :D

Inak v izbe mám kombináciu Yamaha - receiver, dvd prehrávač a Jamo - repro a subík. 2.1 má spolu takmer 1kw reálneho výkonu a dokáže to fakt divy. Zostavu som poskladal ešte počas stredoškolských čias z brigád a sú to super investované peniaze. Fungovať to bude ešte dlhé roky a jediné čo morálne zastaráva je najlacnejšia časť - dvd prehrávač, čo sa o rôznych all-in-one zostavách nedá povedať :mrgreen:

Najlepší subík s pomerom cena-výkon je stará 100w sranda od Sony čo kúpil otec spolu s komplet zostavou domáceho kina keď to začínalo ísť do módy. Jediný zo zostavy prežil do súčasnosti a kvalitou zvláda sekundovať repro od Pioneer s 10x vyššou cenou :)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 04. led 2011 19:30:09, celkem upraveno 1 x.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Přesně tak,tyhle věci vydrží strašně dlouho a furt budou mít skvělý zvuk ;)
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

když už jste u toho,viděli jste někdo ty repra z toho? Ve starý skleňený televizi povětšinou československé výroby se nacházejí poctivé papírové reproduktory zn TESLA :D a nějakej ten ,,objem" tam taky najdete
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

kejzli: nad tými Magnatmi čo máš som vtedy okrem iného rozmýšľal :thumright:
Floss - FK

Příspěvek od Floss - FK »

Obrázek
receiver harmann/kardon.Sloupy TVM,Aktivni woofer yamaha :)
Odpovědět