Na petku 90km/h a dal ani krok
-
lukevilla - FK
Na petku 90km/h a dal ani krok
Zdravim, nedavno se mi stalo ze jsem jel po dalnici, normalne po rovince 120..po chvili prislo stoupani tak felis samozrejme ztracela tah, ale pak se preslo znovu do rovinky a felis nechtela na petku jet vic jak 90 i kdyz jsem mel nohu az na podlaze...na ctyrku to porad tahlo treba az do 100 ale jakmile jsem preradil na petku tak to zase spadlo na 90. Po nekolika hodinach jsem jel zpet a vsechno v pohode...nevite cim to mohlo byt?
Re: Na petku 90km/h a dal ani krok
měl jsem jednou něco podobného. Akorát s tim rozdílem, že to netáhlo na žádnej stupeň a já jel skoro pořád s plynem na podlaze. Nebylo to nic vážnýho, jenom se mi vytahalo plynový lanko, takže klapka byla málo otevřená. 
Až Ti to příště nepojede na pětku víc jak 90 km/h tak zkus podřadit, moror vytočit a potom zařadit další rychlost. Tohle je obsah 1.3 a né 2.0 TDi a pokud máš ještě BMM tak nechtěj od motoru při této rychlosti a otáčkách nějakou pružnost. Je potřeba využívat celé spektrum povolených otáček. Takže točit , točit a zase točit potom to trochu pojede.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jenze to udelal dal za 4 vytocil to na 100 preradil na 5 a zas to spadlo na 90 
-
xXxTRA - FK
ja bezne radim 5 kdyz mam na ctyrce uz 2500rpm... nehonim to, kdyz neni kam spechat, palivo je drahe...jinak dneska sem v hucel na dalnici a petku sem radil az pri 120-ce, ale taky sem musel byt rychle mimo ov
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
jezdit na nízké otáčky na vysoké kvalty není šetření.To je možné jen na dlouhé rovině nebo z kopce.Jinak se musí víc přišlápnout plyn.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda nevim ale i moje 40kW Bmm kdyz dam v 90 5-ku ( nevim ted kolik pritom mam otacek ale tutove je to v zelenem poli tipuju neco malo pres 3000 ot/min) tak klidne dal zrychluje pokud je to rovinka apod. 
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
bmm 40 , nebo radit 5tku pri vytocny 4 ce.... 155 a pak cekat kam foukne vitr... jestli na 150 nebo na 160 
-
keenworth - FK
Mě 5 pobere i 50 km/h, ale to už motor začíná klepat, takže tak nejezdím. Ale v 70 když dám 5 a točí to přesně 2000 otáček, tak si to auto naprosto libuje a pokud nepotřebuju jó rychle přidat, tak tam tu pětku klidně nechám a i s více lidmy se to ještě pořád hezky rozhejbe.
Možná má nějak moc líný auto, když mu pětka nedá víc jak 90, třeba by pomohlo změřit si akceleraci. A nebo si oddělat shrnutej kobereček pod plynem
Možná má nějak moc líný auto, když mu pětka nedá víc jak 90, třeba by pomohlo změřit si akceleraci. A nebo si oddělat shrnutej kobereček pod plynem
-
Dexter - FK
na rovince tam taky kolikrát necham při 70km/h 5° a zrychlí to taky sice zrychluju pomalu ale v pohodě to leze. Tak vytoč 4° do 150km/h a pak tam dej 5°jestli to pude zas na 90 
-
lukevilla - FK
Chlapi to auto znam dva roky,po dalnici jsem s tim jel nescetnekrat,vim ze kdyz fouka tak to nejede,vim ze kdyz jedu do kopce tak to nejede,slo o to ze to proste po rovince nechtelo jet vic prtz se mi to jeste nestalo,jak tady pisete tak po rovince taky kolikrat jezdim na petku 70-80 a krasne tahne..bylo mi proste divny proc to najednou nejelo..neprisel jsem na to a doufam ze me to v sobotu nepotka znova cestou na hory..