Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat..bezohlednost na silnicích

Příspěvek od Ivarek »

Kdyby jen na jaře....nikde nejsou prachy takže si nedělám naděje že by něco zásadně opravovali.
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

Dneska jsem měl školení řidičů a inspektor nám tam vyprávěl proč jsou v německu tak příšerný kontroly ze stran policiie na naše řidiče,prý prolézají auto tak dlouho dokud u vás nenaleznou ZELENOU REFLEXNÍ VESTU tam jsou prý zakázané a většina čechů to neví tak toho Germáni využívají takže když do Němec tak jedině s oranžovou vestou :salut:
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

zelený vesty můžou mít snad jen policajti ne? :scratch:
Kulis - FK

v čr můžeš mít jak zelené tak ty oranžové,ale v německu zelené být nesmí protože je mají jen četníci
Kulis - FK

Jinak nějaké z mého školení:
Když nezastavíte na STOPce tak vám už neztrhnou body zaplatíte jen pokutu
Co mě překvapilo-policie se dozvěděla,že je nějaká špatná série autolékárniček ve kterých chybý TERMOPŘIKRÝVKA na papíře v obsahu je napsaná ale uvnitř není tak nechávala řidiče lékarny před nimi otevřít a pak to pokutovali na což neměly nárok to jsou věci :evil:
Vondry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vondry »

Zdraví jen to torchu mimo mísu ,ale chtěl jsme se zeptat spíš to budou vědět lidi v okolí Brna .
Zaslech jsem ,že usék dálnice z Rosic do Brna je už placenej ? Nevíte co je na tom pravdy? Dřív to nebylo protože to bylo něco jak obchvat spíš prutah městem . Díky za odpověď-
PetrSeky - FK

Příspěvek od PetrSeky - FK »

Ten úsek je fakt placenej, brácha bydlí v Rosicích, pracuje v Tuřaneh, takže přes to musí, nadává jak špaček :) Ale co jsem četl, dost lidí a obcí včetně Brna na to nadávají, bo se zvedl provoz, prej budou žádat o vyjímku a že to možná vyjde...
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
PetrSeky - FK

Jinak k dálnici, další kokot:
http://zpravy.idnes.cz/ridic-provokater ... _krimi_jba

nebo spíš sebevrah, chtít vybrzdit náklaďák :lol: :lol:

A opět pražská zančka :D
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

dobře mu tak debi*ovi,že ho nabral :D takovým lidem by měli hned brát papíry za takový :pig:činy
Vondry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vondry »

Díky za odpověd j áse tam chystám jet tak abych věděl že budu se muset plahočit přes město . Hanus díky za tu mapu ta se hodí. GPS nemám aktualizovanou a ta mě hodí právě přes tento usek i když do Brna jezdím bez GPS .
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Kulis píše:Jinak nějaké z mého školení:
Když nezastavíte na STOPce tak vám už neztrhnou body zaplatíte jen pokutu
Co mě překvapilo-policie se dozvěděla,že je nějaká špatná série autolékárniček ve kterých chybý TERMOPŘIKRÝVKA na papíře v obsahu je napsaná ale uvnitř není tak nechávala řidiče lékarny před nimi otevřít a pak to pokutovali na což neměly nárok to jsou věci :evil:
Nikdy, nikdy, NIKDY neverit nic simpanzum na skolenich ridicu. Kolikrat nadristaj lidem do hlavy takovy chujoviny, az to triska dverma.
Stopka je samozrejme za body, nejake 4 az 5 a na buzeraci s lekarnickou policajti pravo maji kdykoli, jakkoli si myslim, ze spatna serie bez termoprikryvky je jenom neci vymysl.
A i pokud by to byla pravda, nic jako "pravo pokutovat" neexistuje, tak pokud budou chtit vic jak kilo pokuty, jit s tim do spravniho a doufat, ze predvolani bud neprijde a pokud ano, tak tohle je prestupek, ktery jasne postrada zavineni a neni v jejich silach dokazat opak .
Kulis - FK

Postupně si vzpomenu i na další věci...
od letošního když se nebude líbit policii při kontrole technický stav vašeho vozidla má právo s vámi zajed do stanice technické kontroly musí být maximálně v okruhu 8km a když tam kontroloři zjistí špatný technický stav zaplatíte stk+nějakou pokutu pokud nezjistí žádnou závadu zaplatí vše policie čr :lol:
Ale prý to stanice technické kontroly nebudou chtít dělat protože když auto projde bez problémů tak mají strach že jim to potom nikdo nezaplatí :lol:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Jojo zpoplatnily i ten kus,ještěže si kupuju známku každej rok :D
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

Kulis - to STK plati jen pro nakladni auta, osobaky nastesti ne ;)
Kulis - FK

Hanus: Právě že nám říkal že to od letošního roku platí pro osobáky :scratch:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

taky se mě zdá že ve zprávách mluvili o všech autech ne jen o nákladních...
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

taky jsem si to myslel, protoze jsem z toho mel obavu. Ale znamy mi poslal odkaz na "pudu parlamentu = projednavani zakonu". jedna se o tuto novelu - http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?O=6&CT=26&CT1=0

cast citace z novely zakona:
"K bodu 9
.... Vzhledem k tomu, že pro provádění takových technických kontrol je třeba dostatečný prostor, který není k dispozici kdekoli na pozemních komunikacích, je nutno uložit pro možnost realizace kontroly řidiči kontrolovaného vozidla, aby své vozidlo do místa prováděné kontroly přistavil. Aby se však předešlo nadměrnému zatěžování řidičů, navrhuje se omezení maximální možné délky zajížďky na 8 km. Primární využití je pro nákladní vozidla a autobusy, pro které existují mobilní kontrolní stanoviště různých výrobců. S rozšířením na osobní automobily se počítá pouze v případě, že by to vyplývalo z nově přijaté či doplněné stávající směrnice Evropské unie. Současná směrnice 2000/30 se na osobní automobily prozatím nevztahuje, a omezení takových kontrol jen na nákladní vozidla a autobusy, výslovně stanoví prováděcí právní předpis."
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

verte tomu chlapci,,,, ja mu verim protoze misto aby se o tom tri hodiny hadal na foru ,sedne za mocny komp a najde si to co présne potrebuje, to ze si zpravy atd vsechno prekrouti podle sebe nebo umyslne nebo neumyslne vynechaji par odstavcu
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

to já zas nehledám pač to ani nepotřebuji neboť jezdím s autem v cajku ;) tak jen píšu co jsem zaslechl, jestli je to jinak tak aspoň se o tom dozví ti co ten strach mají nebo měli :D
bitmap - FK

To si jenom myslis. Narazis na svini v uniforme a pomazes na STKcko i kdybys jel s funglovkou rovnou z autosalonu.
Nechapu, kde se v lidech bere tahle duvera v to, ze vsechny tyhle nove zavadeny svinstva dopadnou pouze na piraty/vraky/jine nepoctivce.
Cim vic pravomoci policie ma, tim hur pro lidi.

\\edit Maty: odstraněna citace viz. pravidlo č.4 !!
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jj to máš recht ;) ale podle mě by tam určitě zatahovaly auta na kterých by mohli vydělat, ne funglovky...
PetrSeky - FK

já bych zavedl důkladný potěr kokotů s pseudoxenonama. Už mě serou, zmrdi...

Jinak v Jihlavě mě zastavili pomáhači, prej lékarničku pane. Říkám v pohodě, tu mám novou.
Pánové mi ale tvrdili opak. Prej tam mám 2009, prej má být 2010.
Říkám tak podle seznamu to sedí, ne?
Páni policisti: To ano, pane řidiči, ale je špatná.
Tak mě znejistili, pitomci, že sem sám nevěděl...
Prej: Dejte si to dopořádku a nashledanou.
Doma sem to zkoukl a zjistil, že ti pitomci ani nevědí co platí... Holt Policejní škola Jihlava....
PetrSeky - FK

jojo, tvrdili, že je přípustná jen ta 216/2010...
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

jj tohle sme taky řešili na školení a je to tak..

dneska jsem málem srazil dvě náctiletý krávy když přebíhaly na červenou... no ja se málem posral ale ostrým manévrem mezi kozou a bočním zrkadlem zbylo 20cm... takže infarkt ale hlavně že se nic nestalo...

jo a jinak? změnily se pravidla a nebo je národním sportem že pomalu jedoucí vozidla využívají levý pruh??? a když na osla člověk po pěti minutách zabliká tak zoualec na pomstu aspon pustí dálkové do zrcátek..??? dyt to není normální se pak nedivím že jsou takové hovada na cestách taky jsem měl pomalu chud mu to před čenichem zamáznout...
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

http://www.youtube.com/watch?v=JMQc7eq7 ... y_received tenhle blbecek za volantem je taky na ranu,,,,sam dela stejny prestupek jako vsichni (tedy vjizdi do krizovatky kterou nemuze bezpecne projet) ale protoze sam troubi jako kreten tak mu to asi dava vetsi pravomoce
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Vondry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vondry »

Hromy - to je teda zas video od nějakýho retarda ne.taky jsme mu tam dal komentář k tomu ,ale komentář mi zablokovla tak jsem mu dal aspoň palec dolu. Jak si psal u něj kdyb ten chlap vylezl a jednu by mu jí natáhl tak by se ani nestačil divit.
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Ten by fakt potřeboval vytáhnout z auta a pořádně vylískat...
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

ano a povinosti ridice je taky nevjizdet do krizovatky pokud ji nemuzu projet ne? !!!! coz znamena ze se sam trotl s rukou na klaksonu dopustil stejneho prestupku,,,, jenze bo byl trotl tak to musel nalezite vsem dokazovat rukou masirujici tlacitko klaksonu
FAKJU BIČ
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

me to nerozciluje,,,, jen rikam ze je to debil,,,, ja osobne bych do takove krizovatky nevjel,,,ze sou vsichni debilove neznamena ze jim budu taky a jeste jim to nalezite budu dokazovat tim ze mam mocny klakson
FAKJU BIČ
p@vel

Příspěvek od p@vel »

použitím klaksonu se z něj stal větší debil, než je ten v KAčku a jelikož se tím chlubí jakej je debil, tak je debil na druhou...
PetrSeky - FK

Líp to napsat nešlo :thumright:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 05. úno 2011 17:10:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
PetrSeky - FK

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat..nůž

tak sem dnes zjistil že jsem ztratil totok: http://victorinoxcz.cz/index.asp?menu=829&record=3673
Trochu sem blbnul na krosce a asi mi vypadl z kapsy...
Co vy, řídíte se: Správný muž má mít nůž?
PetrSeky - FK

No, nikdo přesně neznáme situaci, ale ten troubící mamlas má asi problémy s nervama, měl by si omývat přirození vlažnou vodou...
Z videa je jasně poznat, že to dělá úmyslně, jako provokaci...
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

konhecne si to pochopil,kdyz troubim tak k odvraceni nebezpeci,a ne ze drzim ruku na klasksonu jako idiot pul hodiny,kdyz kazdej pochopil o co jde uz po druhy seknude
FAKJU BIČ
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Nechci se Vás dotknout a narušovat vám plodnou debatu, ale buďte tak hodní nechte si svůj vulgární slovník do hospody, nikoliv na feliciaklub, porušujete naše pravidla.
Děkuji všem.
http://www.feliciaklub.cz/?id=klub
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

nechci se te dotknout ale kdyz nas poucujes tak si zamet pred vlastnim prahem,,, je par tvych prispevku kde se objevuji mnohem vulgarnejsi vyrazy jako "p.ča" nahaty obnazeny poprsi atd,,, je to v zabave ale je to fuk dal hledat nehodlam..... navic to ze nasi debatu nazyvas "plodnou" a tim padem ji shazujes, a jeste poucujes o vybirani vhodnych slov... ktery jsou mnohem prijatelnejsi nez nektery co tu publikujes sam,neda mi to jinou moznost nez na tebe reagovat.. a napsal bych to kazdymu
opet proti tobe nic nemam ale veci se maj tak ze si nenecham kálet na hlavu kdyz ten kálejíci dela to samy co ja ,ne li horsi.... a pokud se nekomu nelibi ze si vyskakuju na zeleny klidne me vybannujte ale stojim si za svym ;)
FAKJU BIČ
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

hromy napiš mi kde a co, já si před svým prahem, zametu, jsem zvědavej, zda to uděláte i vy ostatní.
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

netreba,,,,nechci pouzit slovo "my" ale minimalne ja toleruju tebe, ty toleruj me,,, projdi si poslednich pet stranek vsech prispevku jako priklad pouzij me a tebe (hledej uzivatelovi prispevky) a sam se doctes ze co do vulgarnosti a nevhodnosti vedes ty,ja maximalne v mnozstvi ale za to "prijatelnejsi" formulací :lol:
FAKJU BIČ
bitmap - FK

Kdybyste dostatecne dlouho jezdili po Praze, tak byste toho troubice pochopili.
Na tyhle mamlasy nic jineho neplati a je nutne jim podobnym zpusobem zneprijemnovat zivot pri kazde dostupne prilezitosti, aby co nejdriv pochopili, ze neco delaji spatne.
Osobne bych tu Octavku v klidu objel zezadu a blbci v Kacku bych zastavil 10cm ode dveri a taky mu dal trosku poslechnout klaksonu, protoze tohle si proste nesmi dovolit.
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

no jo prahéaci :lol: a kdyz vas vidim na morave a tu je dva cm snehu tak jedete 30km/h :lol:
FAKJU BIČ
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Já se teda celou dobu, co jezdím (4 roky auto, 7 let moped) řídím heslem: "co nemám rád já, nedělám druhým" ;) Taky mám třeba někdy chuť "školit" ale nakonec si vždycky vzpomenu na to heslo. A za tu jsem taky překvapivě přišel na to, že to nesmyslný troubení většinou vyprovokuje reakci, akorát mnohem větší než byla "akce"

bitmap: sice Tě osobně neznám a nerad bych Tě urazil ale jak poslední dobou čtu Tvé příspěvky, tak bych se s Tebou asi na silnici potkat nechtěl ;) :)
bitmap - FK

hromyblesky píše:no jo prahéaci :lol: a kdyz vas vidim na morave a tu je dva cm snehu tak jedete 30km/h :lol:
To sů řepáci z Moravy se služebáky na lízačku na "A" značkách, skutečného pražáka na sněhu poznáš tak, že jede kilem a dveřma napřed :D

p@vel: a to já bych sám sebe potkat chtěl :)
Nezlob se na mě, ale pokud se někdo naprosto úmyslně a zbytečně postaví naštorc přes hlavní silnici, tak není jiná možnost, než mu dát najevo, že něco dělá spatně. Čím dřív si uvědomí, co dělá blbě, tím líp pro něj, i pro všechny ostatní. Někde na vsi, nebo mimo špičku, je to možná jen otravné a stačí to přejít nas*aným mlčením, ale ve špičce stačí pár podobných blbců a křižovatka zůstane zasekaná ještě desítky minut poté, co trotl ukřivděný odjede.
p@vel

Příspěvek od p@vel »

A nemyslíš, že by stačilo jednou zatroubit? Tohle jak drží pracku na klaksonu akorát způsobí to, že dotyčný bude naschvál zdržovat mnohem díl, než kdyby nebyl provokován dlouhým troubením...

Po Praze nejezdím ale v Brně hodně často, tak mám dost dobře vypozorováno, že tak každej druhej se za takovýhle provokativní troubení mstí a akorát to pak může vyvolat další nebezpečnou situaci...
bitmap - FK

To jsem se tedy asi špatně vyjádřil, samozřejmě, že bych netroubil jako na tom videu, ale jen normálně houknul :)
Jinak klakson skoro vůbec nepoužívám, jedině, když někdo příliš dlouho zaspí na semaforu, tak velmi krátce houknu, aby se probral a potom, když se mi nějaká svině snaží nacpat před čumák do průběžného pruhu z pruhu, který má někam odbočovat, nebo z BUS pruhu. Maje auto dosti otlučené už při koupi, neustupuju ani o píď a zatím to vždy oje*ávači v mnohem dražších a naleštěnějších kárách, než mám já, vzdali dřív :)
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Začal jsem pročítat to fórum, ze kterého je ten odkaz s tím troubením a příjde mi, že tam každý druhý je jako ten Luboš Lacina. Všichni všem něco oplácejí, provokují a ještě si u toho natáčí on-board videa. Hlavně tam je vidět přímá úměra, že čím silnější auto, tím větší prase. Kdyby si radši každej napočítal do 10, než začne nadávat, měl by ze sebe lepší pocit :salut: ale každému rupnou občas nervy, mě taky...
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Ono to není ale troubení, je to "horn", tzv. "zvuk rohu" a používají ho vozidla, která mají namontováno VRZ, tedy sanitky a vozidla policie.
bitmap - FK

Anebo vladni auta, nebo kdokoli, kdo si to do svoji hustokary necha namontovat.
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Upřímně, ten HORN na videu mi spíš připomínal klakson u mého pionýra (asi jako když kváká kachna :D ) a ne nějaký roh :)
PetrSeky - FK

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat..akce PČR

zítra od cca 5 ráno, do nevím, policejní akce. Víc podrobností nevím, ani nemám ověření... Ale info přes kamaráda policajta. Tak se hlídejte ;)
Odpovědět