Závada světel
Závada světel
Ahoj, mám tu problémek, jen se ptám jestli to není nějakej standartní nedostatek. Hoří mi pojistka č.22 (levá strana parkovaček, spz a podsvícení budíků) . je tam někde skrat, ale nevím kde vedení kabelu jsem nekontroloval ale vepředu i vzadu vypadá vše origináně vpořádku, odpoljil jsem žárovky a vzadu celý konektor a i tak je skrat. Jak hodně je reálné že by odešla pojistkovka a byl skrat někde uvnitř? Jestli mám kupovat novou, aby to nebyl zbytečný nemalý náklad. D9ky moc, Michal, Hradec Králové
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Závada světel
Asi budeš muset zkontrolovak kable, někde je prodřená izolace možná to bude v průchodce pátých dveří.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
V pojiskovce ten nebude tydle z feld jsou uz hodne dobre delany. Nemas nekde naky extra upravy? Tazny mas? osvetleni kufru mas? Mas v zadnim svetle spravny zarovky? myslim tu jednu dvouvlaknovou - brzdy ti svitej normalne? A pak pruchodka u zadnich dveri vlevo nahore vedou tam vsechny draty vcetne osvetleni SPZ.
EDIT: nekdo me predbehl
EDIT: nekdo me predbehl
díky moc, mrknu se na to, je to otuněný od minulého majitele, takže vzadu čirý světla a v nich žárovky diodový, jenže když je vypojím tak to je stejně ve zkratu.. tu pruchodku okouknu. Jinak perlička, prý v letě byla celá pojistkovka od špatně přilepeného skla promočená a vysušená ( to jsem se dozvěděl až ted) .. koukal jsem na schéma a tam píšou že to je i o podsvícení rádia, je možný že by byl skrat tam když tam je neoriginální rádio a třeba nezapojenej ten kabel? .. Jinak auto jezdí pul roku bez poruchy a bez zásahu a najednou to udělalo tohle.. Moc díky za rychlý odpovědi.. 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
s tim radiem se netrap spis jako prvni obhlidni tu pruchodku do patych dveri.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus rádio odpojit .a jestli je někde volnej drát tak ho zaizoluj a pak se uvidí .
Odkud jsi v HK? Když tak písni na SZ
Odkud jsi v HK? Když tak písni na SZ
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Tak děkuji za rady, výsledek pro všechny se stejným problémem: podsvícení autorádia bylo zbastlené připojení rádia a tam odizolovaný kabel, který to vše dělal, jinak vzadu u gumy do zadních dveří už nebyla ta originální smrštovačka na kabelech, tak jsem to tam projistotu zadělal , vysušil a zaizoloval.. Ještě jednou díky za rady a pěknej den všem 
-
Mr.Iceman - FK
měl bych jenom takovej dotaz, nechci kvuli tomu zakládat nový topic a v hledání jsem to nenašel přesně... Jde mi o to jakou mají pojistku normální přední světla, protože parkovačky mi svítej normálně a dálkový taky fungujou takže mě napadla pojistka ale nevim která to je...ví někdo ?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pojistka č. 7 - 10 A - pravé tlumené světlo
Pojistka č. 8 - 10 A - levé tlumené světlo a kontrolka
Pojistka č. 8 - 10 A - levé tlumené světlo a kontrolka

-
Mr.Iceman - FK
jojo díky moc, už jsem to taky našel, ale stejně děkuju
doufám, že to bude pojistkama, ale že by prdly obě dvě zrovna... uvidíme, tim začnu..
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A nezapomeň zkontrolovat i žárovky ,taky to tu bylo jeden tvrdil že jim nic není a bylo prasklý vlákno od potkávaček