Chci si udělat druhou zásuvku v kastlíku u spolujezdce pro napájení GPS, aby se mi nemotal kabel kolem rádia.
Mám doma ještě z favorita přechodku z malé zásuvky na velkou, kterou na to použiji, jen mě zajímá, kam byste mi doporučili to připojit?
Díky
Zásuvka v kastlíku pro GPS
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zásuvka v kastlíku pro GPS
Já jsem si dodělával zásuvku v kufru. Natáhnul jsem si drát rovnou od pojistkové skříně. Když budeš hledat, tak jsem to tady už rozebíral a určitě jsem tam popisoval i na který pin jsem to připojil.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já to mám přesně takhle udělaný - druhou zásuvku v přihrádce spolijezdce a zapojil jsem jí paralerně k zásuvce vedle popelníku, kterou vůbec nepoužívám.
-
pepiv - FK
103457: Čau, prosímtě můžeš přesně popsat nebo vyfotit jak máš pořešenou tu zásuvku pro gps? Já si ji chci taky dodělat, plus taky do kufru ale hlavně dvě dopředu pro nabíječku telefonu a gpsku. Origo umístění překáží pro rádio a navíc se může lehce vytrhnout, takže bych tu novou zásuvku chtěl vymyslet líp.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
pepiv
už to takto nemám, protože jsem musel mít kabel přiskříplej do dvířek kastlíku.
Aktuálně mám zásuvku vytaženou do přihrádky pod volantem. Je to doplňková výbavy, ta tu přihrádku nemusíš mít.
už to takto nemám, protože jsem musel mít kabel přiskříplej do dvířek kastlíku.
Aktuálně mám zásuvku vytaženou do přihrádky pod volantem. Je to doplňková výbavy, ta tu přihrádku nemusíš mít.
-
pepiv - FK
Tak už jsem to vykoumal. Zásuvku pro GPS nainstaluju do té záslepky, která je místo palubního počítače. Drát natáhnu přímo ze zapalovače a bude. Moje GPS má nevím proč napájecí vstup vlevo, tak se to bude hodit. Jen mě překvapil napájecí prod té GPSky, je to 1,5 A!!! Asi to dost topí nebo co 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
pepiv
ta záslepka je prohlá, to půjde blbě upevnit, navíc to tam nebude hezký
ta záslepka je prohlá, to půjde blbě upevnit, navíc to tam nebude hezký
-
pepiv - FK
Tak jsem to přehodnotil, měl jsi pravdu, bylo by to tam blbý. Zásuvka už je usazená - vedle ovladačů topení, vpravo, v palubní desce. Vypadá tam dobře, ještě domyslet napájení...