odkud teče brzdovka?
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
odkud teče brzdovka?
Od včerejška mě začali vadnou brzdy a dnes to brzdilo až u podlahy. Na první pohled mě v servisu řekli, že to je od pravého předního kola. Díval jsem se na to doma v jámě a nemůžu přesně určit, kde to teče. Je to možné z té hadičky?
ex nebožka 1,6 lpg 

-
smazany clen - FK
Re: odkud teče brzdovka?
Člověče,asi jo.Ta poloosa to rozmetá všude okolo+to proudění vzduchu.Budeš to dělat sám?
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec na to nebyl čas a tak jsme to hodil známému opraváři a za dvě hodinky to vyměnil - prasklá hadice i trubka + dolil brzdovku. Za litr. Akorát si dál s demontáži řj plynu, která dost zavazí plnění brzdovky.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by někdo sháněl brzdové potrubí, tak http://www.volny.cz/firma.karban/uvod.html Navíc udělají na míru vše.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
luke.bean - FK
ve speedpru se tím teď začali zabývat.. a píší že je to od isa racing,takže to je kvalita.. ale připrav si peněženku

-
whoof - FK
jj tohle se přesně stalo mě nedávno praskla hadička
... byt tebou možná bych vyměnil i na druhé straně pro klid duše ... když zjistiš v kilu že auto nebrzdí neni to zrovna přijemnej pocit ... mi totiž chvili po tom co jsem vyměnil jednu tu hadici praskla i ta druhá 
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Jasně. Moc dobrý to pocit nebyl jezdit dva dny po městě s ruční brzdou - nohu jsem šetřil na vyložené krizovky. Vyměnit jsem to chtěl všechno komplet, ale ten mechoš neměl čas a byl jsem rád, že to sfoukl rychle do oběda a zase jsem měl auto.
ex nebožka 1,6 lpg