Tyč volantu s vlnovcem a bez

pazduch - FK

Tyč volantu s vlnovcem a bez

Příspěvek od pazduch - FK »

Zdravím, mám feldu rok 1998 (New Face) bez bagu s novou volantovou tyčí (bez vlnovce). Koupil jsem všecko na zástavbu bagu (ŘJ, kabely, pytel, volant, pas a tyč s vlnovcem). Všecko jsem rozdělal, přehodil spínačku a když jsem dával novou tyč do auta, narazil jsem na problém :scratch: Jednak tyč NEPASUJE na tisícihran dole za pedálama, a taky se mi zdá kratší (je z auta rok 2000) :( Upozorňuju, že v autě už byla nová tyč bez vlnovce, která alé má na spodním kloubu tisícihran jemnější, s více zuby, než ta s vlnovcem. Ta má o malinko větší průměr a hlavně větší zuby :( To tam má být ještě nějaká redukce? Nebo se musí měnit i ten tisícihran dole? Mimochodem ten asi ven nepůjde :D Nechápu proč to nemohli udělat stejný :?
Marty_pv - FK

Re: Tyč volantu s vlnovcem a bez

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Jiný tisíhran (hrubý) dole u převodky má servořízení, takže s největší pravděpodobností máš tyč řízení na servo - s vlnovcem se dělaly obě provedení (pro manuální i servořízení)
pazduch - FK

No to mám no :D protože je z 1.6 :( ach jo
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzis »

Mozna bych nasel vlnovec na prevodku bez serva. Nekde se toulal po garazi, jen nevim, jestli to neni na starou volantovou tyc - neni to v kuse, ale vlnovec ma sverne srouby na obou stranach...
pazduch - FK

No tahle tyč je celá zalisovaná, svěrný šroub je pouze na tisícihranu dole :? třeba se najde ještě někdo, komu se doma válí :)
DuDy

Příspěvek od DuDy »

Mam možnost sehnat NewFace sadu: volant s pytlem a potřebnou kabeláži a pyropásama plus volantovou tyč s vlnovcem. Pudlo věci je ovšem v tom jestli mi půjde nasadit tisícihran z NF fely (1.3 MPi bez posilovače) do OLD face fely (1.3 BMM bez posilovače). Jde mi prostě o to jestli je stejný tisícihran u modelu s pytlem a bez pytlu a to cele pes posilovače. Z toho co jsem tu našel sem úplný jelen...........
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
Odpovědět