Tvrdé silentbloky
-
smazany clen - FK
tvrdšie silentbloky - kde to kúpim?
chalani mám takú otázočku.. kde sa dajú kúpiť tvrdšie silentbloky na predné ramená a zadnú nápravu? počul som že sa je na to nejaká stupnica tvrdosti .. a za akú cenu..?
-
luke.bean - FK
Re: tvrdšie silentbloky - kde to kúpim?
jojo,dají se udělat různě tvrdý... problém je,že člověk neví jak to chce tvrdý a těžko si něco vymyslí z hlavy jak chce mít trdou gumu v rameni aby to fungovalo a nebo zase zachovávalo komfort - každej chce něco jinýho.. tvrdost se měří takovým speciálním měřákem co se tím například měří i tvrdost pneumatiky,ale ani nevím jaký to má jednotky apod..
jinak v CZ docela profláklej výrobce JK Revys - silentbloky.cz (taky umí spousty tvrdostí..) V SK budeš muset zapátrat jinde
jinak v CZ docela profláklej výrobce JK Revys - silentbloky.cz (taky umí spousty tvrdostí..) V SK budeš muset zapátrat jinde
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Já taky budu měnit silentbloky pod ramenama za nějaké tvrdší, ale nemám vůbec tušení jak tvrdé. Co by jste doporučili? S autem jezdím deně, ale ztrata trošky toho "komfortu" mě opravdu nevadí.
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo jestli není někde nějakej obchod kde by se daly přímo koupit ty tvrdší silentbloky ? Přímo na Feldu ?
-
kirneu - FK
jestli myslis todle tak sem sikovnej http://speedpro.cz/skoda-sportovni-sile ... p-885.html
a jestli ne tak se kouknu znova:-)
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pon 01. pro 2008 21:15:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
Důvod: předchozí citace
-
Duma - FK
Tvrdé silentbloky
Ahoj Lidi chtěl jsem se optat zdali by byl zájem o tvrdé Silentbloky na napravy a motor atd. 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 03. zář 2009 14:05:50, celkem upraveno 2 x.
-
Duma - FK
Re: Silenbloky
Takže ceny jsou tady .
Silen: do víka převodovky 640,-
Silen: do vzpěry převodovky 640,-
Silen: do vodní pumpy (Motor) 640,-
Silen: do spodního ramene přední 450,-
silen: do spodního ramene zadní 640,-
Silen: do zadní nápravy 450,-
Kdo bude mít zájem at se ozvy.!
Platby do předu+poštovné
Silen: do víka převodovky 640,-
Silen: do vzpěry převodovky 640,-
Silen: do vodní pumpy (Motor) 640,-
Silen: do spodního ramene přední 450,-
silen: do spodního ramene zadní 640,-
Silen: do zadní nápravy 450,-
Kdo bude mít zájem at se ozvy.!
Platby do předu+poštovné
-
Duma - FK
No tak to teda nevím nato jsem se neptal mám to od borce z Motorsportu kterej se stím zaobírá.Vím ale že to funguje na 100% brali jsme od něj na Š130 a bylo to sakra znát.
-
RedmeX - FK
Ak som pochopil sú to úplne všetky silentbloky na aute a z tých do ramien a nápravy je treba po 2 kusy, nie?
táto ponuka je len jednorázová, ale trvalá?
táto ponuka je len jednorázová, ale trvalá?
Tak já už mám skoro celý auto tvrdý chybí mi jen zadní náprava. Uvažoval jsem, že tam dám z pick-upu, ale pokud by tyhle byly tvrdší tak bych měl taky zájem.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Duma - FK
Zatím je to stálá nabídka.?
Jak si pochopil spravně je potřeba všude po 2 kusoch.
Jak si pochopil spravně je potřeba všude po 2 kusoch.
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jsou nejake fota?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Duma - FK
Bohužel ne. Mám doma jen na zdaní nápravu a je to identické jako seriovka jen to je z tvrdšího materialu. 
Re: Tvrdé silentbloky
Tak to by aj mna zaujímalo kde zohnat tvrdé silentbloky .Nemáte niekto zo speedpra?
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
si je kupte a pak tu napiste ne? nekdo musi byt prvni,a ne cekat jak vychcanek kdo se napali a ja usetrim
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Hromy to chce klid
, ono kdyby tu nekdo zkusil vpravo nahore takovy to kouzelny policko s napisem hledej zjistil by ze kuprikladu ja mam na aute Speedpracky a, ze to funguje dobre. 
Jezek no hladal som a nenašiel ,asi som naprt hladal
Hromi no ja budem brat silentbloky na komplet celý podvozok x 4 teda na 4felicie a kupit 4 sady a potom ich zahodit to sa radšej opýtam.No keby som bral jednu sadu tak poštovné k nám na slopácko a potom zase 3 sady a zase poštovné.K nám je poštovné tolko čo jeden silentblok na vodnú pumpu v speedpro. Ale už je to vyriešené a objednal som to v speedpro.
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Pripadne jeste zkusit pemita.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
RedmeX - FK
S pemitovými na feldu nemáme dobré skúsenosti. Žiaľ. Jeden do riadenia bol nepoužiteľný a predné do ramien sú nič moc. Jednak blbé riešenie a ešte k tomu nesedeli a muselo sa z nich rezať, aby ich šlo nalisovať... Takže asi je lepšie si priplatiť za speedpro, hlavne ak poštovné a platba do SR predstavuje cca 10-15% z celkovej ceny.
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
A lisovali jste lisem, nebo ve sveraku? Vim ze ste s tim meli problemy, ale jste prvni od koho to slysim.
-
RedmeX - FK
Možno to boli piatkové kusy 
Práve, že to bolo aj vo zveráku aj v lise. Teda nevyznám sa v tejto technike, takže neviem či bol lis ideálny a podobne, ale nech sa robilo čo šlo, tak tie dva silentbloky vpredu na ramene po zlisovaní boli o cca 5mm širšie ako úchyt na náprave. Možno sme niečo robili zle
Netuším...
Ale pri tom silentbloku do riadenia to bol jasný omyl, keďže bol o pár cm vyšší ako mal byť pre sériovú objímku...
Práve, že to bolo aj vo zveráku aj v lise. Teda nevyznám sa v tejto technike, takže neviem či bol lis ideálny a podobne, ale nech sa robilo čo šlo, tak tie dva silentbloky vpredu na ramene po zlisovaní boli o cca 5mm širšie ako úchyt na náprave. Možno sme niečo robili zle
Ale pri tom silentbloku do riadenia to bol jasný omyl, keďže bol o pár cm vyšší ako mal byť pre sériovú objímku...
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby někdo chtěl, tak mám silentbloky z polyuretanu, tvrdost je myslim 80 shore. Sada na celý auto vychází asi na 2500, rozhodně levnější než speedpro a to je má z gumy.
Ale kdyžtak mám i člověk, co to vyrábí, kdyby někdo chtěl jenom určitý kus nebo z gumy. Kdyžtak SZ.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo zkušenost s Powerflexy na Feldě (co vím, tak na Alfách si je lidi velice pochvalují)..? A druhá věc, dělají se ještě? Co tak googlím, nějak už na Felicii nenacházím, furt jenom Fabie, Octavie... 
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych vubec neresil powerflexy, ktery kdyz sezenej tak stojej hroznou ranu a vybavil se od pemita, nebo silentbloky.cz
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Michelin1: děkuji za odpověď na něco úplně jiného, než jsem se ptal...
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Neni zac 
-
Prasak - FK
Tak vytáhnu starý téma ať tu nezakládám další. Zajímalo by mě jak jsou na tom ty silentbloky od toho pemita s tou kvalitou a funkcí ? Má snima někdo zkušenost ? Je to po té výměně znát nějaké výraznější zlepšení ?
-
Prasak - FK
Čeho asi ? Odstínu laku ne ?
Přece jízdních vlastností. Promiň ale tohle by došlo i cvičený opici...
-
rosster - FK
No, tak každej si taky myslí, že dá konusový filtr a má x koní na víc...
Silentbloky na autě defakto nepoznáš. Jen ucítíš víc vibrací do kastle a volantu...
Silentbloky na autě defakto nepoznáš. Jen ucítíš víc vibrací do kastle a volantu...
-
RedmeX - FK
ja si teda nemyslim, ze silentbloky nepoznas. Je to obrovsky rozdiel. Samozrejme ak je jedinou upravou podvozku nasadenie HP Sportingov, tak su tvrde silenbloky zbytocne. Ale ak ide o komplexne upravy, tak je nutnost odstranit kazde miesto, kde moze dochadzat k nezelanym zmenam geometrie a v tom pripade su tvrde silentbloky taka pohodlna verzia unibalov 
-
Prasak - FK
Přesně o něco takovýho mi de na autě HP sportingy mám a jde mi o to jestli při instalaci tech silentbloků posunu v kombinaci s těma HP ty jízdní vlastnosti zase o kousek dál.