bouchání od kola a těžké řízení

Přední i zadní
Danous - FK

bouchání od kola a těžké řízení

Příspěvek od Danous - FK »

Ahoj!
Včera večer sem si přendával kola, měl sem plecháče a koupil jsem orig liťáky škoda 13ky, vyvážený a nenakopaný, když sem ale zajížděl do garáže bylo slyšet silný bouchání od levýho kola, jsou to pravidelný zvuky.
Dneska sem zpozoroval že ani skoro nejde zatáčet, na místě jo, za jízdy hodně špatně! Vibruje mi i volant a auto táhne silně do strany. Vydává to zvuky jako že má kolo upadnout, jel sem max 40 a čekal sem kdy něco praskne, nevíte co může být špatně? :(
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: bouchání od kola a těžké řízení

Příspěvek od Kuladmin »

Ja asi tusim zalezi teda jaky litaky to jsou ale pokud ta s malejma odvetravacima dirma ve tvaru trojuhelniku tak mas tutove naklepnuty obyc vyvazovaci zavazi zezadu a to ti dre o cep rizeni!!Sundej kolo a totove cep rizeni bude nekde obrousenej do stribrna. ;)
Oni to sice jsou original kola ale musej byt nalepovaci zavazicka ne obyc natloukaci.
Danous - FK

Aha! tak to se na to určitě podívám!
Přikladam i fotku kol jsou tam vidět i zavaží, na jednom kole jich je docela dlouhej pás, ale teď nevím jestli to konkrétní kolo

Obrázek
goodFela - FK

Příspěvek od goodFela - FK »

Tim to nebude. Ty máš to závaží nalepovací. To ničemu nevadí. Podobnej symptom měl táta na škodárně, když si koupil od známýho disky a jeden byl nakoplej. Auto s sebou mlátilo jak prase.
Danous - FK

a taky to dělalo takový rány? Právě se mi nezdá že to může tak mlátit kdyby to bylo nakopnutý :(
goodFela - FK

Mlátilo to, jako když máš špatně vyvážený kolo a jedeš rychle. Když to bylo nakoplý, tak to dělalo už od 20 km/h a mnohem intenzivnějc. Na vyvažovačce jsi to měl roztočený? A nebo to dělal prodejce?
Danous - FK

Dělal to prodejce no :)

Dneska jsem na to skočil, a jak psal Kuladmin tak tam bylo na jednom místě naklepnutý závažíčko tak že drhlo o čep řízení, bylo to hodně fest na heveru jak se to seklo tak rukou nebylo možný protočit... naprosto ses trefil :)
Takže sem závažíčko sundal a už je to dobrý :thumright:
goodFela - FK

No vidíš. To jsem netušil, že se kombinujou tyhle naklepávací a nalepovací. Jenom si to dojeď převážit. Tim že jsi sundal to zaávažíčko sis to rozhodil.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

tak hlaven ze vyreseno ty nalepovaci zavazi co vidime nahrazuji zavazi z venci a vnitri hold daly naklepavaci - taky to hold jde ale pak je tento problem.
Nech to prevazit ale chtej jen nalepovaci a bude to ok.
Danous - FK

Dobrá, potřebuju je i přezout tak to uděláme všechno naráz, každopádně sem rád že se na to přišlo :)
Ještě jednou díky :thumright:
Odpovědět