Autorádio hraje přerušovaně po výměně autobaterie

dotazy a rady na vše kolem hudby
marran - FK

Autorádio hraje přerušovaně po výměně autobaterie

Příspěvek od marran - FK »

Ahoj mám zajímavý problem nedávno jsem v autě měnil autobaterii. Ale pak jsem pozoroval že mi přestalo hrát radio které je sony XR 3750 a do té doby hrálo naprosto bez problémů. Nejprve jsem myslel že je problem se zadním konektorem, nebo se tam ukroutil drát, ale proměřil jsem to a autorádio při vypnutém zapalování hrálo v pohodě. Problem je až při jízdě a zařazené rychlosti, to autorádio nehraje a nejde ani zapnout, zapíná se při vyřazení a motoru jen na volnoběhu. V čem by mohl byt problem? Autoradio je na pomalé cestě do křemíkového nebe? A nebo je problem v baterce když jsem dal místo 44Ah 56Ah ?
keenworth - FK

Re: Autorádio hraje přerušovaně po výměně autobaterie

Příspěvek od keenworth - FK »

Tohle nebude baterkou, spíš to bude někde špatným spojem a když jedeš a klepe se to, tak to blbne. Jinak ti jde v autě elektrika normálně?
marran - FK

jo jinak s elektrikou bez problémů. A při klepání za jízdy teď si nedokážu přesně vybavit zda to dělá při přejezdu nějakého pořádného hrbu, ale při vyřazení a spadnutí otáček se autorádio rozjede okamžitě a bez přerušení.
robin1 - FK

Příspěvek od robin1 - FK »

Keď zvýšiš otáčky pri stojacom aute, prestane hrať tiež?
marran - FK

ano , hraje to jen na volnoběhu bez přidávání plynu
robin1 - FK

Příspěvek od robin1 - FK »

Odmeraj napájanie rádia pri voľnobehu a zvýšených otáčkach. Meraj na konektore rádia.
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzis »

hlasuju za vadne dobijeni...
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

Rozhodně špatný regulátor ,zvyšíš otáčky a může být napětí klidně 19V ,změř okamžitě dobíjení dej multimetr na baterku nastartuj a drž 2000-3000otáček kolik to bude ukazovat mělo by být tak 13,5-14,2V,tipnul bych regulátor na 99% udělěj to co nejdřív nebo zničíš víc věcí
marran - FK

Děkuji všem za ochotu a problém byl opravdu v dobíjení, alternátor nedobíjel vůbec. Držela to všechno baterka, které ubívalo napětí až přestalo právě to rádio, nakonec přestali i světla blinkry a všechno. Už je v opravě a tak děkuji včem co poradili.
Odpovědět